Nejsem dost sexy :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
5.10.16 20:37
@Anonymní píše:
Takhle se citím pohodlně nejsem suknový ani šatový typ. lodičky mít nemůžu mám vetší nohy tak 41 krasa má být přirozená

41 bych brala, já mám 43/44 :nevim: o velikosti bot to fakt není, navíc ve 41 se dá sehnat ještě dost hezkých bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.10.16 20:38
@Anonymní píše:
Takhle se citím pohodlně nejsem suknový ani šatový typ. lodičky mít nemůžu mám vetší nohy tak 41 krasa má být přirozená

Choď tak, jak se ty cítíš dobře. Já nikdy nenosila podpatky, namalovaná jsem byla tak 5× za život (ani řasenku, ani stíny, ani rtěnku nepoužívám), vlasy jsem dřív nosila výhradně v culíku, teď už jsem si zvykla je mít více rozpuštěné a na nohách zpravidla botasky. Kabelka se podobala víc brašně přes rameno, než sexy kabelce. Oblečení jsem nosila většino volnější, ač jsem štíhlá. Teď už sem tam vezmu i něco těsnějšího, ale necítím se v tom úplně pohodlně. Bude mi 33 a pořád jsem ještě nepocítila potřebu dělat se hezčí pro ostatní. Buď hlavně sama sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
5.10.16 20:38
@Anonymní píše:

Mam 41-42. Nemusis nosit podpatky, ale staci nevypadat, jak kdyz jdes behat nebo na horskou turu. Existuje spousta jineho obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.10.16 20:47

Proste si zaplat stylistu, obehnete nakupak, vybere ti to spravny. Je to lepsi nez chodit s kamaradkama, kdyz ti kazda radi neco jinyho… ale myslim si ze si koupit cosmopolitan a zjistit co se nosi nebo se obleknout podle figury v obchode neni zas tak tezkyho ne? Jako i lidi se sportovnim stylem umi byt sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
5.10.16 20:47

Proste si zaplat stylistu, obehnete nakupak, vybere ti to spravny. Je to lepsi nez chodit s kamaradkama, kdyz ti kazda radi neco jinyho… ale myslim si ze si koupit cosmopolitan a zjistit co se nosi nebo se obleknout podle figury v obchode neni zas tak tezkyho ne? Jako i lidi se sportovnim stylem umi byt sexy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.16 20:54

Taky doporučuji nechat si poradit, ale ne si brát vzor ve stylu sexy kabelka a kozačky na podpatku, výrazné líčení. Tím k sobě připoutáte takové muže, o které asi zájem nemáte. Spíše je lepší být nalíčený tak, aby to nikdo „nepoznal“, to je trend.

• Citovat
  • Upravit
23966
5.10.16 21:02

Tak ono jde o to jestli se oblékáš sportovně -žensky a nebo sportovně - asexualně.
Makeup, podpatky, kabelku nemusíš. Nutně tě to sexy udělat nemusí.
Ale crosky bych rozhodně vynechala. Hlavně to není ani vhodná obuv, když nemáš zdraví nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
5.10.16 21:03
@Malaga píše:
A kdo ti řekl, že nepůsobíš pozitivním dojmem? jeden člověk nebo jich bylo víc? a vážně to bylo tak, že s kozačkama a sexy kabelkou budeš působit pozitivním dojmem? (můžeš prosím poslat odkaz, jak taková sexy kabelka vypadá- asi jako ta moje?)

Jo, přesně tak. Sexy červená veverci kabelecka a k ni červené lakove lodičky. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
5.10.16 21:11
@Anonymní píše: Ahojte holky jsem blondyna, je mi přes 20 jsem štíhlá 169/52 kg .....Jinak se prý nemám divit že nepůsobim na lidi pozitivním dojmem

dam ti svoji radu, tedy, jak resim obleceni ja, kdyz potrebuji nebo mam pocit, ze bych mel vypadat k svetu, sverim se do pece zenskych, ktere se na me vyradi a pak vypadam „k svetu“,
takze rada pro tebe, zkus to take, sver se do pece kamaradce, ktera ma vkus a vi, zna, ma cit pro obleceni, liceni, upravu,
vysledek se dostavi, to co nevidis na sobe sama, vidi ona, jako nezavisla,

zkus, uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.10.16 21:17
@cilly píše:
Jo, přesně tak. Sexy červená veverci kabelecka a k ni červené lakove lodičky. :pankac: :pankac:
:mrgreen: bezva díky! ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
5.10.16 21:18

Jestli jsi spíš pohodářka a cítíš se pohodlně ve svém oblečení, tak myslím, že snaha vypadat sexy v podpatkách a s výrazným líčením vyjde nakonec spíš jako trapný pokus.

Daleko důležitější je být upravená. Čisté zastřižené nehty, upravené obočí, zdravé vlasy bez odrostů a roztřepených konců, čisté oblečení.

Sexy se žena nestává díky oblečení, „sexy“ vyzařuje z ní samotné, protože ona sama se tak cítí. ;-)

• Citovat
  • Upravit
6419
5.10.16 22:12
@atominnka píše:
41 bych brala, já mám 43/44 :nevim: o velikosti bot to fakt není, navíc ve 41 se dá sehnat ještě dost hezkých bot

no tvl..jsem myslela, že větší nohu jak já už nikdo nemá :mrgreen: já mám problém sehnat boty 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
5.10.16 22:28

Dle reakci mužů jsem vždy nejvíc sexy působila v práci - trenérka jezdectví. Rajtky, triko, vesta, kožená pérka - vše čisté. Vlasy do drdolu či vysokého culíku, líčení tak decentní že vlastně ani žádné nebylo - jen lehce řasenky. A nemohla jsem se chlapů zbavit…
Tím chci říct že je to spíš o tom co z tebe vyzařuje, jak se sama cítíš. Jen ty crocsy už jsou extrém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
5.10.16 22:34
@atominnka píše:
41 bych brala, já mám 43/44 :nevim: o velikosti bot to fakt není, navíc ve 41 se dá sehnat ještě dost hezkých bot

To je překlep? :lol: ta velikost botek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
6.10.16 10:30
@Anonymní píše:
Přitele nemám :,(

A nejsme u jádra problému? :) Kdo ti zakladatelko nakukal, že se máš oblékat jinak (změnit svůj styl) a budeš působit líp? :roll:
Když jsem za studií byla dlouho sama, taky mi jeden spolužák začal dávat rady, jak bych měla a co bych měla - abych byla podle jeho pohledu „kus“ - a takové řeči mi v samotě neskutečně snižovaly sebevědomí. Stačí si vzpomenout na tu hru myšlenek, kdy se dívám po obchodech po tom moderním oblečení s výstřihy, po časopisech a oblečených modelkách a na druhé straně mi v hlavě všechno řvalo, že vždyť se mi tento styl NELÍBÍ!!! :mrgreen: :mrgreen: Běžně nosím botasky, rifle, obyčejná trička bez vzorů, nějakou mikinu nebo svetr k tomu. Možná nejsem idolem všech mužů, ale mně stačí, že se v tom cítím dobře a na ocet jsem taky nezůstala :) Asi jako ty bys nechtěla nějakého narciska s přehnanou samopéčí, tak někteří pohodoví chlapi nepotřebují do života ženu jako z módního bulváru. ;) Stačí být čistá, cítit se svá a nedělat ze sebe, co vlastně v nitru nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková