Né že bych to tak necítila ale prostě někdo něco řekne a mě se to nelíbi nebo něco nechci, tak moje ne je opředeno asi 100 omluvami proč ne, či když má nekdo nějakou narážku na mě, minule třeba tchýně že si snachu nemůže vybrat a já čumím a nemam žádný stěr. Nebo spís mám, a kolik, ale prostě si to nedovolim k nikomu, jsem slušná až na půdu a ani nevím proč, prostě mi to nejde přes pusu a to mi je jedno co na to druhá strana ale prostě to nevyslovim NEJSEM taková ale CHCI být, lidi si pak ke mě dovoluji celkem.
Asi je problém i že nejsem moc výřečná
Né že bych to tak necítila
ale prostě někdo něco řekne a mě se to nelíbi nebo něco nechci, tak moje ne je opředeno asi 100 omluvami proč ne, či když má nekdo nějakou narážku na mě, minule třeba tchýně že si snachu nemůže vybrat
a já čumím a nemam žádný stěr. Nebo spís mám, a kolik, ale prostě si to nedovolim k nikomu, jsem slušná až na půdu a ani nevím proč, prostě mi to nejde přes pusu a to mi je jedno co na to druhá strana ale prostě to nevyslovim NEJSEM taková ale CHCI být, lidi si pak ke mě dovoluji celkem.

Asi je problém i že nejsem moc výřečná