Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím ![]()
je to přes měsíc co můj 22.měsíční syn začal spát ve velké posteli. Nikdy neměl problém usínat sám, ale teď poslední 3 týdny, musím jít spát s ním, jen brečí brečí brečí
Řekla jsem si, že ho nechám vybrečet. Po půlhodině za ním příjdu a on měl propocené celé pyžamko a mokrou celou hlavu
Při usínání má rozsvícené tlumené světlo. Měla jste to taky některá? Díky
Já jsem to měla u syna taky tak
a přešlo ho to asi až za měsíc ![]()
Příspěvek upraven 11.01.13 v 10:10
U nás je velká postel od vánoc a taky jsme bojovali, vždycka lehnul dostal pusu a šla jsem pryč, s velkou postelí to nešlo, ted jsme ve stavu, že jsme zavedli povídání pohádky, večer si k němu lehnu na cca 10 minut a povídám pohádku a už je to docela dobrý, ale první dva týdny byly fakt krize, řval třeba tři hodiny… jediný co je podle mě důležitý, aby rodiče zůstali v klidu (což neni úpně nejlehčí)
Taky to tak u nás bylo..přešlo ho to cca za 2 měsíce..a světlo už mu taky nesvítí:-)
Ahoj holky prosim ma 18mes syna chci ho naucit at usina sam ve sve posteli v pokojicku. doted usnul se mnou na gauci a pak jsem ho prenesla do postylky k nam do loznice.dnes rval 1,5hod nez usnul po obede vecer jsem to uz nezkousela. myslil ze 1,5hod revu je moc