Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
dnes jsem dostala menstruační po 2 mesicich, protože jsem přecházela na jinou antikoncepci a 3.2. jsem to měla dostat jenže jsem 30.1. začala brát antikovepci, takže se mi to posunulo.Ale dnes ze mě něco vypadlo, nevím co, přišlo mi to jako plodový váček. Ze bych byla těhotná o tom jsem nevěděla, jakoze bych samovolně potratila, ale nemůže to souviset s tou posunutou menstruací?
Zajdi si na vyšetření na gynekologii
asi to nebude úplně v pohodě…
Tak ona i ta změna antikoncepce ti prostě nemusela sednout. Navíc nějak nerozumím tomu, proč jsi tedy neudělala sedmi denní pauzu, když jsi věděla, že máš ms dostat 3.2.
Vubec nerozumim tve brani HA
co z tebe vypadlo muze mit souvislost rozhazene hormony
@Gab111 kulový potrat. Se nediv že tělo blázni když si ha nasazujes jak chceš
@Gab111 Vcelku by me zajimalo, jak si predstavujes ten plodovy vacek. Ale fotku pridavat nemusis ![]()
@Gab111 píše:
Dobrý den,
dnes jsem dostala menstruační po 2 mesicich, protože jsem přecházela na jinou antikoncepci a 3.2. jsem to měla dostat jenže jsem 30.1. začala brát antikovepci, takže se mi to posunulo.Ale dnes ze mě něco vypadlo, nevím co, přišlo mi to jako plodový váček. Ze bych byla těhotná o tom jsem nevěděla, jakoze bych samovolně potratila, ale nemůže to souviset s tou posunutou menstruací?
Si myslim, ze normální menstruace
taky že mě kolikrat vypadne taková hrouda krve, plus asi sliznice a vypadá to všelijak, mozna jako ten tvuj váček ![]()
@Gab111 píše:
Dobrý den,
Tak kdyz jsi neudelala pauzu, tak jsi to snad ani nemela dostat, ne? Ja kdyz brala 2 platicka v kuse, tak ta MS byla pak silnější. A ted, po porodech, mám MS silnou a taky „větší kousky“. Ted delas pauzu, nebo špatně počítám?
@migmina no já jsem si to nevymyslela sama, takhle mi to řekla gynekolozka
@migmina no já jsem si to nevymyslela sama, takhle mi to řekla gynekolozka