Nestará se o miminko

Anonymní
9.10.15 19:44

Nestará se o miminko

Ahojky.Moje teta se nestará o mimi. Má měsíčního kluka, a přítele s kterým bydlí. Víc se stará přítel. On je doma marodí se zády. Teta kluka kojit ud začátku odmítala. Dává um, a to několikrát za den ohřívá v mikrovlnce. Málo ho obléká, bez čepičky, třeba jen jednu vrstvu oblečení a tak ho dá do kočáru. V noci k němu nevstává. Sprostě mu nadává když brečí. Poporodní tamto nemá, ona byla i předtím taková. Vyhulí tři krabky cigár denně, hulí u kočáru i doma. Nahlásili byste to? PŘITEL malého nemá v rodném listu.Tak jak toto řešit? domluvy nepomáhají. Prosím o rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35767
9.10.15 19:49

A ty s nima bydlis nebo odkud to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
9.10.15 19:53

Poporodní tamto :roll: to je zase diskuze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
9.10.15 20:03

To asi nevyresis..nahlasit??a co jim budes rikat ze huli u kocaru..to dela sposta lidi bohuzel,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.10.15 20:04
@Anonymní píše:
Ahojky.Moje teta se nestará o mimi. Má měsíčního kluka, a přítele s kterým bydlí. Víc se stará přítel. On je doma marodí se zády. Teta kluka kojit ud začátku odmítala. Dává um, a to několikrát za den ohřívá v mikrovlnce. Málo ho obléká, bez čepičky, třeba jen jednu vrstvu oblečení a tak ho dá do kočáru. V noci k němu nevstává. Sprostě mu nadává když brečí. Poporodní tamto nemá, ona byla i předtím taková. Vyhulí tři krabky cigár denně, hulí u kočáru i doma. Nahlásili byste to? PŘITEL malého nemá v rodném listu.Tak jak toto řešit? domluvy nepomáhají. Prosím o rady.

proc se takovym detem rodi deti? a proc tem coby pecovaly ne?

• Citovat
  • Upravit
27633
9.10.15 20:09

Já um taky ohřívám v mikrovlně a představ si že i v nemocnici to tak dělají :nevim: že kouří no to je sice hnus, ale trestný to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.10.15 20:14
@Anonymní píše:

A co na to říkají vaši? je zvláštní, že to dělá starosti tobě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
9.10.15 20:16

Takový by děti mít neměly:(Chudák malý…tak at její přítel pořádá o určení otcovství a pak zažádá o svěření do péče, ale musel by sakra prokázat…nevím zda se to smí, ale třeba jí natočit jak mu nadává apod. :nevim: Nebo se dojít optat na sociálku. Ale to by musel malý moc marodit nebo něco…ale jak říkám v tomhle se nevyznám :nevim: Bobečka mi je moc líto:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.10.15 20:16

@Malaga co je na tom zvlastniho?

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.10.15 20:17

@ka2ka ty jsi vypichla tohle, ale to ostatni je mnohem horsi.

• Citovat
  • Upravit

No, obávám se že nahlášení na cosialku nebude moc platný, jelikož z toho, že dojde na kontrolu nepozna, že malemu nadává nebo mu kouří pod nost atd.. Ale snas by to mohlo byt varování pro ní.. A kolik tetě je a to je první dítě?? Mazlí se někdy s malým?? No, alespoň přítel trochu funguje a jemu to nevadi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Malaga jo dělá mi to starosti, bydlí hned vedle mě, a slyším ji jak říká ty p…o malá už spi a neřvi. Ona je dost nervní, bojím se o to miminko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.15 20:20

Příteli to vadí. Uvazuje že od ní odejde, ale záleží mu na tom malém. Bohužel není źapsán v rodném listu, ona to nechtěla kvůli penězům. Prý takto bude mít veškeré příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
1301
9.10.15 20:20

:think: Zakladatelko a ty s nima bydlíš že máš takový přehled?
Nebo je to jen nějaký praštěný výzkum kdo jak bude reagovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.10.15 20:21
@KackaDoup píše:
@Malaga co je na tom zvlastniho?
že zakladatelka se radí tady, ale nepsala nic, co si o tom myslí rodiče - jeden z nich je nejspíš sourozenec tety…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová