Neumím kápnout do nosu :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
23.9.15 13:37

Pokud to slo, kapala jsem pri spani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.15 13:40

@Ijaa Kůň křížený s hadem, pokaždé ty nožky nějak přitáhnou k sobě a následně vší silou mě kopnou do hrudníku :roll:
Když byly nohama ode mě, mohly kopat podle libosti :mrgreen:

Naštěstí už jsou oba celkem rozumní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
23.9.15 13:50

Taky si myslím, že sprej je lepší
já se peru se 7mi měsíční, pevně chytnu hlavu a střík střík, řev jak sviňa, povolím, pochválím šikulka a pochovám, za 10sekund je po pláči a už se culí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.9.15 13:51

Tak za mě, taky vázání do deky. A nebo zasednout. U nás pak pomohlo, když jsme začali používat spreje. Ty jsem jí dala do ruky a stříkala si je sama. Byla to nějaká mořská voda a mohla se používat už dost brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.9.15 14:09
@Ostružka píše:
Prosím poraďte jak na 9měsíční miminko, které se pere a vzpouzí při pokusu kápnout mu do nosu? Má ucpaný nos, rýmu, a chci mu ulevit, ale strašně se pere a já se bojím ho úplně „uzemnit“, aby se mě nebál:(. Nějaký grif? Moc děkuju.

uzemni - nemáš jinou možnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
23.9.15 15:50

Přesně, když to nejde po dobrém, není zbytí zavalit a odsát, nakapat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
23.9.15 15:55

Jak píšou holky, nic jinýho ti nezbude ;) u nás držel manžel, položil malého na postel, uzemnil a držel hlavičku, já odsávala a pak mu stříkla do nosu sprej a pohoda - bohužel jinak to nešlo :? takhle jsme to udělaly asi 4× malej pochopil, že mu to pomáhá a když byl trochu větší, odsával si sám - já jen zapla vysavač :lol: kapky se nám neosvědčili, lepší je sprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí