Neštovice s pomalým průběhem?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1408
7.8.25 07:22

Neštovice s pomalým průběhem?

Prosím o zkušenost. Včera večer jsem si všimla toho na ruce. Myslela jsem, že kousanec. Večer při koupání těch tří na těle, ale ty tam mohla mít také od rána. Od té doby vypadají stejně, žádné nové dnes ráno nikde nevidím. Jiné příznaky nemá ani v minulých týdnech neměla. O kontaktu nevím, ale byli jsme párkrát v herně, jinak jsme spíše sami v lese.

Mám doma ještě 4m dceru, plus já ani manžel jsme je v dětství neměli, takže dost plašíme. Jsme oba objednaní na příští týden na očkování. Asi by mi prdlo, kdyby je dcera měla teď. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35490
7.8.25 07:33

To mi jako neštovice nepřipadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18533
7.8.25 07:44

@tevl me to Jako neštovice nepřijde. Spis jak nějaké kousanec od komára. Ten vývoj je strašně rychlý. Dceja teda mela hnusné, ale tyhle fotky dělí 20 hodin ten krk a 26h obsypaný krk vs oblečená záda. Ona teda mela mezi 3000-4000 viditelnými pupínky. Jen v obličeji 300 a to nepočítám krk, uši a vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4816
7.8.25 08:01

To vypadá spíš jako štípance.
Ale jinak každé dítě má ten průběh opravdu jiný. Moje dvojčata neštovice dostala zároveň (přinesli si je ze školky) a jeden se vysypal během 3 dní, pak už mu nové nepřibývaly, druhý jich naopak měl málo, ale za to mu nové pupínky vyskakovaly víc než týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
7.8.25 08:03

Taky mi to nepřipadá jako neštovice… Sama jsem je dosud neměla, takže když s tím přišli synové plašila jsem taky. Objednala jsem se do laborky na očkování, když jsem přišla, tak si mě vzala k sobě mudr, vyptávala se a nakonec mi řekla, že pokud už neplánuju další děti nebo zrovna nejsem těhodná, očkování mi nedoporučuje :nevim:.takže jsem odešla bez něj, od synů jsem je nechytla a to jsem byla samozřejmě pečující maminka na 200%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
7.8.25 08:04

To nejsou neštovice. Spíš je poštípaná.
Neštovice jsou vodové puchýřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
7.8.25 08:17

U starší se objevil první pupínek v pondělí, v úterý měla asi 5 pupínků, ale bez vody. Všechno se to rozjelo až během středečníhi odpoledne. A pak to bylo výživné…mladšímu se neštovice rozjely hned.

Jinak podle fotky bych řekla, že to jsou spíš stipance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16164
7.8.25 08:33

Taky bych řekla nějaké štípance, neštovice nejsou takove flekaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
7.8.25 10:49

Narozdíl od ostatních si myslím, že by to klidně neštovice být mohly.. obě naše děti je měly v červnu a u jednoho z nich vypadaly přesně takhle - 3 dny jsem si myslela, že jsou to štípance, pak šílený výsev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí