Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To asi nevyresis..nahlasit??a co jim budes rikat ze huli u kocaru..to dela sposta lidi bohuzel,
@Anonymní píše:
Ahojky.Moje teta se nestará o mimi. Má měsíčního kluka, a přítele s kterým bydlí. Víc se stará přítel. On je doma marodí se zády. Teta kluka kojit ud začátku odmítala. Dává um, a to několikrát za den ohřívá v mikrovlnce. Málo ho obléká, bez čepičky, třeba jen jednu vrstvu oblečení a tak ho dá do kočáru. V noci k němu nevstává. Sprostě mu nadává když brečí. Poporodní tamto nemá, ona byla i předtím taková. Vyhulí tři krabky cigár denně, hulí u kočáru i doma. Nahlásili byste to? PŘITEL malého nemá v rodném listu.Tak jak toto řešit? domluvy nepomáhají. Prosím o rady.
proc se takovym detem rodi deti? a proc tem coby pecovaly ne?
Já um taky ohřívám v mikrovlně a představ si že i v nemocnici to tak dělají
že kouří no to je sice hnus, ale trestný to není ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky.Moje teta se nestará o mimi. Má měsíčního kluka, a přítele s kterým bydlí. Víc se stará přítel. On je doma marodí se zády. Teta kluka kojit ud začátku odmítala. Dává um, a to několikrát za den ohřívá v mikrovlnce. Málo ho obléká, bez čepičky, třeba jen jednu vrstvu oblečení a tak ho dá do kočáru. V noci k němu nevstává. Sprostě mu nadává když brečí. Poporodní tamto nemá, ona byla i předtím taková. Vyhulí tři krabky cigár denně, hulí u kočáru i doma. Nahlásili byste to? PŘITEL malého nemá v rodném listu.Tak jak toto řešit? domluvy nepomáhají. Prosím o rady.
A co na to říkají vaši? je zvláštní, že to dělá starosti tobě… ![]()
Takový by děti mít neměly:(Chudák malý…tak at její přítel pořádá o určení otcovství a pak zažádá o svěření do péče, ale musel by sakra prokázat…nevím zda se to smí, ale třeba jí natočit jak mu nadává apod.
Nebo se dojít optat na sociálku. Ale to by musel malý moc marodit nebo něco…ale jak říkám v tomhle se nevyznám
Bobečka mi je moc líto:(
No, obávám se že nahlášení na cosialku nebude moc platný, jelikož z toho, že dojde na kontrolu nepozna, že malemu nadává nebo mu kouří pod nost atd.. Ale snas by to mohlo byt varování pro ní.. A kolik tetě je a to je první dítě?? Mazlí se někdy s malým?? No, alespoň přítel trochu funguje a jemu to nevadi???
@Malaga jo dělá mi to starosti, bydlí hned vedle mě, a slyším ji jak říká ty p…o malá už spi a neřvi. Ona je dost nervní, bojím se o to miminko.
Příteli to vadí. Uvazuje že od ní odejde, ale záleží mu na tom malém. Bohužel není źapsán v rodném listu, ona to nechtěla kvůli penězům. Prý takto bude mít veškeré příspěvky.
Zakladatelko a ty s nima bydlíš že máš takový přehled?
Nebo je to jen nějaký praštěný výzkum kdo jak bude reagovat?
@KackaDoup píše:že zakladatelka se radí tady, ale nepsala nic, co si o tom myslí rodiče - jeden z nich je nejspíš sourozenec tety…
@Malaga co je na tom zvlastniho?