Neumytý vibrátor před prvním použitím

Anonymní
2.4.25 12:50

Neumytý vibrátor před prvním použitím

Ahoj holky, mám takový hloupý dotaz, úplně je mi to trapně, proto raději anonym.
Přítel mi koupil nový vibrátor normalne v sexshopu, masážní, nez jsme šli na to, umyla jsem tu vibrační hlavici, jenže on je takový oboustranný a mě nenapadlo, že partner použije i tu druhou stranu, v zápalu hry mi ho tam strkal, jenže nebyl umytý, nevím proč jsem ho neumyla celý, po sexu jsem se vypláchla, ale mam strach, abych nechytla nějaký zánět, nebo při nejhorším rakovinu, protože na netu jsem se dočetla, že se prvním použití musí pořádně umyt, což je logické a že je čím si nastříkaný, aby dlouho vydržel, myslíte, že to bude ok? Dnes me divně pobolívá břicho:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.25 13:07

Myslím, že je to úplně v pohodě. A bolí tě břicho pravděpodobně po tom styku ono s těmi hračkami je to taky pak jiný. Já některý co koupil muž požívat ani nemůžu, pak jsem celý druhý den taková otlačená a to s tím nedělám žádný rodeo. Možná je mi divně i z těch vibrací, těžko říct.

• Citovat
  • Upravit
24851
2.4.25 13:07

:mrgreen: že by už ta rakovina? :mrgreen:
neblázni prosím tě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35914
2.4.25 13:08

3:15 zemřeš :roll:
Klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
2.4.25 13:21

Tak já bych to tak v klidu neviděl. To jsou různé ftaláty, mikroplasty a tak. :nevim: A jestli tu hračku někdo ochmatával, v obchodě, v eshopu, tak tam by mohlo zůstat něco na způsob žloutenky apod. Proto je dobré to přejet dezinfekcí a pak omýt, než se to poprvé použije.

• Citovat
  • Upravit
20902
2.4.25 13:29
@obet.stalkingu píše: Více

A vidíš, ftalátů, mikroplastu se umytím nezbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
2.4.25 14:00

Jsou i rizikovější soulože… ono ani ten výplach (pokud jsi ho tedy delala jen vodou) neni nic moc. Zničí se tím přirozená mikroflóra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
2.4.25 14:58
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

břicho tě nebolí z bakterii na vibrátoru - to tě může bolet, protože to použil moc tvrdě, to se někdy stává.
To, že nebyl umytý (nechápu taky proč jsi umyla jen polovinu :think: ) tě spíše může stát nějaký zánět. Ale s největší pravděpodobností se nestane vůůůůůůůůůůůůůbec nic. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
2.4.25 15:18
@obet.stalkingu píše: Více

Jo jo, žloutenka vagínou, to je taková běžná cesta nákazy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
2.4.25 16:32

Podla mna sa nestane vobec nic, ale nechapem preco na hracky nenatahujete kondom pred pouzitim? Robime to takto s partnerkou vzdy a myslim ze je to lepsie a hygienickejsie. Samozrejme ze ho potom oplachneme, ale kedze nebol v priamom kontakte tak je to celkovo bezpecnejsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
2.4.25 17:20

@obet.stalkingu Když vibrátor, tak BPA free, k přírodě a živým organismům šetrný, recyklovatelný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
2.4.25 21:58
@Cenarius píše: Více

Ale zbaví se mikrospických částeček na vibrátoru, které obé obsahují.

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
2.4.25 21:59
@guineapig píše: Více

Běžná cesta nákazy je přes sliznice.

• Citovat
  • Upravit
965
2.4.25 22:55
@guineapig píše: Více

Ten chytrolín zcela jistě netuší, jak se taková žloutenka přenáší, ale v tomhle případě psal „něco na způsob žloutenky“ :think:. To bude asi nějaká vzácná nemoc vyskytující se speciálně na nemytých vibrátorem a přenášející se výhradně touhle cestou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
2.4.25 23:08
@Zuz186 píše: Více

Stačí, aby si v eshopu někdo s žloutenskou neumyl ruce, sáhnul na vibrátor a ona si ho při hrátkách strčila do pusy. Znám dost žen, co se rády při tom ochutnávají. Samozřejmě hraje roli čas a virus může být dávno mrtvý, ale to nebezpečí prostě vyloučit nelze. O žloutence vím hodně, protože vyhledávám chodkyně a musím vědět, na co si dát pozor. Mě nenachytáš, děvenko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa