Neštovice - stroupky

89
26.1.12 22:31

neštovice - stroupky

Dobrý den maminky, máme už po neštovicích jen stroupky. Ale klučinu stále svědí…a tajně je odlupuje. Bojím se co z toho může být. Už to tedy ničím nemažu… měla bych znova Imazolem nebo máte někdo vyzkoušeno něco jiného? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4216
26.1.12 22:43

Tak jestli stále svědí tak bych asi ještě mazala :think: Tím čím doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
26.1.12 23:31

Fenistil gel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
27.1.12 06:18

Fenistil gel nebo kapky.
Ale pokud už má ty stroupky zaschlé a suché, tak to snad nevadí. :nevim: Ony se slupují i samy. Pokud je v nich ještě ta infekční tekutina, pak jo - jednak by si to asi pořádně roznesl po těle, jednak by mu asi zůstaly jizvy. :think: (Máme po neštovicích týden. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 06:33

Nám bylo řečeno pořád promazávat nějakým pleťovým mlíkem, než se to ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
27.1.12 06:38

Já jsem mazala mininkovským krémem s měsíčkem. Krásně se vyhojily a dcera nemá jedinou jizvu. A vyzkoušela jsem to i na sobě, protože jsem neštovice chytila od dcery. Měla jsem hnusné pupence a strupy, ale ten krém to všechno promastil a nenutilo mě to drbat se. Myslím,že to byla Nivea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
27.1.12 07:25
Nafteta píše:
Já jsem mazala mininkovským krémem s měsíčkem. Krásně se vyhojily a dcera nemá jedinou jizvu. A vyzkoušela jsem to i na sobě, protože jsem neštovice chytila od dcery. Měla jsem hnusné pupence a strupy, ale ten krém to všechno promastil a nenutilo mě to drbat se. Myslím,že to byla Nivea.

Ahoj, ten krém s tím měsíčkem jsi začala používat asi po zaschnutí, že? A do té doby jsi mazla čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí