Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc prosim o váš názor nevím jak dál a musím to dnes rozseknout. Žila jsem s partnerem přes 3 roky já dvě deti on 2 deti se kteryma se vida méně casto pro vzdalenost.Je hodný ke mě, do výchovy mych dcer 15,11 nikdy nechtel vstupovat, pry od toho jsou rodice. Detem se ani moc nevenoval ale kdyz jsem ho pozadala s mladsi vzdy ukoly udelal.Doma krom luxovani bylo vse na mě, planovani vyletu take.Jeho plus je ten že po financni strance nikdy neresil moje nebo svoje deti i nas zajistil kdyz jsem byla bez prace, pomohl a zaplatil moji provozovnu k podnikani.Je to vzdelany clovek oboustranne se milujeme ale kamen urazu jsou vyse uvedene vlastnosti i to kdyz jsme meli nake neshody a nespali spolu tak mel ulet vedle
Hodne me to trapilo a pred rokem jsem poznala vdovce se dvema detmi 15,7 ktery je verny, obycejny hodny chlap, pracujici jediny je to ze me po sex. strance nepritahuje a v posteli spis mysli na sebe. Koupil pro vsechny domek na 100 % hypoteku se splatkou na 30 let, vlastni byt ktery zatim neproda. Prijmy ma 30.000 plus duchod a penize na deti tak celkem 50.000.Jsme v dome 4 dny prestehovany, odmitam s nim spat, s pritelem od ktetyho jsem odesla stale na sebe myslime, dnes jsme byly na obede a meli uzasny milovani.Chce dum od vdovce koupit ma milion a pul v hotovosti zbytek prevzat hypoteku. Poradte neumim se rozhodnout zda tady zit s vdovcem a 4 detmi jsou jeho dcery fajn, ale bez pritazlivosti, hypotekou.Nebo s laskou bez vetsich dluhu, ale nejistota v duvere? Rikal ze pokud koupi dum chce jen krasny vztah plny duvery a lasky bez lzi a never. Omlouvam se za delsi psani ale chtela jsem vse vysvetlit.Moc dekuji ![]()
Delas si srandu? To jako jsi s jednim, chrapes s duhym a naopak?
To je sila
Co na to říct? Pokud by mě chlap nepřitahoval, nebyla bych s ním, né proto, abych ho využívala ![]()
Fuj tajbl, ty jsi tedy vychcaná. Tedy jestli tohle není vymyšlený, tak už nechápu nic. ![]()
Jeden je absolutně nerodinný typ, ale je skvělý v posteli, finančně celkem OK…
Druhý by se pro rodinu rozkrájel, finančně také OK, v posteli k ničemu…
Mno, děvče…
Být tebou, tak se vykašlu na oba dva, pár měsíců jsem sama a třeba by se časem objevil někdo třetí, kdo by ti vyhovoval po všech stránkách.
Tohle může někdo myslet vážně a ještě to probírat veřejně? No to už se potom nedivím, že tu jsou kolikrát takové odpovědi jaké jsou, to je jen pro silné nervy
.
@noemi77 píše:
Moc prosim o váš názor nevím jak dál a musím to dnes rozseknout. Žila jsem s partnerem přes 3 roky já dvě deti on 2 deti se kteryma se vida méně casto pro vzdalenost.Je hodný ke mě, do výchovy mych dcer 15,11 nikdy nechtel vstupovat, pry od toho jsou rodice. Detem se ani moc nevenoval ale kdyz jsem ho pozadala s mladsi vzdy ukoly udelal.Doma krom luxovani bylo vse na mě, planovani vyletu take.Jeho plus je ten že po financni strance nikdy neresil moje nebo svoje deti i nas zajistil kdyz jsem byla bez prace, pomohl a zaplatil moji provozovnu k podnikani.Je to vzdelany clovek oboustranne se milujeme ale kamen urazu jsou vyse uvedene vlastnosti i to kdyz jsme meli nake neshody a nespali spolu tak mel ulet vedleHodne me to trapilo a pred rokem jsem poznala vdovce se dvema detmi 15,7 ktery je verny, obycejny hodny chlap, pracujici jediny je to ze me po sex. strance nepritahuje a v posteli spis mysli na sebe. Koupil pro vsechny domek na 100 % hypoteku se splatkou na 30 let, vlastni byt ktery zatim neproda. Prijmy ma 30.000 plus duchod a penize na deti tak celkem 50.000.Jsme v dome 4 dny prestehovany, odmitam s nim spat, s pritelem od ktetyho jsem odesla stale na sebe myslime, dnes jsme byly na obede a meli uzasny milovani.Chce dum od vdovce koupit ma milion a pul v hotovosti zbytek prevzat hypoteku. Poradte neumim se rozhodnout zda tady zit s vdovcem a 4 detmi jsou jeho dcery fajn, ale bez pritazlivosti, hypotekou.Nebo s laskou bez vetsich dluhu, ale nejistota v duvere? Rikal ze pokud koupi dum chce jen krasny vztah plny duvery a lasky bez lzi a never. Omlouvam se za delsi psani ale chtela jsem vse vysvetlit.Moc dekuji
Ještě kdyby náhodou editovala ![]()