Neumím se zbavit slepiček

7205
3.2.20 21:28

Neumím se " zbavit" slepiček

Ahoj.Asi se mi některé vysmějete. Ale k věci. Mám na dvorku 8 slepic.Jsou už starší, nosí už málo. A je tam kohout Ludva :D ten má něco s nohama. Má křivé ty pařáty a špatně chodí, ale jí a chodí. Manžel do mě hučí, že slípky už nenosí, tak co s nima? jenže já mám v tomhle citový blok.To je přece hrůza. Slepice už nejsou k ničemu, tak je klepnu :( Chci je nechat dožít asi. Zaslouží si to.Ale chlap zas, že se budou akorát pak trápit. Jedna má taky ty křivé pařátya kulhá. Kdyby šly zabít bezbolestně, tak klidně, ale copak to jde. Nedělám si srandu, fakt to takhle cítím. Kdo je na mé straně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27631
3.2.20 21:31

Nech je dožít stejně už nejsou ani k jídlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
3.2.20 21:32

@GabinkaCh já jsem na tvé straně :mrgreen: já tě chápu, ale co s tím to bohužel neporadím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.2.20 21:33

Tchyně je taky nechává dožít. Práci už odvedly, nech jim důchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.2.20 21:35

Já jsem pro milosrdnou rychlou smrt - souhlasím s manželem. A rovnou si pořídit nové, aby ta prázdnota nenastala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35691
3.2.20 21:35

Já sem si jako malá ochocila slepice co sme měli doma, zobali z ruky a nechali se i pohladit. Jenze pak sme si poridili psa a on je pořád honil a ony nám skakali do naruce protože věděli, že je ochranime. Ještě jim schválně otviral dveře od kurníku aby je mohl honit :lol: nakonec sme je dali k sousedům ať mají klid. Asi bych to taky špatně nesla. Nesnáším i když tchán zabiji kraliky, těch mě je taky strašně líto, talovy micinky pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
3.2.20 21:36

Tak jestli zerou a maji se k svetu a jediny problem je ze nenesou, tak bych je asi taky nechala dozit. Resp. az budou vypadat nad hrobem, tak bych jim treba pomohla, ale driv asi ne, asi bych na to taky nemela :) jednou jsem takhle prijela ke kamaradce, v rohu dvorku mrtva slepice, tak sem se ji ptala, jestli o ni vi. a ona ze nevi, ze rekne manzelovi aby ji zakopal, ze oni je nechavaji dozit :D takze nejsi jedina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
@Petronka píše:
Já jsem pro milosrdnou rychlou smrt - souhlasím s manželem. A rovnou si pořídit nové, aby ta prázdnota nenastala.

Nové už asi nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ja bych je taky nechala dozit, ale nic o slepicich nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.2.20 21:40

Jsem v tohle hrozná cíťa. Mám trauma z dětství. Měli jsme zvířata a BOHUŽEL jsem byla přítomna občas přítomna u ukončení jejich života :( Utkvělo mi to v paměti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.2.20 21:41

Kolik se dožije slípka? cca 5 let ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160

U nás chodí slepice do důchodu, takže se zabíjejí až když už klopí hlavu, aby se opravdu netrápily, takže to chápu. Nech je dožít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478

Taky jsme nechávali dožít. Jen když byla evidentně stará, nemocna, apatická, nežrala…tak šla babička za sousedem, který neměl problém klepnout. Teď je pro mě přesně tohle problém proč nechovat slepice :oops: :nevim: Tchánovci ti slepice " obměňují" co 3 roky, jak u nich vidím v kuchyni kuřátka, tak vím, že dospelačky to mají za pár :? Respektuji, ale já bych tak nemohla. Maso nejím, takže tak…

Příspěvek upraven 03.02.20 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
3.2.20 21:42

@GabinkaCh my měli slepice na dožití po babičce, která umřela. Také nám bylo líto je jen tak zabít. Žily asi 8 let, myslím, že se měly dobře. Když cítíš, že je zabít nechceš, tak je nechej žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.2.20 21:42

Cim je krmis? Vhodna strava jim zabezpeci jeste chvili normalni fungovani. Taky bych je nechala dozit ale chce to dobre krmit no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová