Netypický ultrazvuk v 10. týdnu

Anonymní
4.4.22 17:21

netypický ultrazvuk 10.tt

Hezký den,
předem se omlouvám za anonymitu, ale ještě nešířím do světa zprávu o mém těhotenství. Dnes jsem byla na kontrole, jsem v 10tt těhotenství a paní doktorka mi dala fotku fazolky. Jelikož je to mé druhé těhotenství, samozřejmě si ultrazvuky srovnávám. Nevím, jak bych to, co nejlépe napsala, ale mám strach, jestli je tohle miminko v poradku? Myslím podle fotky, srdicko bije, ale na fotce mi přijde takový zvláštní. Nevím, zda to je nos, ale myslím, že ano a to mi neprijde úplně typický. Bojím se, aby všechno bylo v poradku. Co myslíte? Promiňte za takový zmatený dotaz.
Děkuji za každou reakci.
Hezký den :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2617
4.4.22 18:15

Určitě to není nos, spíš druhá ruka- neboj, kdyby bylo něco špatně, dr. ti to řekne! A stejně se uvidí víc, až bude mimi větší.. držím palce, určitě to bude dobré!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.22 18:20

Ahoj, já myslím, že se Ti narodí druhá princezna Bosana z Třech veteránů :D
Ne, neboj, v tomto týdnu vypadá fazolka všelijak, já měla jenom divný šmouhy :D Určitě to bude vše v pořádku. Moc Ti držím palcd :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
4.4.22 18:24

Ne, nos to opravdu není, nejspíš je to ruka. Nebo taky kdovíco, je to ultrazvuk, ne fotka :)
Moje dítě na jednom UTZ vypadá jako čáp, dodnes netuším co ten dlouhatánský špičatý „útvar“ byl zač.
Je to prostě technika a není perfektní. Nic bych pro svojí psychickou pohodou už nesrovnávala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8751
4.4.22 18:30

A já vidím mořského koníka…je to krásná fotka, roztomilé legrační, tu si schovej. A neboj se, kdyby bylo něco špatně, doktor ti to řekne. Já jsem kolikrát na té obrazovce viděla fakt divný věci, ale doktorka zcela v klidu, že je vše tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.4.22 18:55

Všem Vám děkuji, uklidnily jste mě :) Já jsem si tak říkala, že v nejhorším budeme mít doma maleho pinocchia😅samozřejmě to beru s nadsázkou. Trochu mě to vyděsilo, protože u prvního dítěte jsem ty utz měla samozřejmě jiné a řekla bych, že nic takového, kde bych se lekla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.4.22 19:43
@Anonymní píše:
Hezký den,
předem se omlouvám za anonymitu, ale ještě nešířím do světa zprávu o mém těhotenství. Dnes jsem byla na kontrole, jsem v 10tt těhotenství a paní doktorka mi dala fotku fazolky. Jelikož je to mé druhé těhotenství, samozřejmě si ultrazvuky srovnávám. Nevím, jak bych to, co nejlépe napsala, ale mám strach, jestli je tohle miminko v poradku? Myslím podle fotky, srdicko bije, ale na fotce mi přijde takový zvláštní. Nevím, zda to je nos, ale myslím, že ano a to mi neprijde úplně typický. Bojím se, aby všechno bylo v poradku. Co myslíte? Promiňte za takový zmatený dotaz.
Děkuji za každou reakci.
Hezký den :andel:

Pokud by bylo něco špatně určitě by to Dr viděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.22 19:48
@Annabela11 píše:
Pokud by bylo něco špatně určitě by to Dr viděla :nevim:

Tím si nejsem tak jistá. U mě srdíčko bilo, doktorka nic špatného neviděla a ve 12tt konec a zjištěn edwardsuv syndrom a četné deformace. Na ultrazvuku mi také přišlo, že je dítě divné. Snad to u zakladatelky bude jen špatná fotka. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky