Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Líbí se mi, chtěla jsem, aby se tak jmenoval mladší syn, ale rodina mi to rozmluvila (a zpětně lituju, že jsem poslechla)
Myslim, ze nazor nikoho z diskusie nie je podstatny
Kazdy ma svoje vlastne asociacie s menom, subjektivny postoj. Dolezite je ako sa paci Vam a ako sa hodi k Vasmu priezvisku ![]()
Měla jsem kolegy, říkalo se mu Igi/Igy, pardon fakt nevím jaký tam dát íý
od bývalé spolužačky se jmenuje přítel Igor, nepřijde mi to tak strašné, já bych ho asi nedala, ale každopádně líbí se mi, že je originální ![]()
Velmi se mi nelíbí
ale proč vlastně???
![]()
jo už vím, kvůli rusákům a bolševikovi…ne že by se mi příčilo vše ruské, vůbec, ale některá ruská jména dávaná pak v 50 letech u nás ano a Igor mi tam tak nějak spadá…
…podobně Světlana, Galina a tak
Taky se mi hned vybaví Igor Hnízdo
za mne ne, jméno je to příliš tvrdé. Pro starého pana klidně, ale pro dítě a mladého kluka se mi nezdá
Přijde mi hrozně tvrdé. Jak ho budete oslovovat? Jak pak kamarádi ve škole? Vidím pod tím jménem možná dospělýho chlapa, ale nějak mi to nesedí k dítku. Navíc ty přezdívky ve škole, už to vidím ![]()
Že by se mi nějak extra líbilo, to ne, ale na druhou stranu není moc profláklé, zní jako jméno pro chlapa, proč ho nedat.
NIKDY!!!
Ja se vetsinou ke jmenum, ktera se mi nelibi, nevyjadruju, ale u tohoto MUSIM. Snad neni tvrdsiho a serednejsiho jmena, nez toto.
Mě se nelíbí, ale řídila bych tím, co se líbí mně a manželovi ![]()
Nelíbí se mi. Mám to na stejné úrovni s Gustavem, Hubertem.
Takové hrubé mi to přijde.
AHoj,
dotaz je jasný. Napiště prosím váš názor na toto jméno. Samozřejmě i ten negativní, chci to slyšet objektivně. Díky