Nejsem dost sexy :(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35697
5.10.16 20:22

No, pokud nosis crocsky mezi lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
5.10.16 20:23

Blbost, kazdy je tak sexy jak si pripada. Mej rada sama sebe a lidi to vyciti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.10.16 20:24

Hm.. jsem silné postavy, vlasy nosím jak kdy, téměř se nemaluji, max řasenka, nosím rifle tričko mikinu softshellku a adidasky nebo merellky.
Přesto většina lidí říká, že působím příjemným dojmem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.10.16 20:24
@pikola píše:
No, pokud nosis crocsky mezi lidi…

no, ty bych si taky nevzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
5.10.16 20:28
@Anonymní píše:
Ahojte holky jsem blondyna, je mi přes 20 jsem štíhlá 169/52 kg
Akorat od narození kulham kvuli zkrácené achilovce. Můj styl oblékaní je spíše sportovní rifle triko tenisky nebo crocsky. Mikina, líčení je decentní řasenka, balzám na rty používam květinový parfém vlasy nosím spiše do drdolu Podle některych mám nosit rifle a košily mít rozpuštěné vlasy výraznější líčení kozačky sexy kabelku apod Jinak se prý nemám divit že nepůsobim na lidi pozitivním dojmem

a ty si bez ohledu na lidi připadáš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.10.16 20:30
@Anonymní píše:
Ahojte holky jsem blondyna, je mi přes 20 jsem štíhlá 169/52 kg
Akorat od narození kulham kvuli zkrácené achilovce. Můj styl oblékaní je spíše sportovní rifle triko tenisky nebo crocsky. Mikina, líčení je decentní řasenka, balzám na rty používam květinový parfém vlasy nosím spiše do drdolu Podle některych mám nosit rifle a košily mít rozpuštěné vlasy výraznější líčení kozačky sexy kabelku apod Jinak se prý nemám divit že nepůsobim na lidi pozitivním dojmem

A kdo ti řekl, že nepůsobíš pozitivním dojmem? jeden člověk nebo jich bylo víc? a vážně to bylo tak, že s kozačkama a sexy kabelkou budeš působit pozitivním dojmem? (můžeš prosím poslat odkaz, jak taková sexy kabelka vypadá- asi jako ta moje?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
5.10.16 20:30

A máš přítele? Kdo ti říká, co máš nosit? Pokud se cítíš ve svém oblečení a líčení pohodlně, tak to nevyměňuj za nějaké sexy oblečky. Každý na to není, nejlepší je cítit se dobře a sebevědomně v tom, co nosíš :) I na lidi a na rozumné kluky to působí líp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.10.16 20:33

:nevim: Nevím, ja třeba nepotřebuju být sexy pro ostatní lidi (155/45kg) jsem dost hunena, taky ne každému se to libi.. ono v dnešní době kouká na vzhled malo lidi, jde spis o chovani, první dojem a tak.. tak asi bych se nejdřív zamylsela nad tímhle.. pak můžeš někoho okouzlil i bez sexy kabelky.. můj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.10.16 20:34

Ja se oblikam zcela normalne, z 90% taky dziny, ale snazim se nosit takovy „zenstejsi“ vrsky, treba kvetinovy trika a tak, ale ja jsem typicky zenskej typ, takze mi ani sportovni moda neslusi. Saty mam taky hodne rada.

Nos to, co si myslis ty ze ti slusi, v cem se citis dobre, nejvic dela pozitivni mysleni a usmev. Pak je jedno co mas na sobe, pokud vyzarujes nejakou pozitivni energii, okoli to vyciti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.10.16 20:37
@Anonymní píše:
Takhle se citím pohodlně nejsem suknový ani šatový typ. lodičky mít nemůžu mám vetší nohy tak 41 krasa má být přirozená

41 bych brala, já mám 43/44 :nevim: o velikosti bot to fakt není, navíc ve 41 se dá sehnat ještě dost hezkých bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.10.16 20:38
@Anonymní píše:
Takhle se citím pohodlně nejsem suknový ani šatový typ. lodičky mít nemůžu mám vetší nohy tak 41 krasa má být přirozená

Choď tak, jak se ty cítíš dobře. Já nikdy nenosila podpatky, namalovaná jsem byla tak 5× za život (ani řasenku, ani stíny, ani rtěnku nepoužívám), vlasy jsem dřív nosila výhradně v culíku, teď už jsem si zvykla je mít více rozpuštěné a na nohách zpravidla botasky. Kabelka se podobala víc brašně přes rameno, než sexy kabelce. Oblečení jsem nosila většino volnější, ač jsem štíhlá. Teď už sem tam vezmu i něco těsnějšího, ale necítím se v tom úplně pohodlně. Bude mi 33 a pořád jsem ještě nepocítila potřebu dělat se hezčí pro ostatní. Buď hlavně sama sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35697
5.10.16 20:38
@Anonymní píše:

Mam 41-42. Nemusis nosit podpatky, ale staci nevypadat, jak kdyz jdes behat nebo na horskou turu. Existuje spousta jineho obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.10.16 20:47

Proste si zaplat stylistu, obehnete nakupak, vybere ti to spravny. Je to lepsi nez chodit s kamaradkama, kdyz ti kazda radi neco jinyho… ale myslim si ze si koupit cosmopolitan a zjistit co se nosi nebo se obleknout podle figury v obchode neni zas tak tezkyho ne? Jako i lidi se sportovnim stylem umi byt sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.10.16 20:47

Proste si zaplat stylistu, obehnete nakupak, vybere ti to spravny. Je to lepsi nez chodit s kamaradkama, kdyz ti kazda radi neco jinyho… ale myslim si ze si koupit cosmopolitan a zjistit co se nosi nebo se obleknout podle figury v obchode neni zas tak tezkyho ne? Jako i lidi se sportovnim stylem umi byt sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.16 20:54

Taky doporučuji nechat si poradit, ale ne si brát vzor ve stylu sexy kabelka a kozačky na podpatku, výrazné líčení. Tím k sobě připoutáte takové muže, o které asi zájem nemáte. Spíše je lepší být nalíčený tak, aby to nikdo „nepoznal“, to je trend.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková