Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nás to asi leze na syna. Dcera měla první neštovky před týdnem. Kluk dnes bolest hlavy, zvýšená teplota a pocit na zvracení, jen spí. Zatím mu nikde a nic nevyskočilo.
@Mava to asi můžeš byt v očekávání.. Zítra ráno z něj bude dalmatin
ať to zvládnete bez komplikací ![]()
Tak holky, malá to chytla 17.den!!
Zatím moc osypaná není, měla jen 37,2°C, tak snad bude mít lehčí průběh. Ach jo, já myslela, že už to projde ![]()
@LuciLu ja je chytla az po 20ti dnech od syna.. Bud ráda, aspoň to budete mit za sebou. U malých dětí je dobrej průběh. Syn byl bez teplot a nestovice k asi 150 jsme napočítali. Za týden byl vyloupanej. Preju brzký vyzdraveni ![]()
@viccca to jsi právě psala, že až 20.den. Jako jo, aspoň to bude mít za sebou a ve školce už pokoj. Díky ![]()
Holky, prosím poraďte. Syn má od minulé soboty neštovice. Všechny pupínky už zaschly a stroupky se hezky odloupávají, teploty už několik dní nemá. A v čem je problém? Nechtějí mu zaschnout neštovice na nohách - nárt a plosky nohou. Co s tím?
Syn mel nedavno, mel jich par i na dlanich a chodidlech a ty taky nechtěly pryc. Nakonec jsem vykoupala v hypermanganu, vecer a pak jeste druhy den a zaschly ![]()
@peta81 píše:
Syn mel nedavno, mel jich par i na dlanich a chodidlech a ty taky nechtěly pryc. Nakonec jsem vykoupala v hypermanganu, vecer a pak jeste druhy den a zaschly
Děkuju za radu, také to zkusím.
Také doporučím koupel v hypermanganu, ale kůži neutírat, jen ručníkem oťupkat…Dále zabralo lehké potření Imazolem krémpastou…