Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím, nevíte, zda mudr. Gloser z P4 nebo MUdr Buršíková z polikliniky budějovická - dělají i sono? nebo na sono posílají někam jinam? děkuji
cvičíme půl roku vojtovu metodu a na moji žádost jdu k neurologovi, protože se nám nelepší úklon hlavy.. jestli nás pošle na sono, tak tam zase budou šílený čekací lhůty..
takže sháním neurologa co dělá i sono..
Pokud dela neurolog sono, tak jedine karotid. Jinak dela sono radiolog.
@mroe dělají i sono mozku, pokud je otevřena fontanela, nám ho dělala cca v ve 3-4 mes.
Co to je karotid? a máte někdo zkušenost s těmi 2 dr co jsem psala nahoře?
@Danulinka16 píše:
@mroe dělají i sono mozku, pokud je otevřena fontanela, nám ho dělala cca v ve 3-4 mes.
Ano, v tom pripade asi ano, ale musí to byt asi detsky neurolog. Z původního dotazu ale nevyplyva, ceho to sono ma byt…ani, ze by k nemu mel byt nejaky důvod…
A moc bych se divila, ze by nejaky soukromy detsky neurolog mel v ordinaci UZ, to se mu nemuze vyplatit.
Mám žádanku k dětskému neurologovi s 8m miminkem. cvičíme vojtovu metodu a požaduji sono krku kvůli trvající predilekci…
moje pediatrička mi řekla, že mi sono jen tak předepsat nemůže, že musím k neurologovi.. tak proto můj dotaz
@ccudlik píše:
Mám žádanku k dětskému neurologovi s 8m miminkem. cvičíme vojtovu metodu a požaduji sono krku kvůli trvající predilekci…
moje pediatrička mi řekla, že mi sono jen tak předepsat nemůže, že musím k neurologovi.. tak proto můj dotaz
Sono krku si myslím může udělat i dětský ortoped, jestli vám jde o svaly, jestli nejsou porušené.
@Danulinka16 píše:
Sono krku si myslím může udělat i dětský ortoped, jestli vám jde o svaly, jestli nejsou porušené.
Dekuju za odpoved
@ccudlik píše:
UZ ale musí pozadovat doktor. Detsky neurolog vam sono krku téměř jiste neudela.
Pediatr ho napsat muze, ale zrejme ma pocit, ze k tomu nemi důvod. Coz bude dle uvedeného nejspis pravda. Neurologicke vysetreni bude urcite stacit a rozhodne je na miste spis nez UZ krku, tam stejne nebude nic videt.