Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
První 3 řady jsem zkoukla najednou, Jack miláček
Teď jsem viděla 4. řadu a já prostě ty seriály s odstupem už nedávám
Vyloženě mi šla na nervy věčně chápající Mel. Promluvila Jackovi do duše, že to pití špatný, on to pochopil, duha, jednorožci
V minulosti mě nadchla Služebnice, ale poslední řadu už jsem neviděla, už prostě nedokážu navázat.
Ta příroda byla krásná. Zatím jsem nenašla seriál podobného typu tak budu tady sledovat.
Mne přišla nejlepší asi 3 série. ![]()
Teďka mám rozkoukanou 4. sérii a už mne to tolik neba.
Mám ráda postavu doktora Vernona je takovej správný…Hope je taky v pohodě.
![]()
Mel mne přijde někdy až moc přeslazená…
Jack je fakt bručoun, nechápu že mu to Mel pořád toleruje… Postava Charmeen je taky prudérní ![]()
Líbí se mi vztah Bree a Bradyho jak to mezi nimi jiskří… ![]()
Rickimu a Lizzie taky fandím…
@KFL a v čem ten Jack tak podle tebe bručí? Jo charmeine je divná no.
@Janadel jo,ale je to fajn. Konečně se Jack může soustředit na to podstatné.
Dřív mě to bavilo víc, teď jsem v půlce čtvrtý série a teda ta Mel mi přijde jak generátor náhodnejch motivačních citátů… ![]()
@Lilale
Tak pořád má moc práce a je mooc unavenej, prostě mi nějak vadí ta postava ![]()
Zkus mrknout ještě na seriál This is us. To je taky pecka.
Jinak VR supr, občas se děj ale táhne.
Co mi vadí, že kde se mihne Mel, někdo zkolabuje, aby ho mohla zachránit. Prostě je to takové na oko..
@dendishek jo díky za tip, ale na netflix teda nemůžu najít ten seriál nebo se to tam. jmenuje nějak jinak?
@Lilale jo tak, on na netflixu není no
, já na něj koukala na svetserialu.to.
Z netflixu teda se mi líbil ještě: the bold type, Emily in Paris, Advokát, Holky z červeného gauče, Bodyguard ![]()
@dendishek aha tak DIY za tip jo to bych musela jediné koukat na mobil přes ty seriály nebo ntb a to se mě nechce