Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@PandaVanda píše:
Ne nic, jen mi malem vypadly oci z dulku z toho, ze nekdo takovej vazne existujeHolt lidi jsou vazne ruzni no.
tehdy se jí na to někdo ptal a tuším, že to popřela. Otázka je, kdo tomu věří, nějak moc náhod najednou ![]()
@Jogrr píše:
Ani nahodou, evokuje mi to Igora Hnizdo z Obecny skoly
Taky tak. ![]()
Nelibi a nejde k tomu vymyslet ani nějaká hezká zdrobnělina.
Tak Igor je pro mně jedno z nejhorších jmen. Spolu s Brunem, Hugem…
Libi se mi vic nez nejaky Janek nebo Matej, Vojta atd. tyhle jmena.
My mame nekolik chlapu jmenem Igor v okoli. Ze zijeme u Sl. hranic a Slovaci bezne Igora davaji.
No, když odhlédnu od toho, že se mi jméno Adolf nelíbí, tak mi taky přijde ujeté zavrhnout jméno kvůli jednomu nositeli. Takový Pepíček S. byl mnohem větší zrůda a nikomu to neva. Akorát to do nás tolik nehustili.
A jinak Igor, pokud se hodí k příjmení, je super.
@Fíková jde asi i o to, že Josef, nebo Vladimír je celkem obyčejné jméno, ale Adolf je neobvyklé, proto si ho každý hned spojí.
A u nás to tak bylo - bohužel..vymýšleli jsme jména a i když se nám třeba líbila, tak jsem si já nebo chlap vzpomněli, že třeba známe tu, nebo toho který se tak jmenuje a že to teda ne, protože to je…a nechceme teda tak volat na naše dítě.. ![]()
Ano je to asi blbé, kvuli tomu nepojmenovat dítě, ale prostě to tak v nás je..a myslím že nejsme jediní..
Pod jménem Josef si nepředstaví většina Stalina..ale pod jménem Adolf bohužel Hitlera ano..tak to je. ![]()
Igor nelíbí…mám to spojeno s knížetem Igorem z Gumídků…jako blbej důvod, ale to jméno bych prostě nedala…
@pe-terka tak jsem se dívala a ta paní s Ingeborg to nebyla..
odtajnili anonyma a není to ona:o)) tak ve státě je jich asi víc ( Dolfíků
)
@Malaga píše:
Igor nelíbí…mám to spojeno s knížetem Igorem z Gumídků…jako blbej důvod, ale to jméno bych prostě nedala…
to byl IgNor..:o)) ne Igor..ale taky mi to připomíná gumídky.. ![]()
@smurfka píše:
@pe-terka tak jsem se dívala a ta paní s Ingeborg to nebyla..
odtajnili anonyma a není to ona:o)) tak ve státě je jich asi víc ( Dolfíků![]()
)
hm, tak jsem to špatně odhadla. Anebo si paní změnila nick, ptž za Blondie dostávala pěknou čočku ![]()
@smurfka hele všude to píšou různě no… ![]()
https://www.csfd.cz/…dci/prehled/
ale jako já to mám spojený s Igorem…
Chudáci Igorové za to nemůžou, ale ty asociace jsou rostě mrchy no… ![]()