Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
Jak oblekate dite v zime do nisitka. A pouzivate nejaky kryt na nej? Nechci nosici bundu..dik
Příspěvek upraven 13.10.16 v 08:37
Odnosila jsem dvě zimy. Malá je listopadová. Dítě oblečené v tepláčkách a body s dlouhým rukávem, klasická bavlna, nic funkčního. Já tričko. Přes šátek či nosítko jsem zapla svetr. Dítě je třeba zateplit od krku nahoru a nohy, takže pořádné navléky a ponožky, na hlavu kukličku. Kombinéza je nesmysl. Přejete se. Přes větší dítě jsem měla bundu rozepnutou a zateplenou nosící kapsu. Nosící bundu jsem neměla. Je to o pohodlí, alene nutnost.
Jak je stará? Už chodí? Já nechodiximu nabalila nohy, jinak byl v tom, v čem doma a čepici. Přes šátek jsem měla softshellovou kapsu s zateplením. Teď už chodí, tak je to nahoru dolů, oblekam ho normálně na ven. Super je oblečení s outlastem od Little Angel, neznám lepší funkční material. Cena je teda vysoká a vzhled nic extra, ale vždycky mam v té velikosti aspoň čepici a bodycko.
Jako spodní vrstvu merino, bambus… Zateplit nožičky. Dítě i sebe obléknout méně, budete se hřát navzájem, hlavní zateplení až přes vás obě. Ušila jsem si flísový tunel. Ale nosicí bundu jsem teda užila na 100 % a nedám na ni dopustit (nosím bez vložky i teď, Angelwings je úžasně střižená), připadala jsem si v tom na rozdíl od megasvetrů nebo tunelu jako ženská.
Já nedám dopustit na merino. Dítě se pak nemusí nabalovat a lépe mu funguje termoregulace. Super je kukla a teplé návleky na nožky.