Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pro dcerušku na dárek zbyde? S dospělými si nedělej starosti, nějakou maličkost v drogerii nebo víno by šlo?
@Anonymní píše:
Dobry den, trapi me takova vec..Nezvladnu usetrit na vanoce na darky..
jsem s dcerou sama na rodicaku. Kdyz zaplatim to co musim zbyde mi akorat na jidlo. A to si opravdu nevyskakuju, sama jim stridme..jen aby mala mela zeleninu atd..ale desi me ze nemuzu dat vsem darek..vanoce nejspis stravim u rodicu a proto je mi to trapne nic nekoupit. vlastne ani nechci radu jen se sverit..
A co takhle s dcerkou něco vyrobit? Myslím, že by to moc potěšilo a navíc je to od srdíčka. Jsou to rodiče, určitě situaci pochopí ![]()
@Anonymní píše:
jsem s dcerou sama na rodicaku. Kdyz zaplatim to co musim zbyde mi akorat na jidlo. A to si opravdu nevyskakuju, sama jim stridme..jen aby mala mela zeleninu atd..ale desi me ze nemuzu dat vsem darek..vanoce nejspis stravim u rodicu a proto je mi to trapne nic nekoupit. vlastne ani nechci radu jen se sverit..
Vánoce nejsou jen o dárcích, ale jsou to svátky, kdy má být rodina spolu a užívat si společné chvíle. Aspoň já to tak beru. ![]()
Ale vím jak se cítíš. Taky mně letošní Vánoce děsí. Ale chápu, že chceš dceři udělat krásné Vánoce. Kolik je dceři let?
Uz jen to, ze takhle premyslis je moc krasne. Lide by ale nemeli zapominat na to, ze Vanoce nejsou o darkach. My si davame jen nejakou malickost a hlavne myslime na deti, aby se jim rozzarila ocicka. Mame to tak v cele me rodině. Nejvic si vazime te možnosti stravit ten cas spolu - na Vanoce k nam prijedou rodice, bracha
,povidame si, hrajeme si, jdeme ven… Zazitky a spolecne straveny cas je nezaplatitelny ![]()
@Anonymní píše:
Rodiče tvoji finanční situaci znají, ne?
Myslím si, že pokuď jsou rozumné, tak dárek je to poslední co je zajímá. Hlavně, že budete spolu.
A případně to vyreš maličkostí. Udělej doma malý symbolický balíček (kafe,cokoladu,caj,atd) a je to.
dcera je malicka bude ji teprve rok takze s ni nic nevyrobim, ani nevim jestli pro ni neco kupovat kdyz dostane darky od babicek a dedecku, taty ![]()
vim ze nezalezi tolik na darcich ale bude mi opravdu trapne kdyz mi rodina neco da a ja jim ne ![]()
@Anonymní píše:
dcera je malicka bude ji teprve rok takze s ni nic nevyrobim, ani nevim jestli pro ni neco kupovat kdyz dostane darky od babicek a dedecku, taty
vim ze nezalezi tolik na darcich ale bude mi opravdu trapne kdyz mi rodina neco da a ja jim ne
Tak snad to pochopí ne?Ví urcitě jak na tom jsi.Já bych po dceři v takové situaci dárky ani nechtěla!
Tak něco vyrob, třeba pečený čaj, nějakou speciální domácí marmeládu, mamce vyšitý obraz apod. něco ne moc drahého. Na to bys ušetřila?
Budeš pro rodinu něco mít, nebude ti trapně a navíc vyrobené dárky jsou nejvíce cenné ![]()
@Anonymní píše:
dcera je malicka bude ji teprve rok takze s ni nic nevyrobim, ani nevim jestli pro ni neco kupovat kdyz dostane darky od babicek a dedecku, taty
vim ze nezalezi tolik na darcich ale bude mi opravdu trapne kdyz mi rodina neco da a ja jim ne
Můžeš neco vyrobit ty. Třeba pečený čaj.
Malou hezky vyfot a spolu neco vyrobte. To nebude stat moc a bude uspech.
U nas si dospeli v sirsi rodine nedávají nic ( partneri ano). Jsme domluveni, ze darky budou jen pro deti. Rádi se sejdeme a koukame, jak vybaluji deti. Ani bys neverila, kolika dospelakum se fakt ulevilo ![]()
Nebo upeč nějaké dobré cukroví a dej ho do pěkné krabičky. To je podle mě stejně ten nejhezčí dárek, když je vyráběný. My jsme jednou dávali takové marcipánové hříbečky v pěkné dóze. A nebo jsem viděla recept na domácí čokoládu, nebo maroánky. Vypadalo to moc pěkně. Nemusí to přeci být velké dary. Aspoň já po tom sama ani netoužím. Pro mě je nejhezčí dárek, když se dostanu na pěknou procházku a nasávám tu atmosféru. Třeba do staré Prahy a nebo naopak zase do lesa do ticha.
@Anonymní píše:
Tak jim napeč nějaké cukroví, něco vyrob. Jestli znají tvojí situaci tak to pochopí a budou rádi, že jsi schopná se postarat o sebe a malou.
dulezite je zdravi
malinka z toho nebude mit rozum.stravis cas se svymi nejblizsimi ty i tvoje dcerka
staci nejaka drobnost kord kdyz vedi jak na tom jsi
Dobry den, trapi me takova vec
..Nezvladnu usetrit na vanoce na darky..