Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den,
doporučuji se poptat v diskuzích Nový Bor nebo Rumburk (zkuste vyhledávání), určitě se tu najde nějaká zkušenost. ![]()
Monika
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li jste léčitele Nestora našli. Mám 3mesicniho chlapečka s atopickým ekzémem.
@Olkipe ano pan doktor Nestor mě léčil v Novém Boru před 19cti lety s nevyléčitelnou formou vitiliga, ovšem mám obavu, že v Novém Boru už není.. co konkrétně potřebujete vědět?
Dobrý den Annjaschke, děkuji za zprávu. Pomohlo vám léčení? 19 je dlouhá doba… Jak jste pana Nestora našla? Napadá vás, jak ho najít? Moc děkuji
@MMarkettt koukám že vyhlásil likvidaci nové by měl být v Praze https://rejstrik.penize.cz/…r-houngbedji. Ano bylo mi o pár míň Čeští lékaři mi léčili vitiligo soláriem a betakarotenem. Pan doktor akunpukturou čištěním krve za pomoci bylinek a vitaminu. Musím říct, že to zastavil a tim mě zachranil. Jsem snědý typ a ty fleky bílé byly hrozné. Dnes mám jeden malý na koleni a jsem šťastná. Co vím tak pomohl lidem s lupenkou. Vzpomínám na něj moc ráda je pravda, že dostat se k němu bylo těžké. Objednaná jsem byla na 13:30 a na řadu opravdu přišla ve 21:30…
Před dvaceti lety začínal u nás v lékárně, také mi pomohl s ekzémem u syna, bohužel mu pak asi stoupla sláva do hlavy, dost vyváděl, otevíral jednu živnost za druhou, krachoval, angažoval se i v politice. Tak podle zpráv se měl v roce 2011 vrátit do rodného Beninu.
Děkuji Vám za reakce. Zkusím pražskou adresu… Uvidím… Ráda bych synovi pomohla… Cesta kortikoidu se mi nelíbí…