Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se líbí je moc zajímavé stejně jako třeba Hynek nebo Ivan oproti těm poameričtěným jménům se mi teda líbí moc
Mně se líbí. Máme dobrého rodinného známého, od mala se mu říká Gori ![]()
Já bych nedala, ale nějak extrémně mně neodpuzuje, kámoška má a říkají mu Iginko nebo Igišáku a to je docela hezké.
@warita píše:
NIKDY!!!Ja se vetsinou ke jmenum, ktera se mi nelibi, nevyjadruju, ale u tohoto MUSIM. Snad neni tvrdsiho a serednejsiho jmena, nez toto.
Tak nějak já zas vnímám jméno Adolf
Jmenuji se…Igor Hnízdo! ![]()
Ale ne, když odhlédnu od této asociace, nic proti němu nemám. Můj favorit to není, ale nijak by mě nepohoršovalo. ![]()
Sama bych ho nedala, ale není špatné. Akorát se mi líbí víc pro dospělého chlapa než pro dítě.
Igorek, Igi, Goša, Gorek - za mě jo! Nemůžou se všichni jmenovat Jakub, Jan, Tomáš, Filip, Ondřej… ![]()
Je moc tvrdý…představím si pod tím jménem nějakýho grázla, dacana. Pardon ![]()
@Kelliee píše:
Tak nějak já zas vnímám jméno Adolf
A my zrovna Adolfa mame
Protoze jen b. l.b. muze prirovnavat. To by pak kazdej Vladimir byl podle Lenina… Anonym G z duvodu jmena ditete
Také se mi vůbec nelíbí, připadá mi tvrdé, ruské a připomíná mi Obecnou školu.
@Anonymní píše:
A my zrovna Adolfa mameProtoze jen b. l.b. muze prirovnavat. To by pak kazdej Vladimir byl podle Lenina… Anonym G z duvodu jmena ditete
Takže za jméno Adolf se nestydíte ale raději jste kvůli tomu anonymní.
Lenin byl lump, ale Hitlerovi se ani ke kotníkům nedostal.
Buď je blbý skoro celý narod a věřím že spíš více národů nebo jsi prostě šlápla vedle.
Vzhledem k anonymitě si myslím že to druhe
@Anonymní píše:
AHoj,dotaz je jasný. Napiště prosím váš názor na toto jméno. Samozřejmě i ten negativní, chci to slyšet objektivně. Díky
Ahoj, mně se to jméno líbí a moc. Někdo tu psal, že to je jméno pro dospělého a ne pro malé miminko. A to je pro mě právě jedna z hlavních předností jména. Zdrobněliny se dají vymyslet vždy, zjemnit se to dá, ale naopak to je problém. Hlavně u kluka se mi líbí vysloveně mužná jména - tedy můj názor je takový, že jméno je neotřelé, hodící se pro muže, určitě bych se ho nebála dát ![]()