Nejsem dost sexy :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
6.10.16 10:43

@alisekR no, bohužel ne :mrgreen: :zed: máme to v rodině, brácha má 52 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
6.10.16 15:34
@atominnka píše:
@alisekR no, bohužel ne :mrgreen: :zed: máme to v rodině, brácha má 52 :D

A seženeš boty? Jako sportovní chápu, to asi jo, ale jinak je to asi problém, ne? :lol: Můj chlap má 45, to je taková normální chlapská :lol: A kolik měříš?
A děti mají náběh na velkou nohu? To je fakt zajímavý. Tedy, botu tvýho bráchy bych chtěla vidět :mrgreen: to je dětská lyže, ne?
Já mám 39 některý 40 při 180cm výšky a když si mám vybrat boty, tak mám pocit, že jsou všechny pěkné tak v těch 38 a do těh se fakt nevejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.10.16 17:54

@alisekR seženu véééélký H! jezdím do Německa, tam něco málo. A sedí mi Merellky 43. Adidasky dámský 44 jsou mi malý, takže mám pánský 43. Ale vypadají jakou UNIsex. Sandály mi sedí Hannah a ty mi jsou i 42 kupodivu. Podpatky nenosím. Zimní mám pánské kotníkové. Ale nějaké hezké, dámské, aby nebyly sportovní neseženu.
Měřím 172/173, brácha 205

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.10.16 18:20
@Petule030 píše:
A nejsme u jádra problému? :) Kdo ti zakladatelko nakukal, že se máš oblékat jinak (změnit svůj styl) a budeš působit líp? :roll:
Když jsem za studií byla dlouho sama, taky mi jeden spolužák začal dávat rady, jak bych měla a co bych měla - abych byla podle jeho pohledu „kus“ - a takové řeči mi v samotě neskutečně snižovaly sebevědomí. Stačí si vzpomenout na tu hru myšlenek, kdy se dívám po obchodech po tom moderním oblečení s výstřihy, po časopisech a oblečených modelkách a na druhé straně mi v hlavě všechno řvalo, že vždyť se mi tento styl NELÍBÍ!!! :mrgreen: :mrgreen: Běžně nosím botasky, rifle, obyčejná trička bez vzorů, nějakou mikinu nebo svetr k tomu. Možná nejsem idolem všech mužů, ale mně stačí, že se v tom cítím dobře a na ocet jsem taky nezůstala :) Asi jako ty bys nechtěla nějakého narciska s přehnanou samopéčí, tak někteří pohodoví chlapi nepotřebují do života ženu jako z módního bulváru. ;) Stačí být čistá, cítit se svá a nedělat ze sebe, co vlastně v nitru nechceš.

Presne tak! Ja jdu do nakupniho centra a stejne si nikdy nic nekoupim, ani po celodennim patrani. Maximalne jedno, dve tricka nebo dziny, s botama taky nemam uplne problem. Ale sehnat tricka nebo hezkej svetr, aby byl obycejnej bez nejakejch flitriku, napisu nebo debilnich obrazku, pripadne nejaky normalni barvy a bez vzoru, to je nadlidskej ukon. Obcas neco v HM sezenu, jenze to je hadr, ze se to parkrat vypere a je to o dve velikosti vetsi. Zachranujou me sekace, tam je svet jeste normalni :mrgreen:

EDIT: A co teprv kabelka, sehnat normalni kabelku bez zbytecnejch serepeticek jako nejaky ozdobny zipy, cingrlata a podobny kyce je docela nemozny. Mam par svejch stalic, ale az se rozpadnou, nevim co potom. Asi bagl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
6.10.16 18:29
@atominnka píše:
@alisekR seženu véééélký H! jezdím do Německa, tam něco málo. A sedí mi Merellky 43. Adidasky dámský 44 jsou mi malý, takže mám pánský 43. Ale vypadají jakou UNIsex. Sandály mi sedí Hannah a ty mi jsou i 42 kupodivu. Podpatky nenosím. Zimní mám pánské kotníkové. Ale nějaké hezké, dámské, aby nebyly sportovní neseženu.
Měřím 172/173, brácha píše: Více

No, to Německo mě napadlo, kupuju tam boty ráda. Jo Adidasky se musí kupovat vždy o číslo větší. A co malá, má větší nohu než vrstevníci? No vůbec ti to nezávidím, opravdu nejsi na výšku obr, ale nohu máš velkou, to se pak opravdu blbě shání :nevim: Nedávno jsem viděla nějakou zdravotní obuv a tam měli i nadměry, moc pěkné dámské, baleríny a pod…ale fakt nevím, jestli to bylo od Santé a nebo od koho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.10.16 18:31

@alisekR Santé jsem měla a už nikdy víc. Nevydržela mi. Malá má 28/29, takže normál, Maty 26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
6.10.16 18:42
@atominnka píše:
@alisekR Santé jsem měla a už nikdy víc. Nevydržela mi. Malá má 28/29, takže normál, Maty píše: Více

Já Santé dobrý, pak mám Apache- alpina - kožené ze zdravotních potřeb a teď jedny z Německa taky kožené…
Ale to má Šári malou nohu, naše holka má prosim tě už 31. Ale tedy ona je vysoká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.10.16 18:47
@Saatine píše:
A proto nechodím do obchodů, ale kabelky beru přes internet a trička, svetry beru v sekáču. Teď mám asi 6 nových jednoduchých variabilních svetrů :)

Taky se tam chystam, zrovna v mejch oblibenejch jsou vyprodeje za 30Kc kousek, tak si udelam poradnou zasobu na zimu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.10.16 19:15

@alisekR šárka je malá, je prtě odmala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.10.16 19:24

Zakladatelko, něco Ti povím: Na to jestli jseš sexy nebo ne se úplně vy..r!!! :D
Jestliže máš problém s nohou doporučuji hlavně rehabilitaci aby nožka neztuhla!!!
A hlavně pohodlné pevné boty! Věř mi, mám kratší nohu kulhám od narození :( Ve dvaceti jako ty jsem nosila podpatky necvičila, kašlala jsem na jakoukoliv rehabilitaci. Dneska je mě 41 a skoro nesejdu bez zábradlí schody!!!Noha totálně ztuhlá za ta léta. Takže na to jestli jseš v teniskách sexy se vykašli a hleď mít nohu v cajku. Ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.10.16 09:03

Č. 42 zdravotní boty mají v 2p servisu, třeba primevery, kde je noha fakt jak v bavlnce. https://www.pp-servis.eu/…avera-luver/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.10.16 09:06

Pokud prostě hledáte zdravotní obuv https://www.pp-servis.eu/zdravotni-obuv/ tak doporučuji proklikat, třeba tam vhodná velikost bude. A jak už tady padlo, pokud se týká noh, tak raději nějakou tu krásu oželet, než chodit ve 40 jak babka. Mám ploché nohy a vím, co je za peklo, třeba půl dne běhat po nákupech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková