Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já parfém.hokejovou mikinu kappu. Triko a společný dárek máme velký obraz děti.
Dnes jsem koupila lístky na Rammsteiny
A ještě dostane nějaký balíček jako první pomoc při padání vlasů - už jsem koupila v lékárně šampon a ještě přikoupím nějaké vitamíny. Začíná si na to poslední dobou stěžovat a mít z toho deprese, že je to počínající známka stárnutí ![]()
Lístky na Alexandrovce knihu s oblíbeným zpěvákem a potah na ergonomický polštář.
Můj muž letos dostane sadu na domácí vaření piva.
(anonym proto, že zná moji přezdívku, nepotřebuju, aby si to přečetl).
zatím mám jen vymyšlený polštář ve tvaru srdce s naší fotkou,dál nevím,ale ještě studuji takže si nemužu moc vyskakovat ![]()
Fiha, jeste tapu, loni darkovy poukaz do obchodu se zbranemi, pred tim rucne upravovany nuz,…letos nejak nemam fantazii. Asi neco k lovu. ![]()
Sadu k vareni piva uz dostal k narozeninam, bomba, od te doby tu pravidelne varime s kamarady a fakt dobry pivo. ![]()
Zážitek na cely den ve škole smyku… vždycky, když jedeme přes vysoké mýto, tak cumi na to jak jantar a ze by si to chtěl zkusit, jsem na nej zvědavá ![]()
@Verurizeckova píše:
Zážitek na cely den ve škole smyku… vždycky, když jedeme přes vysoké mýto, tak cumi na to jak jantar a ze by si to chtěl zkusit, jsem na nej zvědavá
To ja mam tady u nas v zime skoro denne… ![]()
já kupuju modely metal earth https://www.gme.cz/…-vyhledavani?…
a přidám i knihu nebo nějaké chilli.
Holky, super téma. Já přemýšlí o kamerce do auta, parfém a knížku už mám koupenou. No a trochu jsem uvažovala o poukazu na operaci horních víček, má to už fakt hodně a sám by tam nešel.
můj letos dostane plotostřih a k tomu 50m kabelu navinutého na tom kolečku. pořád si to chodí půjčovat k otci. tak ať má svůj. a ještě diář a kalendář, ale to je tradiční dárek, dostává ho každý rok.