Nestuduje někdo prosím na UHK?

1675
2.2.15 22:13

Nestuduje někdo prosím na UHK?

Dobrý večer, prosím nestuduje někdo na UHK? Nejlépe druhým rokem obor sociální práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
2.2.15 22:14

Studuju něco jiného ale třeba mužu pomoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
2.2.15 22:18

@Samuše já bych potřebovala pár knih k přijímací zkoušce. Samozřejmě bych koupila za přijatelnou cenu. obor sociální patologie a prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.2.15 22:24

Tak to bohužel nemám…ale mně ke zkoušce stačilo (učila jsem se teda z víc věcí a pak sem viděla, že to bylo zbytečný) z testů co byly v dřívějších letech..nejen z toho mého oboru, ale ze všech oboru, které jsou na naší kadetře..myslím, že na celém UHK je to dost podobné..ale zkus si sehnat někoho přímo z oboru a poradit se s ním…věrtšinou ty testy fakt stačí jenmo to prohazujou..ale spíš ti doporučím hledat na fb v UHK skupině než tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.2.15 20:27

Zdravím,
jsem už sice vystudovaná, ale jaké knížky potřebuješ? ještě něco mám, tak třebasezrovna trefíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
3.2.15 21:16

@konikoni ahoj, potřebovala bych testy z humanitních věd v kostce, základy psychologie a sociologie nebo psychologický slovník. Děkuji za ochotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.2.15 16:24
@hanča74 píše:
@konikoni ahoj, potřebovala bych testy z humanitních věd v kostce, základy psychologie a sociologie nebo psychologický slovník. Děkuji za ochotu.

Máš SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.6.19 20:45

Oživuji s trochu jiným dotazem.

Neví někdo, jak probíhá celoživotní vzdělávání na UHK. Ty jejich stránky jsou hrozně nepřehledný a nikde jsem nenašla ucelený seznam oborů, co lze v CŽV,,studovat", jak studium probíhá a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.9.22 19:39

Ahoj, nechystám se někdo na cvz na speciální pedagogiku pro vychovatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze