Neudělala jsem školu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
to je mi líto, asi bych se zamyslela nad tím, jestli jsem opravdu měla někde výpadky v učivu, nebo jestli prostě byla porota zaujatá a měla špatnou náladu. Každopádně bych se šprtala dál (i když teď to půjde hůř, už jen proto, co ti řekli v práci). Pak to buď uděláš a nebo ne, přinejhorším se necháš vyhodit. Co děláš za práci?
- Citovat
- Upravit
neboj nic neni tak cerny jako na zacatku, spoluzacky u nas taky neudelaly promoci a mely psledni pokus a ten zvladly super, tak se neboj a uc se, nesprtej nazpamet ale uc se tak aby te nemohli prekvapit, ikdyz vsichni vime ze kdyz chteji tak prekvapi pokazdy, ale nenech se zaskocit, do ledna cas to zvladnes drzim palce a hlvane klid, svet se nehrouti jsou hrosi veci a v lednu to v pohodicce zvladnes ver tomu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se právě učila nazpamět.. Je pravda, že mi nějaký věci vypadli, ale to bylo tou nervózou.. Já se bojím, že poslední neudělám a 3 roky hodím do háje.. ebo je pak ještě něco ??? Máte zkušenost? Dělám v lékárně.
- Citovat
- Upravit
Já jsem ostatním rejpalům musela říct, že to mám
Tu ostudu bych nepřežila znovu ![]()
- Citovat
- Upravit
Učení je o pochopení látky, ne šrocení nazpaměť. Jestli jim třeba nevadilo to? Taky jsem udělala stejnou chybu u maturity z češtiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do ledna je spousta času!!! Nejdřív si odpočiň od učení a dostaň se do pohody, pak si sežeň otázky a maximum informací od ostatních, a hlavně klid, máš na to ještě víc než čtvrt roku
Spousta z nás dělala všechno na poslední termín, je to termín jako každej jinej, proto nám ho dávají
Doporučuju pak nasadit nějaké bylinky na uklidnění a koncentraci, třeba Bachovky, a těsně před nalejvárnou něco na podporu mozku - Ascoffin, Gingko (snad se to tak píše, kdyžtak se omlouvám).
No a když to neuděláš, tak se svět rozhodně nezboří, ale to jsi asi slyšet nechtěla, viď.. Ale pravda to je ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, ty děláš v lékárně, tak to se tuplem stydím za ty názvy. Ale mně to před státnicema hodně pomohlo.
- Citovat
- Upravit
Tak já školu taky nedodělala, ale u mně to spíše bylo rozhodnutí mé než rozhodnutí zkouškové komise. Takže moc asi neporadím.
Spíš asi v tom, že nikomu nic není do toho, co dělám já. A když si o tom myslí co chtějí, tak to zase nezajímá mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc holky za podporu ![]()
To Gingio teda pak vyzkouším.
A nevíte, když by se to nepovedlo, jestli se dá pak třeba opakovat ročník nebo něco? Já jsem psala do té školy, ale ještě mi nikdo neodepsal. Samozřejmě na tuto možnost nechci vůbec myslet!!
Ach jo, nejvíce mě štve, že to mají třeba lidi, kteří měli celé 3 roky problémy, dělali zk na několikrát a já jsem ty 3 roky zvládala úplně v pohodě. Nevím, co dělám špatně
- Citovat
- Upravit
ja nevim jak to mate v lekarne to budes Bc.? Ja mam ekonomku a u nas to holky neudelaly a myslim ze opakovani posledni mely az az rok a myslim ze si te nrok doplacely a chodily an hodiny…ale nevim jak by to bylo kdyby to neudelaly ani na posledni pokus, myslim ze pak se musi znova ale to bych kecala..
ale neboj hlavne musis pochopit latku potom te nenachytaji a uvidi ze nemluvisp ojmy zpameti ale ze tomu opravdu rozumis…u nas prave vyhazovali lidi u kterych jim bylo jasny ze tomu vubec neorzumi ale ze rikaj nejaky pojmy, jedna jejich otazka je pak skvele zamotala..
ale neboj oni v tom lednu budou hdonejsi kdyz to je posledni pokus…a casu mas dost to zvladnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad to zvládnu.. Nene jen DiS., právě už jen proto.. Ale je to těžká škola..Teď se musím dát hlavně psychicky nějak do kupy. Stává se mi, že se ráno vzbudím a brečím.
- Citovat
- Upravit
Anonymní: já jsem státnicovala (Mgr.) teď v září, posunula jsem si to kvůli miminku…jen doporučení…látku musíš pochopit v souvislostech i provázanostech…pokud se učíš jen zpaměti, vždy se stane, že něco vypadne…u nás do toho chtěli i příklady z praxe…tudíž si teorii umět představit/aplikovat v praxi…držím palce, ať to vyjde…vždyť ne nadarmo se říká „do třetice všeho dobrého“
hlavně teď nevysazuj a průběžně se uč, ať toho pak nemáš mraky…a věř, že se to dá…mám 3 děti, částečně při mateřské pracuji…ale není to zadarmo…tak tfuj tfuj tfuj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Snad to zvládnu.. Nene jen DiS., právě už jen proto.. Ale je to těžká škola..Teď se musím dát hlavně psychicky nějak do kupy. Stává se mi, že se ráno vzbudím a brečím.
hlavne klid fakt si rikej ze jsu horsi veci na svete, svet se nezbori no co
ted si dej odpocinek aspon 14 dni se neuc, odpocivej a uzivej si a vypust to a potom se k tomu pmalinku vrat at mas dost casu a procitas si to a pochopis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsi šikulka s 3 dětmi
Samozřejmě, já taky nechci nic zadarmo. Jen mám pocit, že jsem sama sebe i ostatní hrozně zklamala. A to jsem fakt nikdy problémy neměla. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, stalo se mi, že jsem teď v září neudělala absolutorium. Tudíž mi zbývá posl.pokus v lednu. Jsem z toho hotová, připravovala jsem se a oni mi pak řekli, jako že ne!! Byla jsem na zhroucení, protože diplom potřebuju kvůli práci. Šéf mi v práci řekl, že by bylo pro mě lepší, abych asi skončila. Jsem na dně, jak se s tím mám vypořádat?