Neumím odmítnout expartnera

1120
6.5.14 14:35

Neumím ho odmítnout

Ahoj všem, jsem už zmatená ze své situace a nevím jak dál, vím bude to pro vás asi kravina, ale já se toho nedokážu zbavit.

Byla jsem s přítelem 8 let, poslední dva roky už spolu nejsme. Vztah šel do kopru častými hádky a nedokázali jsme se tolerovat, ale stále jsme se milovali, ale navzájem jsme si už hodně krát velice ublížili.

Teď dva roky spolu nejsme, ale stále jsme v kontaktu a navzájem se vyhledáváme.
Já jsem nezadaná, on má už rok a půl partnerku s kterou už i bydlí, my jsme spolu nikdy nebydleli, protože jsem stále studovala a bydlela u rodičů. Ale k věci v čem je problém, nedokážeme na sebe stále zapomenout, každý 2 měsíce se mi ozve s větami, jak mě má plnou hlavu a velice mu chybím, ale neví co se situací dělat. Bojí se, že nám to nebude znova klapat a vrátí se stejná situace, ale přitom sám by si to velice přál a taky nechce ubližovat svojí partnerce. Každé 2 měsíce se scházíme, milujeme se, tajně se scházíme, já bych ho s otevřenou náručí vzala okamžitě zpátky, ale on stále couvá. Prožijeme krásné dny spolu, ale jakmile se má nějak rozhodnout couvne a pošle mě zase do háje, jak nic měnit nechce a necítí se na to. Pokaždé to pochopím i když s velikou na… :evil: a rozejdeme se ve zlém. Protože nikdy si nedokážu vysvětlit proč všechna ty krásná slova a plnou povídek, jak mi chybím a jsem pořád ta jednička. Takhle se to opakovala asi 4 krát, pokaždé jsem se ve zlém rozloučili, ale jen uběhli 2-3 měsíce opět sms od něj, jak mu chybím a nevím co, vždycky mě to nalomí a souhlasím aby jsme se viděli a pokaždé to má trvání tak 2 měsíce, kdy už nejsem schopná tuhle situaci vydržet aby jí podváděl a mě říkal, jak se rozhoduje abych tomu nechala volný průběh. Jenže k dlouhému trvání chci už po něm rozhodnutí a to je jeho vždycky promiň tlačíš na mě teď se neumím rozhodnout. Trvá to takhle už pul roku stále dokola. Teď jsem ve stejné situaci, před 2 měsíci na mě čekal před prací a zase plakal jak neví co dál, že mu zase strašně chybím a chce to konečně vyřešit, tentokrát neříkal žádné nevím, ale tentokrát jak chce už pouze mě, jak ho vztah s ní nebaví celé ty 2 ROKY, jak spíše jen přátele které spolu bydlí, že nikdy k ní neopětoval to co ona. Jak ho vyloženě ani nepřitahuje a má jí rád ale jinak. Denně jsem na něj tlačila co teda bude, on abych dala tomu průběh, že se s ní nemůže rozejít ze dne na den, ale musí dávat impuls, stále přísahal abych se nebála, že opravdu jedná nejvíc jak to jde, abych hledala už byt pro nás a budeme spolu, sám mě prosil a naříkal, abych mu slíbila, že už mu neuteču a jak chce být semnou.
Měla jsem už velké naděje a ani nevěřila, že by to mohlo dopadnout jinak, jenže den co den a víkend co víkend sliboval ano dnes to vyřeším se stále nic nedělo. O tomto víkendu jsem se tázala jak to teda vyřešil, on zase chladně že nijak! Říkám jak nijak? a on tak sama vidíš, že se k tomu nějak nemám takže asi nic, začal jak to byla velká chyba a jak ho to velice mrzí, ale nevyzná se sám s obě a nehodlá nic měnit. Zase se mi to všechno sesypalo.
Nemám moc přátel nemám moc komu se svěřovat. Nevím jak dál opět mě zklamal a stejným koncem jako vždycky. Když jsem mu napsala jak u mě skončil, že je to hyena a ať mi už nikdy neleze na oči už ani neodepsal. Takové energie jsem opět vydala a ono to bylo k ničemu. Stále mu naletím a vždy co mi navykládá mu lehce uvěřím, ano tedˇ to myslí vážně. Bude to 9 let a já nebyla s nikým jiným. Holky nevím jak se mám z toho dostat, je mi jasné až mi opět napíše zase přistoupím a on to moc dobře ví, vím hraje si jen. Ale jak to dokázat se přes to povznést, jakmile to skončí odpočítávám dny kdy se bude zase blížit 2-3 měsíc až on se opět třeba ozve. Proč zůstává s ní? Stále opakuje že bojuje VS rozum a srdce, ale že jeho rozum je stále silnější, jak jí bohužel nemiluje, ale je prý nesmírně hodná a objetavá a to mu prý stačí. Děkuji za přečtení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
727
6.5.14 14:39

Tak to vidím tak, že buď se stane malej zázrak a dáš si s tímto týpkem už pokoj, což vyžaduje rozhodnutí, a to rozhodnutí pak 150% respektovat, nebo si pokoj nedáš a za 5 - 7 - 9 - 11 - 15 - 28 let budeš přemýšlet úplně o stejné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
6.5.14 14:39

Zmen cislo, neodpovidej mu, ignoruj ho…najdi si nekoho, najdi si nejake konicky..
on te jen využívá, uzije si a pak cau..holka, musis mit hrdost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
6.5.14 14:40

Podle mě si nevážíš sama sebe a tím, že na to vždycky přistoupíš, si jen dokazuješ, že o tebe má alespoň někdo zájem, že máš alespoň nějakou cenu. Řešení vidím v ukončení téhle schizofrenní situace - nevídat se s ním, nekontaktovat ho. Potom budeš konečně schopná navázat normální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.5.14 14:40

Vymazat cislo z mobilu, emailovy kontakt, jako pritel z FB - ma te na sex, kdyby chtel tak to s oficialni pritelkyni davno ukonci a bydli s tebou. Nedivila bych se, kdyby ti casem oznamil, ze s pritelkyni ceka miminko a i nadale s tebou spal.

• Citovat
  • Upravit
6578
6.5.14 14:41

Pokud se budeš chovat stále stejně a to tak, že mu na to vždycky naletíš a přiskočíš na jeho zapískuní, tak to takhle může být taky donekonečna. Že tě to ještě baví. Úplně se na něho vykašli a odpoutej se. Buď přijde sám a když ne, tak za to ani nestál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
6.5.14 14:41

Zasadni je, ze nemiluje Tebe. Jinak by s Tebou byl, nic si nenamlouvej. Odpoutej se, nereaguj, posli ho do pryc… co na to jinak rict. Bohuzel k tomu musi dojit sama, a zatim jsi asi neprozrela. Doufam, ze kvuli takovemu tydytovi nezahodis nejlepsi roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
6.5.14 14:42

Sama vidíš, že to nevede nikam :nevim: Jemu vyhovuje mít partnerku i bokovku, proč by to měnil? Je mu evidentně uplně jedno, jestli tě to trápí/netrápí, hlavně, že on má co chtěl. Můžeš to změnit i ty, nemusíš čekat na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.5.14 14:42

Ahoj,
asi se Ti nebude líbit má odpověď, ale jsi pro něj jen povyražení a prosvětlení jeho rutiny.
Najdi v sobě sílu a úctu a nedělej ze sebe hračku.
Až se Ti ozve, kousni se a pošli ho do míst, kde nesvítí slunce.
Držím Ti pěsti :palec:
P. S.: Nezměníš-li to, ujede Ti mládí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
6.5.14 14:43

Hele, promin, že to napíšu tak tvrdě, ale podle mě jde jen o to, že si chce sem tam zaš*ukat… :nevim: jemu tenhle stav nestav prostě vyhovuje, a jestli ty jsi tak hloupá, že se necháváš tímhle stylem uhoupávat už dEVĚT :! :! let, tak je to až smutný.
Nikdo ti tady asi neporadí, v tomhle se musíš rozhodnout sama, utnout to a začít žít sama za sebe :|

jinak na začátku píšeš že jste od sebe 2 roky, na konci, že tenhle stav trvá 9 let… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
6.5.14 14:43
@Zmrzlink píše:
Ahoj všem, jsem už zmatená ze své situace a nevím jak dál, vím bude to pro vás asi kravina, ale já se toho nedokážu zbavit.

Byla jsem s přítelem 8 let, poslední dva roky už spolu nejsme. Vztah šel do kopru častými hádky a nedokázali jsme se tolerovat, ale stále jsme se milovali, ale navzájem jsme si už hodně krát velice ublížili.

