Příliš tuhé kupované příkrmy

565
8.10.10 16:15

Příliš tuhé kupované příkrmy

Ahoj všem, zezačátku jsem malému nakoupila pár skleniček příkrmů. Ale např. ty s brambory jsou hrozně tuhé. A když do nich přidám vodu tak tam stejně zůstanou hrudky a plive je. Mixujete je v mixéru s vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
400
8.10.10 16:18

Teda zrovna brambory máš stokrát lepší, když je uděláš doma. Mnohem líp to chutná a je to za chvilku hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
8.10.10 16:20

Ale ony jsou třeba v kombinaci s cuketou, dýní, pastyňákem a tyhle zeleniny bio neseženu. A brambory taky moc ne. Nemám domácí zdroj, tak raději skleničkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.10.10 16:26

Já mám štěstí, že kousek od nás se dají sehnat super biobedýnky, kde jsou zrovna teď brambory, dýně, cuketa, petržel, mrkev, řepa, celer atd. Bio se tyhle druhy sehnat dají, ale asi je to o štěstí mít v okolí dobrého biopěstitele. My je máme ze dvora Vyšínek u Slaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
8.10.10 16:29

Už jsem se poohlížela, ale tady nic takového není. Nebo víc jak 50 km daleko a to se nám vyplatí víc koupit skleničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
8.10.10 16:30

Tak to chápu. Než zeleninu ze supermarketu, tak to je asi fakt lepší ta skleničková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.10.10 16:39
adusinka píše:
Ahoj všem, zezačátku jsem malému nakoupila pár skleniček příkrmů. Ale např. ty s brambory jsou hrozně tuhé. A když do nich přidám vodu tak tam stejně zůstanou hrudky a plive je. Mixujete je v mixéru s vodou?

Klidně to mixni, není problém. Ale místo klasického mixéru doporučuju tyčový ruční mixér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.10.10 17:10

ja bych dala vodu a provarila to v MW az pujdou bubliny - delam to tak, kdyz rozmrazuji, prave kvuli hrudkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
8.10.10 17:43

Nekupuj mu to a uvař mu je doma… :roll:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
8.10.10 19:22

Změň značku. Třeba DM příkrmy (Babylove i Alnatura), ty počáteční, jsou úplně hladné. Můj kluk to naopak nesnáší, tak je už nekupuji. Pokud jsou husté, tak je zřeď.

• Citovat
  • Upravit
10351
8.10.10 20:47

A co kupuješ za značku? (zase když je to tužší, nebude tolik všecko upatlaný :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
8.10.10 20:53

Sunárky a Hipp jsou řídké, naopak Hami bývají husté a někdy i vyloženě tuhé, ty pro starší děti. Vyskoušela bych různé a u vyhovujících zůstala. Ty husté bych klidne naředila koj. vodou a tyčovým mixérem rozmixovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí