Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kolik je dceri? Neobchazi nabytek, ze by treba spadla ma zadek?
Nn je ji 5 mesicu jenom.. Vubec si stim nevim rady
ale dikybohu mi nebreci takze ji to neboli
@Anonymní píše:
Maminky prosiim co to muze byt vcera se mi opruzila dcera a zaroven se ji udelalo toto na zadecku co to muze byt?? Mam dojit na pohotovost??? Nazory ze to jsou modriny a mlatim sve dite si odpuste.. Diky za kazdou radu..
To je sranda jak maji ty mimina celulitidovy zadky
Napadlo me jedine prelezeni, od plen..Mozna reakce na krem?
A nepřepadla třeba při otáčení na záda na nějakou hračku? Ani sis toho nemusela všimnout ![]()
@Včelička992 mazu od narozeni bepantenem akorat predevcirem jsem pouzila jine ubrousky nez obvykle a tim padem se mi opruzila @Koty noo to je docela mozne to me nenapadlo protoze uz se mi pretaci na brisko a zpet a hracek ma vzdycky kolem sebe dost.. Nemam stim radsi zajit k mudr at se na to koukne?? ![]()
Mohl jí to udělat nějaký sklad na kterém delší dobu ležela. Hračka na kterou spadla. Jestli jí to nebolí ani když se toho dotkneš, tak bych to neřešila. Jen hlídala jestli to mizí
Ja podepsala plavecky a malej jako modrinky mel jak pustil ten lihac
ale taky me napadlo prelezeni z obleceni ci plenecky. Muze byt i od hracky.
Nase deti to mely obe dve, prej to nektere deti maji, je to neco jako znaminko.
Maminky prosiim co to muze byt vcera se mi opruzila dcera a zaroven se ji udelalo toto na zadecku co to muze byt?? Mam dojit na pohotovost??? Nazory ze to jsou modriny a mlatim sve dite si odpuste.. Diky za kazdou radu..