Nestuduje někdo prosím na UHK?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nestuduje někdo prosím na UHK?
Dobrý večer, prosím nestuduje někdo na UHK? Nejlépe druhým rokem obor sociální práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Samuše já bych potřebovala pár knih k přijímací zkoušce. Samozřejmě bych koupila za přijatelnou cenu. obor sociální patologie a prevence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bohužel nemám…ale mně ke zkoušce stačilo (učila jsem se teda z víc věcí a pak sem viděla, že to bylo zbytečný) z testů co byly v dřívějších letech..nejen z toho mého oboru, ale ze všech oboru, které jsou na naší kadetře..myslím, že na celém UHK je to dost podobné..ale zkus si sehnat někoho přímo z oboru a poradit se s ním…věrtšinou ty testy fakt stačí jenmo to prohazujou..ale spíš ti doporučím hledat na fb v UHK skupině než tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
jsem už sice vystudovaná, ale jaké knížky potřebuješ? ještě něco mám, tak třebasezrovna trefíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@konikoni ahoj, potřebovala bych testy z humanitních věd v kostce, základy psychologie a sociologie nebo psychologický slovník. Děkuji za ochotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanča74 píše:
@konikoni ahoj, potřebovala bych testy z humanitních věd v kostce, základy psychologie a sociologie nebo psychologický slovník. Děkuji za ochotu.
Máš SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji s trochu jiným dotazem.
Neví někdo, jak probíhá celoživotní vzdělávání na UHK. Ty jejich stránky jsou hrozně nepřehledný a nikde jsem nenašla ucelený seznam oborů, co lze v CŽV,,studovat", jak studium probíhá a ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nechystám se někdo na cvz na speciální pedagogiku pro vychovatele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit