Nakoupení vybavení, Ikea

Anonymní
29.1.19 18:39

Nakoupeni vybavení, Ikea

Ahoj, kde jste nakupovali nábytek do bytu? Zanedlouho jdu do 1+kk, kde je jen kuchyň a koupelna, zbytek je na mě. Hledáme nějaký obchod, kde by byly ještě normální ceny a třeba by to dovezli až k nám domů. Jako první mě napadla IKEA, máte s tím nebo s nejakym jiným obchodem zkušenosti?
Pěkný večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
29.1.19 18:42

Ji, brali jsme tam věci do prvního spolecneho bydlení. Stačí to, žádná hitparáda, ale poslouzi a teď ti to i dovezou domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.1.19 18:43
@Anonymní píše:
Ahoj, kde jste nakupovali nábytek do bytu? Zanedlouho jdu do 1+kk, kde je jen kuchyň a koupelna, zbytek je na mě. Hledáme nějaký obchod, kde by byly ještě normální ceny a třeba by to dovezli až k nám domů. Jako první mě napadla IKEA, máte s tím nebo s nejakym jiným obchodem zkušenosti?
Pěkný večer :mavam:

Ano když jsem se stěhovala po rozchodu s přítelem. Vše jsem kupovala v ikee a odvezla domu taxíkem combi :mrgreen: jako na do smrti to nemáš takže já bych do toho šla. I proto že to nevypadá jak nábytek do kanclu viz Asko a spol a něco to aspoň vydrží. S reklamací nikdy nebyl problém. Dokonce máme s manželem postel z ikei kterou jsem si kupovala když jsem se přistěhovala do Prahy a to je už 9 let. Ta jediná cestuje se mnou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.1.19 18:45

Krom sedacky myslim poridis vse, co potrebujes, nejlevneji. Za me pro zacatek dobra volba. Najdou se tam samozrejme i lepsi kousky, zalezi kolik chces investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 18:48

I moebelix je hodně levný, srovnatelný s ikeou. Já ho mám třeba blíž, takže jsem dceři nakupovala nábytek tam, jen Teda smontovat to, to je ocistec :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 18:49

Supr, díky za názory. Moje představa se pohybuje kolem 50.000Kc. na netu jsem právě neuměla najít o tolik levnější věci. A když už ji, tak se mi to moc nelíbilo :lol: . No a za tu dopravu a vynesení (máme být ve 4.patre bez výtahu 😁 😁 😁) jste platili cca kolik?

• Citovat
  • Upravit
31899
29.1.19 18:51
@Anonymní píše:
Pěkný večer :mavam:

Osobně Ikeu na nábytek už nikdy :zed: tak max. pár kousků, které jsou ale už cenově někde dost jinde. Mám moc ráda Kiku, na běžný nábytek je výborná, pohovky, postele apod. se dají dobře sehnat ve Scontu. Postel je potřeba fakt dobře vybírat, pohovku si nemůžu vynachválit. Na pohovky je ještě vcelku fajn Moebelix a občas se něco dá najít v Lutzu. Ale chce to vybírat pečlivě. Obvykle nejdřív hledám v Kice a pokud to tam není, tak jdu hledat dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.19 18:53
@Anonymní píše:
Supr, díky za názory. Moje představa se pohybuje kolem 50.000Kc. na netu jsem právě neuměla najít o tolik levnější věci. A když už ji, tak se mi to moc nelíbilo :lol: . No a za tu dopravu a vynesení (máme být ve 4.patre bez výtahu 😁 😁 😁) jste platili cca kolik?

Já jsem si to odvezla sama, ale moebelix má normální eshop, takže klasické poštovné asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
29.1.19 19:03

Podivala bych se na neco na letgo nebo fb marketplace, da se pujcit za par kacek dodavka. A proste si to vsechno odvezt. Vetsinou ty veci vydrzi dele, nez ikea :mrgreen: jinak spoustu domu s nabytkem ma za par supu dopravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
29.1.19 19:17

Me treba prekvapil nabytek VEDDE z Jysku 8o 8o 8o Bytelny a vypada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
29.1.19 19:30

no, já mám s Ikeou dobré zkušenosti. Máme ve strém bytě již 12 let skříně ze sestavy Besta a pořád jsou v naprostém pořádku. Stejně tak i menší komody. Do nového bytu jsme nábytek do obýváku opět nakoupili v Ikea - sestava Besta a Billy a jedna skříň Pax. Ale třeba židle a jídelní stoly se mi tam nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.1.19 19:43

Před 10 lety jsme pořizovali manželskou postel, komody, stůl do obýváku a jídelní stůl s židlemi a můžu říct, že slouží stále dobře. Dále jsme před 3 lety jsme kupovali synovi do pokojíčku postel, komodu a skříň na boxy a také jsme spokojeni. Řekla bych dobrá volba za přijatelné ceny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.1.19 19:50

Já myslím že IKEA je docela fajn v porovnání cena X kvalita. Ségra z ní má veškerý nábytek doma, pomáhala sem ji to smontovat a přežilo to i dvoje stěhování, rozhodně lepší než nějaký jysk nebo mobelix, z toho se nám všechno hned rozpadlo. Máme z ikei pár židlí,jídelní židličku pro syna, nějaké dětské doplňky z plastu, stolek v obýváku, lampy a takové kostky- bobíky a nemůžu si stěžovat, všechno plní funkci jak má. Dopravu netuším, my máme nejbližší ikeu 100km tam by to asi vyšlo draho, chlapi si pronajali dodávku a jelo jich vic najednou nakupovat společně, tak to vyšlo na pakatel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.1.19 19:51
@Anonymní píše:
Supr, díky za názory. Moje představa se pohybuje kolem 50.000Kc. na netu jsem právě neuměla najít o tolik levnější věci. A když už ji, tak se mi to moc nelíbilo :lol: . No a za tu dopravu a vynesení (máme být ve 4.patre bez výtahu 😁 😁 😁) jste platili cca kolik?

My jsme za dopravu a vynesení do patra platili 600. Brno. Jinak 50K je na 1+kk dost slušná suma, určitě vám ještě zbyde. Doporučuju si sepsat na papír, co potřebujete a pak si to na jejich webu vyhledat. Jak tam jde člověk bez seznamu, tak nakoupí plno zbytečných ptákovin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
29.1.19 19:54

Já nevím, asi záleží co hledáš.. Třeba my teď hledali gauč a krom pár trapných a drahých měli v Ikei dost malý výběr.. teda na internetu.. Takže Ikeu jsem rovnou zavřela :D Na stránkách „nejlevnější nábytek“ mají tež dobré ceny a taky rozvoz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný