Nestor léčitel Nový Bor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20792
13.1.19 20:50

Dobrý den,
doporučuji se poptat v diskuzích Nový Bor nebo Rumburk (zkuste vyhledávání), určitě se tu najde nějaká zkušenost. :kytka:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
3.7.19 08:56

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li jste léčitele Nestora našli. Mám 3mesicniho chlapečka s atopickým ekzémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.7.19 08:59

Znam

@Olkipe ano pan doktor Nestor mě léčil v Novém Boru před 19cti lety s nevyléčitelnou formou vitiliga, ovšem mám obavu, že v Novém Boru už není.. co konkrétně potřebujete vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.7.19 09:04

Dobrý den Annjaschke, děkuji za zprávu. Pomohlo vám léčení? 19 je dlouhá doba… Jak jste pana Nestora našla? Napadá vás, jak ho najít? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.7.19 09:10

@MMarkettt koukám že vyhlásil likvidaci nové by měl být v Praze https://rejstrik.penize.cz/…r-houngbedji. Ano bylo mi o pár míň Čeští lékaři mi léčili vitiligo soláriem a betakarotenem. Pan doktor akunpukturou čištěním krve za pomoci bylinek a vitaminu. Musím říct, že to zastavil a tim mě zachranil. Jsem snědý typ a ty fleky bílé byly hrozné. Dnes mám jeden malý na koleni a jsem šťastná. Co vím tak pomohl lidem s lupenkou. Vzpomínám na něj moc ráda je pravda, že dostat se k němu bylo těžké. Objednaná jsem byla na 13:30 a na řadu opravdu přišla ve 21:30…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.19 10:09

Před dvaceti lety začínal u nás v lékárně, také mi pomohl s ekzémem u syna, bohužel mu pak asi stoupla sláva do hlavy, dost vyváděl, otevíral jednu živnost za druhou, krachoval, angažoval se i v politice. Tak podle zpráv se měl v roce 2011 vrátit do rodného Beninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.7.19 13:17

Děkuji Vám za reakce. Zkusím pražskou adresu… Uvidím… Ráda bych synovi pomohla… Cesta kortikoidu se mi nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová