Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Když si jdu koupit něco na sebe, tak v horším případě nekoupím nic a v lepším modré nebo černé tričko (to se přece hodí ke všemu
). Možná mi chybí odvaha, každopádně když vlezu do obchodu a vidím ty hromady oblečení, ani nevím, po čem sáhnout. ![]()
Druhá věc je ta, že si něco vyberu, vyzkouším, koupím… a zjistím, že se mi to nenosí dobře, protože triko se vyhrnuje, kalhoty mi při chůzi padají a podobně… Jak si dprčic koupit něco, co mi dobře padne, bude mi to slušet a nebude to zase jen obyčejné triko…? Jak poznat, která barva a styl mi sluší? (doma nosím cokoli, co není poblité, a ven radši to modré tričko)
Menší komplikace je, že mám krátce po porodu, takže mi samozřejmě skoro nic z dřívějška není. A navíc se v tom musí dát kojit. A uvázat si na to šátek…
Díky všem, kdo ztratí trochu času s odpovědí na tuto bezvýznamnou diskuzi. ![]()
Jo to je jak u mě..nic mi nesedí, nebo mi vadí matroš..nebo že mi z toho všechno leze..nakonec jsem skončila u sportovního oblečení
Ráda bych se pěkně oblékala, ale fakt nevím kde..zase samozřejmě nechci dát třeba za rifle víc jak litr, tak to se možná taky počítá..nevím..
Vyzkoušej od Zootu osobního stylistu, který tě oblékne.. Nebo jestli se nechceš svěřovat cizímu člověku, Zoot vyzkoušej tak jako tak, je tam 90denní lhůta na vrácení bez udání důvodu.
@Whiskin píše:
Vyzkoušej od Zootu osobního stylistu, který tě oblékne.. Nebo jestli se nechceš svěřovat cizímu člověku, Zoot vyzkoušej tak jako tak, je tam 90denní lhůta na vrácení bez udání důvodu.
Jak to funguje (ten osobní stylista)? Zoot jsem jednou objednávala, ale jen pár triček (ano správně, modrá a černá
)
@pomeranca píše:
Jak to funguje (ten osobní stylista)? Zoot jsem jednou objednávala, ale jen pár triček (ano správně, modrá a černá)
Tak buď ti pomůžou ochotně holky na prodejně nebo napíšeš stylistce a objednáš se. Přikládám odkaz http://stories.zoot.cz/osobni-nakupci/. Na zoot teda nedám dopustit. Víceméně všechno je teda ve vyšší cenový relaci, ale snad každý měsíc mají tematický výprodej, kde pak seženeš super kousky za babku. Já si tahle v březnu koupila kotníčkové kožené boty od Aldo za 450 z 3200Kč ![]()
Je nás víc. Na rodičáku jsem nosila triko ze sekáče, džíny, tenisky, mikinu. Jo, a na džínách není moc vidět poblito. Jenže už chodím do práce a tam potřebuji vypadat dobře. Mám atypickou postavu. Vysoká, štíhlá (175 cm, 54 kg) mám opravdu vosí pas, hubená lýtka a k tomu nepoměrně silná stehna. Prostě přibírám jen na stehnech a bocích, zbytek těla je hubeňoučký. A sehnat pěkné kalhoty, aby mi seděly je neskutečná dřina. když je mi to v pase, nenarvu to přes stehna, když je přes stehna v pase mám 10-15 cm. A protože neumím kombinovat, v krámu netuším, co by mi slušelo, tak nosím pořád dokola nudný jednobarevný svetřík a černé kalhoty.
A samozřejmě si nemůžu dovolit dát za kalhoty 2000.
@Whiskin píše:
Tak buď ti pomůžou ochotně holky na prodejně nebo napíšeš stylistce a objednáš se. Přikládám odkaz http://stories.zoot.cz/osobni-nakupci/. Na zoot teda nedám dopustit. Víceméně všechno je teda ve vyšší cenový relaci, ale snad každý měsíc mají tematický výprodej, kde pak seženeš super kousky za babku. Já si tahle v březnu koupila kotníčkové kožené boty od Aldo za 450 z 3200Kč
Zas jen pro prazaky
.
Mam to podobne. Obleceni mi musi byt pohodlne a ladit s vetsinou toho, co mam ve skrini
Zakladem meho satniku jsou 2-3 dobre sedici dziny (uz tam mam problem, pac mam vel.40-42,ale jsem vysoka, takze nohy mam dlouhe a vse je mi kratke
) a k tomu trika a mikiny sportovnejsiho strihu. Semtam jdu v dobrem rozmaru s manzelem nakupovat a on mi vybere neco vice sexy: saty, top, sacko apod.-to je celkem dobrej figl.Sama bych se treba nerozhoupala, ale kdyz mi to pochvali
A ve vysledku je mi v tom pak taky fajn. Ale popravde ja se oblekanim nerada zatezuju, takze mi nevadi tento styl oblekani. Aspon nemusim rano resit, zda mi zrovna tahle kosile pasuje k temhle kalhotum atd. A pokud chces ozivit nudny vzhled, sahni po vyraznem nahrdelniku, naramku nebo paskumI salka je super, taky jich par mam v divokych barvach ![]()
Momentalne velmi horke tema i u me. Nejprve si urci typ postavy a zkus procist par clanku, jak ji oblect. Ja treba mam mirnou hrusku. Co se tyce barev, zkus si urcit, jaky jsi typ dle rocnich obdobi a pak podle toho. Nebo pozadat kosmeticku o urceni?
@Anonymní píše:
Je nás víc. Na rodičáku jsem nosila triko ze sekáče, džíny, tenisky, mikinu. Jo, a na džínách není moc vidět poblito. Jenže už chodím do práce a tam potřebuji vypadat dobře. Mám atypickou postavu. Vysoká, štíhlá (175 cm, 54 kg) mám opravdu vosí pas, hubená lýtka a k tomu nepoměrně silná stehna. Prostě přibírám jen na stehnech a bocích, zbytek těla je hubeňoučký. A sehnat pěkné kalhoty, aby mi seděly je neskutečná dřina. když je mi to v pase, nenarvu to přes stehna, když je přes stehna v pase mám 10-15 cm. A protože neumím kombinovat, v krámu netuším, co by mi slušelo, tak nosím pořád dokola nudný jednobarevný svetřík a černé kalhoty.A samozřejmě si nemůžu dovolit dát za kalhoty 2000.
Taky hruska. Projdi clanky o hrusce
.
Já si i vyberu, ale když si to pak na sebe ráno vezmu a jdu třeba do práce, mám pocit, že už mi to nesluší
Už jsem nad tím stylistou uvažovala, ale bojím se, že by to všechno byly kousky, do kterých nemůžu zainvestovat. Šetřím si na rodičák a všechny „zbytné“ výdaje jsem osekala. Zároveň mě deptá kvalita běžně dostupného oblečení.. Nejradši bych chodila v černém pytli
![]()
@Genovesa Ten osobní stylista ano, jinak zoot zdarma rozváží všude.
@Kacise píše:
Já si i vyberu, ale když si to pak na sebe ráno vezmu a jdu třeba do práce, mám pocit, že už mi to neslušíUž jsem nad tím stylistou uvažovala, ale bojím se, že by to všechno byly kousky, do kterých nemůžu zainvestovat. Šetřím si na rodičák a všechny „zbytné“ výdaje jsem osekala. Zároveň mě deptá kvalita běžně dostupného oblečení.. Nejradši bych chodila v černém pytli
![]()
jj aspon něco mají ženské islámské super..dají na sebe černý pytel, na hlavu černý pytel a mají oblečeno..
nemusí se malovat, česat a vybírat oblečení. ![]()