Je vůbec moje sestra normální?

Anonymní
5.5.14 21:14

Je vůbec moje sestra normální?

Ahoj! :mavam:
Holky já už nevím co mám dělat se svojí sestrou! Před vám cci říct že rady typu dej od toho ruce pryč není to tvá věc neberu protože to podle mě částečně má věc je a dost mě to trápí!

Moje sestra si našla přítele a po třech měsících vztahu s ním nečekaně založila rodinu…prostě čekají mimi. Celá rodina to vzala ok a oni taky jenomže problém je ten že dle mého názoru není na ten vztah a dítě připravená! :nevim:

Tak třeba tuhle přišla domů s tím že prej jde za kámošem na kafčo no a taky že si s ním chce zajezdit na krosové motorce 8o Mojí maminku to málem kleplo! Její dcera je těhotná a s nějakým klukem chce rajtovat po poli na motorce mně to teda taky příjde nebezpečný jenomže dodatek její přítel o tom samozřejmě nic nevěděl!

Další příklad je třeba ten že všichni a hlavně její přítel by si přáli aby v tom těhotenství přestala kouřit protože pro miminko to prostě není nejlepší! Jen se o tom zmíníte a hned jste ty nejhorší a můžete za všechno vy. Prostě vás hned seřve a jediný její argument je že jí doktor řekl že v pohodě může kouřit! :think: tak tomu teda řikám výmluva!!! :pocitac: Ano vím že není dobré pokud už kouřila přestat úplně ale rozhodně musí omezit ale ona kouří fakt stále stejně a ne málo :( :cert: Její přítel jí nabýdnul že přestane s ní ale prostě ne! Furt se ohání tím že paan doktor…! :nevim:

Ve volné chvilce jsem se s jejím přítelem bavila a ten mi řekl že jakýkoli vlastní názor na výchovu a péči o dítě řekne tak ho hned seřve že je to špatně! A oargumentuje to tím ŽE KAMARÁDKY to řikali jinak! Zkrátka nevytvoří si vlastní názor a nebo nevyslechne už opravdu zkušené ale vytváří si názory podle svých nezkušených kamarádek. Doma neudělá skoro nic a chová se jako kdyby těhotenství byla nemoc a to upozornuji že na rizikovým není! :nevim:

Neustálé hádky byly vždy v jejím životě normální a to není jenom těhotenstvím už mi fakt leze na nervy a jejího přítele mi je moc líto!

Nedávno to navíc dovršila perličkou opravdu ostrou! Řekla že když je její přítel s naší maminkou tak se chová jako podpantoflák a naší mámě leze do pr…! Snažila jsem se to více sledovat a vzít to i ze sestřiny strany ale není to teda vůbec pravda! Spíš se sestrou se chová jako podpantoflák! :zed:
Už jí opravdu nechápu a bojím se jen kdy řeknou že jdou od sebe a vůbec se bojím co bude jednou za pár měsíců s tím prckem! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
5.5.14 21:17

Tak takhle, ačkoliv si myslíš něco jiného, není to tvá věc, trápit se tím můžeš, to je tvůj problém, ale její život, její přítel, její dítě, to prostě není tvoje starost a tvoje věc.

Strkat můj brácha věc do mého dospělého života se vznešeným, že se ho to taky týká, letěl by jak namydlený blesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417

Ahoj holko, přesně jak píšeš, není to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Hm..a čím že se tě to vlastně týká? Tvoje sestra je nedospělá blbka a ty strkáš nos tam, kam ti to nepřísluší. Buď dospěje sama od sebe nebo jí život namlátí, každopádně tobě do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.5.14 21:19

:think: Snad už jen doufat, že jí docvakne více věcí, až to malé bude držet v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 21:20

Moje věc je to v tom že štěká a je hnusná i na mě! A to bez důvodu potom mi volá ubrečená máma že se na to nemůže dívat a za chvíli se bavím s jejím přítelem kterej je taky na prášky a snaží se jí milovat a miluje ji jenomže cokoliv řekne nebo se s ní snaží promluvit vždy to končí stejně HÁDKOU

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.14 21:22

@juchinka Tak v to tady doufáme všichni!
Protože jeden den vymyslí jízdu na krosovce a co zítra??! 8o :think: Seskok padákem?!
A tím kouřením mu taky moc nedává jen aby ho donosila a bylo zdravé :roll:

• Citovat
  • Upravit
10351
5.5.14 21:22
@Anonymní píše:
Moje věc je to v tom že štěká a je hnusná i na mě! A to bez důvodu potom mi volá ubrečená máma že se na to nemůže dívat a za chvíli se bavím s jejím přítelem kterej je taky na prášky a snaží se jí milovat a miluje ji jenomže cokoliv řekne nebo se s ní snaží promluvit vždy to končí stejně HÁDKOU

Tak sama se snad o sebe postaráš a to, co je mezi sestrou a přítelem a sestrou a matkou je opět a pouze jejich věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
5.5.14 21:24

A co ccheš dělat? poslat ji na potrat, protože jako matka bude neschopná? nebo ji dítě vezmeš a budeš ho mít v péči ty a s ním i jejího přítele, když on je tak hodný, ale ona blbka?

Jakou chceš radu? Nemůžeš nic dělat, tak nic nedělej a věnuj se svému životu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
5.5.14 21:25

Souhlasit s jejím chováním nemusís, ale je to sestry život.
Žij si svůj a druhé nech dýchat, stejně nic nezmenis.
Když budeš udělovat akorát rady a rypat do ní, můžeš ji i ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.5.14 21:25
@Anonymní píše:
Moje věc je to v tom že štěká a je hnusná i na mě! A to bez důvodu potom mi volá ubrečená máma že se na to nemůže dívat a za chvíli se bavím s jejím přítelem kterej je taky na prášky a snaží se jí milovat a miluje ji jenomže cokoliv řekne nebo se s ní snaží promluvit vždy to končí stejně HÁDKOU

A jak bys to chtela resit? Proste je takova, dokud nebude chtit ona sama tak se to nezmeni :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.14 21:26
@zuzouš píše:
Tak sama se snad o sebe postaráš a to, co je mezi sestrou a přítelem a sestrou a matkou je opět a pouze jejich věc :nevim:

No přeci v tom nenechám mámu samotnou ještě ke všemu vlastní mámu a pokud u mě částečně rady a uklidnění hledají oba tak jim nezavřu dveře před nosem a neřeknu že nejsou moje rodina a že k tomu nepatřím když to tak není

• Citovat
  • Upravit
35903
5.5.14 21:26

Ty asi taky ale nebudes o moc starsi, co? Muzes s tim nesouhlasit, muze ti to vadit, ale to je tak.vse co s tim muzes delat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
5.5.14 21:27

No, nepochopila jsem teda, co je na tom tvoje věc :think:
Chápu, že je ti třeba líto jejího přítele a toho nenarozeného miminka, ale s tím nic neuděláš. Musí si to vyřešit mezi sebou. nKdyž se do toho začneš plést, budeš ta nejhorší a ještě se rozhádáte.
Je to její život, její partner a její dítě, tak to nech být ;-)

• Citovat
  • Upravit
13141
5.5.14 21:27

Ty nemáš vlastní rodinu? Myšleno manžel a děti? Ostatní dospělí ať si žijí své životy a řeší si je tak, jak umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí