Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nejsou to probiotika, ale muj 3,5lety synovec s PAS uziva Nom-Oils od Bornature, Konkretne NEURO olej. A rodice jsou spokojeni, pozoruji pozitivni vliv.
Existuji, stoji dardu, ale diteti s pas bych je zaplatila, ikdyz bych od toho moc nečekala. Nemuzu si vzpomenout nazev.
@Pudloslava Prosím skúste si spomenúť 🙏 Práve som o tom čítala, že pře děti s PAS je dobré dávat neurobiotiká, ale aké a kde to zohnať som sa nedočítala ![]()
@Pudloslava píše: Více
A nějaké doporučení na doplněk stravy pro hyperaktivní 10leté dítě s poruchou soustředění, které způsobují problémy ve škole (špatné známky)?
@Anonymní píše: Více
Pokud ješte nedávate, tak bych asi zkusila omega 3 a 6 MK a magnesium…
Děkuji. Dáváme Concentrix. Zprvu se zdálo, že pomáhá. Ale teď delší dobu spíš ne. No asi zkusíme ten olej, který pomáhá synovci.
Já dávam Equazen a myslím, že je to lepší…ale je v něm jenom omega 3 a 6. Dávám zvlášť k tomu ještě B- komplex, Mg, a vit. D.
Ja tedy taky davam navic B-complex a vit. D. Mg jim ja, ale dite nechce.
mozna to bylo tohle NeuraxBiotic Zen
ale je to nejake levne
ja myslim, ze zatim je sotva prvni bakterie ktera je na vsechno a teprve se ukaze, jestli to vubec neco dela… ze by byly ruzne omrny na ruzne obtize, od toho jsme asi jeste daleko
@Pudloslava píše: Více
Není pro děti, jen pro dospělých ☹️ syn má 6 let…
Ale našla jsem NeuraxBiotic Spectrum, že je od 3 let 🙂 Má někdo zkušenosti, dáva/dával dítěti?
Je tam psáno tak, že je asi spíše na úzkosti… To mi zatím doufám nepotřebujeme.. ale píšou i o vlivu na emoce a chování, tak nevím. ![]()
to bych neresila. jsou to bakterie, neni v tom leciva chemie, ktera by se předávkovala. vem si, kolik bakzerii mu dáš, kdy si da jogurt. Oni to jen na detech neoverovali, ne ze by jim to skodilo. kdyztak se zeptej v nejakem maxovi online, nebo benu ma poradnu, nevim… benu asi
Me od toho jen psychologicky odrazuje ten lactobacillus plantaris. Negoogli si to, bude to bakterie zelu vlastni.
Ahojte, prosím vás dají se někde koupit neurobiotika pro děti? Chtěla bych pro 6 leté dítě s autismem… Popřípadě nějaké jiné probiotika vhodné pro tuhle diagnózu u dětí?