Netvrdnoucí plíny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
9.11.11 06:47

A nemáte náhodou někdo zkušenosti i s plenkami Bambino Mio a praní v tvrdé vodě? Někde jsem slyšela, že po pár vypráních v tvrdé vodě jsou jako prkno :-( Klasické čtverce trochu změkčuju žehlením, ale tyhle se prý nežehlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.11.11 08:14
alviola píše:
A nemáte náhodou někdo zkušenosti i s plenkami Bambino Mio a praní v tvrdé vodě? Někde jsem slyšela, že po pár vypráních v tvrdé vodě jsou jako prkno :-( Klasické čtverce trochu změkčuju žehlením, ale tyhle se prý nežehlí.

Zkušenost nemám, ale tvrdnout budou určitě. Žehlit je určitě můžeš - ikdyž píšou že se to nemá…Nechápu co by jim to mohlo uělat - je to přece jen bavlna a žádné froté a ze zkušeností vím, že většina mamin vv plíny normálně žehlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
21.11.11 09:56
zelazuzu píše:
Pokud máš hodně tvrdou vodu, tak doporučuji bambusový velur - Anavy,Tots Bots Tretch jsou fajn. Nebo pak flísové plíny a plíny z mikrovlákna.
Osobně jsem ocet také lila 1,5roku do plín a bez potíží a nic se nerozpadalo :palec:

Jo tak Tots Bots Flexitot je na tvrdou vodu opravdu super. Mám ji kupovanou z druhé ruky a i přesto, že ostatní plíny mám jako struhadlo, tak tahle je fakt hezky měkká. Zajímaly by mě ale ty Anavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
21.11.11 10:17
alviola píše:
zelazuzu píše:
Pokud máš hodně tvrdou vodu, tak doporučuji bambusový velur - Anavy,Tots Bots Tretch jsou fajn. Nebo pak flísové plíny a plíny z mikrovlákna.
Osobně jsem ocet také lila 1,5roku do plín a bez potíží a nic se nerozpadalo :palec:

Anavy jsou taky skvělé - takže pokud máš tvrdou vodu, tak určitě vyzkoušej :palec:

Jo tak Tots Bots Flexitot je na tvrdou vodu opravdu super. Mám ji kupovanou z druhé ruky a i přesto, že ostatní plíny mám jako struhadlo, tak tahle je fakt hezky měkká. Zajímaly by mě ale ty Anavy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.11 12:51

pliny pampers na 1 pouziti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
17.12.11 13:56
Filip Kucera píše:
pliny pampers na 1 pouziti

Na to se tu fakt nikdo neptal… ne všichni je chtějí používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.12.11 22:18

Tak jsem udělala ještě jeden poznatek. Dobré jsou bělené plíny, pokud možno Savem :) Zní to jako sranda, ale mám osobní zkušenost. Kupovala jsem od jedné paní z bůhvíkolikáté ruky vícevrstvé Bambino Mio. Některé pleny měkoulinké a to i po praní v tvrdé vodě, jiné tvrdé a když jsem je vyprala v naší tvrdé vodě, tak téměř nepoužitelné. Tak jsem se paní ptala jako to. Ty tvrdé, byly kupované jí osobně a jsou novější a ty měkké kupovala z druhé ruky a byly hrozně flekaté, tak je usilovně drhla Savem :lol:
Ale je fakt, že jsem zaregistrovala, že plínky z neběleného froté jsou hrubší než z běleného. A to od stejné firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí