Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AdelaHores nic dalšího netřeba. takhle ho nesprchovat
jinak k dr nejdřív zavolat, ať nečekáte v čekárně ![]()
Ja bych taky jen zavolala, nas lekarka ani videt nechtela, at syn nechyti jeste neco dalsiho, sli jsme pak na kontrolu… na puchyre jsme pouzivali Betadinu…tekuty pudr uz se moc nedoporucuje, myslim, ze moc vysusuje, ale jista si nejsem…
Příspěvek upraven 17.02.15 v 13:17
@AdelaHores píše:
@martina.se ok, děkujua je ten tekutý pudr v něčem lepší?
není. Já bych řekla, že to je zbytečné. Spíš je fajn, že má ten fenistil, že ho to nebude svědit.
Zrovna neštovice máme.
Nemažu ničím. Jen ty hodně svědivé fenistlem a imazolem. Dávám dithiaden.
Koupeme v hypermanganu.
Koupat můžeš krátkou koupel, při utírání netřít, jen tak oťukávat. Při horečce normálně paralen nebo panadol.
@martina.se jj, ještě že jsme ho měli doma, alespoň na ten první den, nebo i na potom, kdybychom k té doktorce nakonec nešli…
teploty zatím nemá, ale blíží se večer, tak snad nic nepřijde
pudruju ho tím sypkým pudrem
hypermangan doma mám, ale bojím se, že to obarví novou vanu ![]()
@AdelaHores neobarví. Taky máme novou a měla jsem strach. Po koupání ji osprchnu a dobrý, je pořád je jak nová.
No malá toho měla nejvíc na pipce, chtěla to tam oplachovat. Ošplouchla jsem ji celou a dobrý.
My právě používáme hypermangan jen na pipku
, ale zitra koupím a vyčvachnu ji
genciana ji pálí, nebo to alespoň tvrdí
A normalně dáte do vany ten hypermangan??? Ja jsem používala lavor, ale ten nam praskl a mame uplně novou vanu ![]()
Ani bych pudr nepoužívala, spíš to pak vic svedi.. Na noc Fenistil je fajn. Ošetřovala bych jen ošklivé velke nestovice, ale az po prasknutí. Syn taky teploty neměl, ja jsem to chytla od něj a horečky a zimnici jsem mela 3 dny. ![]()
Já to dávám normálně do vany.
V pipce jich měla asi pět velkých. Genciánku nám nechtěla v lékárně dát, že ten hypermangan je lepší. Koupala se asi minutku, pak oťupkat, vysušit. A koupali jsme tak 5× denně, hodně naříkala.
Teď už nám zasychají a já nevím čím to promazávat teď. Zrovna na obličeji má jednu obří.
Na obličeji jsem si to mazala framykoinem, krasne se mi to zahojilo a na tele ty velký bepanthenem. Když jsem mela všechno popraskany, optirala jsem se heřmánkem. Obličej jsem myla heřmánkem hned po výsevu.. Zahojilo se mi to krasne, a to jsem teprve 10 dnů od výsevu ![]()
No naše malá má obrovske strupy snad všude ošetřuju to tamponkama a pudrem jenže ten pudr jak zaschne nedá se to sundat z toho pupenu a tím pádem to nemá šanci dýchat a ma je některe až černe
má pořád teploty a zimnice
tak nevim
zitra ji strčím do toho hypermanganu a snad to trošku poleví ![]()