Teď dva roky spolu nejsme, ale stále jsme v kontaktu a navzájem se vyhledáváme.
Já jsem nezadaná, on má už rok a půl partnerku s kterou už i bydlí, my jsme spolu nikdy nebydleli, protože jsem stále studovala a bydlela u rodičů. Ale k věci v čem je problém, nedokážeme na sebe stále zapomenout, každý 2 měsíce se mi ozve s větami, jak mě má plnou hlavu a velice mu chybím, ale neví co se situací dělat. Bojí se, že nám to nebude znova klapat a vrátí se stejná situace, ale přitom sám by si to velice přál a taky nechce ubližovat svojí partnerce. Každé 2 měsíce se scházíme, milujeme se, tajně se scházíme, já bych ho s otevřenou náručí vzala okamžitě zpátky, ale on stále couvá. Prožijeme krásné dny spolu, ale jakmile se má nějak rozhodnout couvne a pošle mě zase do háje, jak nic měnit nechce a necítí se na to. Pokaždé to pochopím i když s velikou na… :evil: a rozejdeme se ve zlém. Protože nikdy si nedokážu vysvětlit proč všechna ty krásná slova a plnou povídek, jak mi chybím a jsem pořád ta jednička. Takhle se to opakovala asi 4 krát, pokaždé jsem se ve zlém rozloučili, ale jen uběhli 2-3 měsíce opět sms od něj, jak mu chybím a nevím co, vždycky mě to nalomí a souhlasím aby jsme se viděli a pokaždé to má trvání tak 2 měsíce, kdy už nejsem schopná tuhle situaci vydržet aby jí podváděl a mě říkal, jak se rozhoduje abych tomu nechala volný průběh. Jenže k dlouhému trvání chci už po něm rozhodnutí a to je jeho vždycky promiň tlačíš na mě teď se neumím rozhodnout. Trvá to takhle už pul roku stále dokola. Teď jsem ve stejné situaci, před 2 měsíci na mě čekal před prací a zase plakal jak neví co dál, že mu zase strašně chybím a chce to konečně vyřešit, tentokrát neříkal žádné nevím, ale tentokrát jak chce už pouze mě, jak ho vztah s ní nebaví celé ty 2 ROKY, jak spíše jen přátele které spolu bydlí, že nikdy k ní neopětoval to co ona. Jak ho vyloženě ani nepřitahuje a má jí rád ale jinak. Denně jsem na něj tlačila co teda bude, on abych dala tomu průběh, že se s ní nemůže rozejít ze dne na den, ale musí dávat impuls, stále přísahal abych se nebála, že opravdu jedná nejvíc jak to jde, abych hledala už byt pro nás a budeme spolu, sám mě prosil a naříkal, abych mu slíbila, že už mu neuteču a jak chce být semnou.
Měla jsem už velké naděje a ani nevěřila, že by to mohlo dopadnout jinak, jenže den co den a víkend co víkend sliboval ano dnes to vyřeším se stále nic nedělo. O tomto víkendu jsem se tázala jak to teda vyřešil, on zase chladně že nijak! Říkám jak nijak? a on tak sama vidíš, že se k tomu nějak nemám takže asi nic, začal jak to byla velká chyba a jak ho to velice mrzí, ale nevyzná se sám s obě a nehodlá nic měnit. Zase se mi to všechno sesypalo.
Nemám moc přátel nemám moc komu se svěřovat. Nevím jak dál opět mě zklamal a stejným koncem jako vždycky. Když jsem mu napsala jak u mě skončil, že je to hyena a ať mi už nikdy neleze na oči už ani neodepsal. Takové energie jsem opět vydala a ono to bylo k ničemu. Stále mu naletím a vždy co mi navykládá mu lehce uvěřím, ano tedˇ to myslí vážně. Bude to 9 let a já nebyla s nikým jiným. Holky nevím jak se mám z toho dostat, je mi jasné až mi opět napíše zase přistoupím a on to moc dobře ví, vím hraje si jen. Ale jak to dokázat se přes to povznést, jakmile to skončí odpočítávám dny kdy se bude zase blížit 2-3 měsíc až on se opět třeba ozve. Proč zůstává s ní? Stále opakuje že bojuje VS rozum a srdce, ale že jeho rozum je stále silnější, jak jí bohužel nemiluje, ale je prý nesmírně hodná a objetavá a to mu prý stačí. Děkuji za přečtení :srdce:

Ten si s Tebou je vytira zadek. Sama vis, co delat. Jen to chce silnou vuli a treba zmenit telefonni cislo, aby te nemel po ruce.

• Citovat
  • Upravit
727
6.5.14 14:44

Taky pozor na syndrom žáby v hrnci… když vezmeš žábu a hodíš jí do vařící vody, tak z ní prostě vyskočí. Když jí v té vodě budeš postupně ohřívat, tak si „zvykne“ a prostě se uvaří. Obávám se, že se už pár let vaříš. Co takhle vyskočit a nepokračovat dál v přeměně na polívku pro toho panáčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.5.14 14:44

Poradit ti abys ho ingnorovala nemá cenu… to nedokážeš, na to jsi slabá, jsi srab :roll:

Tak zkontaktuj jí. Řekni to jeho nynější přítelkyni. Jak to s tebou celou dobu má, jak se scházíte, co ti říká. A bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.5.14 14:47
@Cmochy píše:
Poradit ti abys ho ingnorovala nemá cenu… to nedokážeš, na to jsi slabá, jsi srab :roll:Tak zkontaktuj jí. Řekni to jeho nynější přítelkyni. Jak to s tebou celou dobu má, jak se scházíte, co ti říká. A bude :kytka:

Sice chudák holka, ale asi pro ni bude lepší, když ji někdo otevře oči a najde si někoho lepšího, věrného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.5.14 14:55
@lovesmile píše:
Sice chudák holka, ale asi pro ni bude lepší, když ji někdo otevře oči a najde si někoho lepšího, věrného.

Já být v její kůži, chtěla bych to vědět… :nevim:
Něco jiného je jednorázovka… a něco úplně jiného být po celou dobu vztahu podváděná pravidelně… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí