Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo taky sleduje?
Zakládám toto téma pro tento seriál.
Přivítám doporučení na další podobné seriály.
Mám shlédnuto vše. Už se nemůžu dočkat 5.série.
Které postavy Vás štvou?
Kdo vás nebaví?
Co říkáte na hlavní postavy?
Tak já ze začátku nemusela Hope. Ale ke konci mi tolik nevadila. Nemusím postavu Bradyho. A dost dlouho a zbytečně byla natahována linka s Christopherem a Paige. Jack je neskutečně přitažlivý, charismatický
Mel je sympatická a až moc hodná. Jinak celý seriál je oddechový s krásnou přírodou. Nebavil mě ani moc Ricky Tak tady to mužem přibrat od A do Z
Já nesnáším Jacka a doufala jsem, že Mel sebere rozum a bude s Cameronem, ale asi ne.
Ovšem Jack kterej skočil dvakrát na terapii a PTSD i s alkoholismem vyřešený… No a já se divim, kde se bere to přesvědčení že terapie zabere buď hned nebo to nefunguje ![]()
Podívala jsem se na první díl z donucení mé 16. leté dcery, řikala jsem si, co to bude za kravinu..no a pak jsem zkoukla vsecky 4.serie behem tydne
tu posledni uz jsem pretacela..prvni byla nejhezci.. strasne me štve Hope, to je prostě střelena baba, co ma chytreho manzela a navic fesaka- doktor. Jako Jack- to je chodici sexy charisma
zato Charmaine mi lezla na nervy, jak je furt zoufala, zato ten uplny konec me rozesmal, jak rekla Jackovi..
jinak nuda s Paige a svatym Kazatelem..ale jako celkove hezke, dcera pry, kdy tam jedem na dovcu, priroda bomba.
@Lily Evans no mě by zas. neprislo že by se nějak opíjel a nebo pořád pil. Sem tam si skleničku dal. S Jackem jim to funguje jiskří to a je tam obrovská chemie. Mě přišla utahaná 2.serie. ale 4 byla super. Nechci prozrazovat.
@Lilale mně právě přijde že větší chemii mám já se svým robotickým vysavačem, Jack je taková umrčená zdechlina
ale já mám jinej vkus na chlapy, no, vlastně nevím proč jsem se u toho tak zasekla, asi ta příroda ![]()
@Lilale Jason Momoa, Kristofer Hivju, Vin Diesel zamlada
z Virgin River mě baví Preacher, ale ten je zas takovej až moc dokonalej ![]()
@Lily Evans píše:
@Lilale mně právě přijde že větší chemii mám já se svým robotickým vysavačem, Jack je taková umrčená zdechlinaale já mám jinej vkus na chlapy, no, vlastně nevím proč jsem se u toho tak zasekla, asi ta příroda
Ja to nedavno dokoukala. Po prvnich dvou dilech se mi ani moc pokracovat nechtelo, prislo, vlastne porad prijde, mi to takovy az moc americky načančaně predvidatelny, nevim, jak to popsat. No ale prekonala jsem to, zustala jsem u toho a tesim se na dalsi radu ![]()
Ale vic se mi libil serial Cesta svatojanskych musek, tam se na dalsi serii tesim vic.
No a pak cekam na dalsi řady Emily in Paris, Troufalky, Koruna a mozna, ze jeste neco, ale ted si nevzpomenu ![]()
Edit: uz jsem si vzpomnela, jeste Lupin a Hrisnici
Já se tomu furt vyhýbala, ale u takových blbostí vařím, protože mě to nebaví, tak jsem pustila toto a hrozně mě to chytlo. Taková soap opera zasazená v nádherné kanadské přírodě, jsem zvědavá, co vymyslí dál. Jasně, je to dost přitažené za vlasy, všichni si tam hrozně pomáhají a všechno skvěle zvládají
i ta zmíněná terapie, zato těhotenství tam trvá asi tak 2 roky ![]()
Jack teda taky není úplně můj typ, ale myslím, že ta chemie mezi ním a Mel funguje skvěle. Mně se teda líbí bad boy Brady, teď teda vyměkl, ale já věřím, že se to ještě zamotá
možnosti tam po konci 4. řady jsou.
Jinak na nervy mi leze asi jako všem Charmaine, pak Paige a někdy i Preacher, jak je dokonalej.
@lauriy je to fajn. Jasně není to nějak na přemýšlení. Romantika.
@Lilale Souhlasím, každé zboží má svého kupce. Nebo se to prostě zrovna trefí do nálady.
Jinak doporučit něco podobného asi moc neumím, naposledy jsme ujížděli na La Casa de Papel, to nás bavilo. Orange is the new black, Squid Game, teď máme rozkoukaný Ozark, což jsou úplně jiné žánry, takže mě samotnou překvapilo, jak mě Virgin River chytlo
Sledovanost to má dobrou, tak uvidíme, zda bude 5. řada poslední.
Edit: Vlastně na Sex Education jsem ještě ujížděla (když pomineme to tlačení všemožné diverzity, tak to prostě je, nějak extra mi to nevadí) a z poslední doby se mi líbili i Srdcerváči, sice nejsem cílovka, ale bylo to neuvěřitelně milý.