Netradiční jméno pro holčičky dvojčátka

231
17.8.17 23:04

Netradicni jmeno pro holcicky dvojcatka

Ahoj holky, s kamaradkou vybirame jmena pro jeji holcicky. Daly jsme dohromady, co se nam obema libi a budeme radi za vasi pomoc a nazory. Holcicky se ji narodi na Vanoce :potlesk: napady jsou z netradicnich i staroceskych jmen, kazde ma sve. Alespon si precteme i nazory ostatnich. Tady jsou nase vybrane: Alžběta, Evelina (Evelyn), Charlotte (Charlota) Anna (Annie, Anastazie), Kitty, Yasmin (Jasmina), Melisa, Nicol, Sindy, Scarlet, Svetlana, Rozalie (Rosalin), Rosie, Chanel (Shanell)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
17.8.17 23:06

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:43

• Citovat
  • Upravit
121
17.8.17 23:08

Dorotka a Apolenka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
17.8.17 23:22

Dala bych Alžbětu a Annu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
17.8.17 23:27

Mne se z tech vybranych nic moc nelibi (nebo libi, ale ne do cr). Mam dve kamaradky a jedna ma Tabeu ( v Nemecku) a druha Timeu ( v cr) a to by se mi l sobe i libilo. Nebo ja znam Tiboru a to by se mi taky libilo.

Jinak se mi docela i libi Evelina a Amalie nebo Anastazie a Viktorie, ale ono dost zalezi i na prijmeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
17.8.17 23:51

To máte každá ves jiný pes… většina jmen je na můj vkus moc…prostě moc :lol: líbilo by se mi Alžběta-Šarlota(ale ne Charlotte)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
17.8.17 23:58

Anna & Alzbeta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
18.8.17 00:06

Je doufám cizinka nebo aspoň s cizím příjmením, taková Kitty Vomáčková, to by bylo něco :D Nic moc se mi z toho výběru nelíbí, asi jen Anastazie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
18.8.17 00:52

Stazka a Betka :palec:, dokonce jsem takova dvojcatka znala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.8.17 00:59
@Lucmína píše:
Stazka a Betka :palec:, dokonce jsem takova dvojcatka znala

Jo, pěkný :-) Kitty se mi líbí jako přezdívka, ale jinak mi takové jméno sedí ke striptérce nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
18.8.17 01:18

@blobfish Jo, tak nějak. :oops: Spousta těch jmen se mi líbí, ale v nějakém jiném tvaru… třeba Nikola, ne Nicol. Ono říkat Kačence přezdívkou Kitty, proč ne, ale jako občanské jméno bych to nedávala. Pokud mají cizí nesklonné příjmení, tak je to něco jiného.
Ale moc se mi líbí Jasmínka, třeba Jasmínka a Rozárka, nebo Jasmínka a Evelínka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
18.8.17 02:52

Abbie (mame doma) a Ellie.
My mame nakonec Matteo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.8.17 03:50

Nedávala bych Kitty - jednou začne chodit mezi děti a stopro na ni budou pořád pokřikovat Hello, Kitty… A ze stejného důvodu ne Chanel, ať není na střední pak pro všechny Chanel No.5. Cizí varianty jmen bych dávala, pokud se hodí k příjmení (jestli je příjmení echt české, pak Scarlet a Rosie nebude působit moc dobře). Znala jsem dvojčata Editu a Eriku, to se mi tenkrát docela líbilo. Nebo by hezky zněla i kombinace Ema a Ella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
18.8.17 06:56

Jasmína a Melisa, krásné jména, jde to k sobě - nedávala bych ty anglicky psané jména, to už je na čechy moc provokativní - a musely by holky pořád vysvětlovat, jak se to píše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
18.8.17 06:58

Z toho výběru se mi líbí Alžběta, Evelína, Anna, Rozálie. Pak ještě, pokud by byly v českém tvaru, tak Šarlota, Nikol/Nikola. A jména bych určitě neladila k sobě, už tak se dvojčata můžou plést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze