Nestlé sinlac

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
15.10.10 10:27

Nestlé sinlac

Ahoj maminky,máte některá zkušenost s Nestlé sinlac?A nějaký ten receptík ,který máte osvědčený a je chutný?pro 8 měsíční miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6
15.10.10 11:14

Ahoj,tak my máme s kaší Sinlac dobré zkušenosti.Alergií nemáme ale je to jediná kaše,která naší malé chutná.Dříve jedla keše od Sunaru,ale brzy se jí zprotivily,jsou chuťově dobré,ale zdá se mi že moc výrázné a pak je nemohla ani cítit.Sinlacem zahušťuji i některá jídla pro malou a nebo jí do toho přidím kousek ovoce nebo sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
15.10.10 13:41

Malému moc chutná. alergii nemáme, ale vyzkoušela jsem ji jako první příkrm a super :palec: Přimíchávám mu tam ovoce ať nejí každý den tu samou cheť. Nejvíc mu chtná s jabkem a banánem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
15.10.10 14:04

Ahojky, dávala jsem sinlac večer, ale malýho bolelo bříško, kroutil se hrozně dlouho než usnul, tak jsem to ještě oddálila, možná to bylo tim, že ještě nebyl pořádně zažívací trakt zvyklej na příkrmy, ale moc mu chutnala, doktorka řikal ať tim zajuštuju jídla, ale to ti tu holky už psaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.10.10 15:35

Ahoj! Tak my vyzkoušely všechny možné kaše a příchutě, ale Sinlac byla jediná, kterou naše Terezka byla ochotná večeřet a navíc jí zasytila. Jen jsem si musela upravit dávkování a dle věku dělat hustší a hustší. Ale Terezce moc chutnala. Papaly jsme jí po koupání než jsme šly spát a v poho. Kromě ceny, je to skvělá volba, můžem jen doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.10 21:23

ahoj, já mám zkušenost tu, že měl po ní zácpu…řval a bejčil v noci jak drak, kdykoli jí ten den měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
23.10.10 10:40

verunkamandarinka: Jo je tam rohovník, který může způsobovat zácpu zkus tam přimíchat ovoce nejlíp švestky pak je to v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.10 11:48
mikky píše:
verunkamandarinka: Jo je tam rohovník, který může způsobovat zácpu zkus tam přimíchat ovoce nejlíp švestky pak je to v poho :palec:

no právě…já i občas dávala kukuřičný křupky a to všechno staví… ted jí zas dám a přidám ty švestky a snad mu to nebude stačit na to aby zas vyváděl, je nějakej celej citlivější na zažívání… dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.9.12 16:13

Kdyby měl někdo zájem, prodávám kaši Sinlac 650 g, kterou naše malá už nechce. Je to neotevřené balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí