Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Me se Igor libi, hlavne mi to prijde takove sebevedome a dobre jmeno pro dospeleho chlapa, nevim proc ale predstavim si pod nim nejakeho uspesneho podnikatele ![]()
Detska zdrobnelina Igorek je sice mozna ne tak sladka, ale me se to libi, za me palec nahoru ![]()
HLAVNE NENI OKOUKANE ![]()
Nelíbí..představím si Ignora- z Gumídků..zlý velký hromotluk..
tvrdé jméno na mimino i puboše..
@Anonymní píše:
A my zrovna Adolfa mameProtoze jen b. l.b. muze prirovnavat. To by pak kazdej Vladimir byl podle Lenina… Anonym G z duvodu jmena ditete
chudák kluk..
takhle se mu pomstít..
@Anonymní píše:
A my zrovna Adolfa mameProtoze jen b. l.b. muze prirovnavat. To by pak kazdej Vladimir byl podle Lenina… Anonym G z duvodu jmena ditete
Za mě je to hlavně o tom, koho toho jména prostě znám. Je to více o nositelých konkrétních jmen jako o těch jménech samotných. Tak jsem podle tebe asi b. l.b, když přirovnávám, ale ono těch b. l.b. ů tady bude víc
Adolfa teda nikdy. Asi tak jako Dežu
Ale holt máme každá jiný vkus.
@Malike píše:
Takže za jméno Adolf se nestydíte ale raději jste kvůli tomu anonymní.
Lenin byl lump, ale Hitlerovi se ani ke kotníkům nedostal.
Buď je blbý skoro celý narod a věřím že spíš více národů nebo jsi prostě šlápla vedle.
Vzhledem k anonymitě si myslím že to druhe
Asi tak. Hrdá máma malého Dolfíka, ale schovává se za anonym. A pak, kdo je tady b. l.b
![]()
Je to hodne originalni jmeno. Ale diteti bych ho nedala. Zni hodně tvrde a rusky. Navic, pokud prcek nezvladne hned r, muze to byt boj…A taky se tak jmenuje doga moji kamarádky ![]()
Mně jméno Igor nevadí, i se mi líbí. Sama bych ho ale nedala.
Proc ne, pokud se vam libi. Rozhodne lepsi nez dalsi Sebik nebo Tobik.
Mám kamaráda Igora a je to pohodový majitel kavárny a jméno se mi líbí aspon není tuctovej ![]()
Nelíbí. Navíc mi zní rusky, ač proti Rusům v zásadě nic nemám.