Byl to potrat?

3
22.2.20 18:21

Potrat?

Dobrý den,
dnes jsem dostala menstruační po 2 mesicich, protože jsem přecházela na jinou antikoncepci a 3.2. jsem to měla dostat jenže jsem 30.1. začala brát antikovepci, takže se mi to posunulo.Ale dnes ze mě něco vypadlo, nevím co, přišlo mi to jako plodový váček. Ze bych byla těhotná o tom jsem nevěděla, jakoze bych samovolně potratila, ale nemůže to souviset s tou posunutou menstruací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
766
22.2.20 18:55

Zajdi si na vyšetření na gynekologii :nevim: asi to nebude úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.2.20 19:16

Tak ona i ta změna antikoncepce ti prostě nemusela sednout. Navíc nějak nerozumím tomu, proč jsi tedy neudělala sedmi denní pauzu, když jsi věděla, že máš ms dostat 3.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
22.2.20 19:37

Vubec nerozumim tve brani HA :nevim: co z tebe vypadlo muze mit souvislost rozhazene hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.2.20 19:49

@Gab111 kulový potrat. Se nediv že tělo blázni když si ha nasazujes jak chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
22.2.20 19:57

@Gab111 Vcelku by me zajimalo, jak si predstavujes ten plodovy vacek. Ale fotku pridavat nemusis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
22.2.20 20:01
@lachtanice86 píše:
@Gab111 kulový potrat. Se nediv že tělo blázni když si ha nasazujes jak chceš
:palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 20:07
@Gab111 píše:
Dobrý den,
dnes jsem dostala menstruační po 2 mesicich, protože jsem přecházela na jinou antikoncepci a 3.2. jsem to měla dostat jenže jsem 30.1. začala brát antikovepci, takže se mi to posunulo.Ale dnes ze mě něco vypadlo, nevím co, přišlo mi to jako plodový váček. Ze bych byla těhotná o tom jsem nevěděla, jakoze bych samovolně potratila, ale nemůže to souviset s tou posunutou menstruací?

Si myslim, ze normální menstruace :nevim: taky že mě kolikrat vypadne taková hrouda krve, plus asi sliznice a vypadá to všelijak, mozna jako ten tvuj váček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1884
22.2.20 20:08
@Gab111 píše:
Dobrý den,

Tak kdyz jsi neudelala pauzu, tak jsi to snad ani nemela dostat, ne? Ja kdyz brala 2 platicka v kuse, tak ta MS byla pak silnější. A ted, po porodech, mám MS silnou a taky „větší kousky“. Ted delas pauzu, nebo špatně počítám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.20 20:29

@migmina no já jsem si to nevymyslela sama, takhle mi to řekla gynekolozka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.20 21:11

@migmina no já jsem si to nevymyslela sama, takhle mi to řekla gynekolozka