Neustálá bolest podbřišku

22.1.16 18:21

Neustálá bolest podbřišku

Hezký večer dámy :) Chtěla jsem se zeptat, jestli to taky tak máte a zda vám na to něco pomáhá, protože já už nevím… Doktor mi tvrdí, že jsem ve všech ohledech v pořádku, tak jsem asi nemocná psychicky :nevim:

Když to vezmu od začátku cyklu:

1. začne MS a tak mě bolí podbřišek, že už poslední dobou bez prášku nevydržím (což není nic abnormálního :) )
  2. skončí MS (po čtyřech dnech), tak mě jeden den břicho nebolí a pak pomalu začne znovu a postupně se to stupňuje (to přisuzuji ovulaci), přímo v den ovulace se teda nemůžu ani bez bolesti postavit, neuvěřitelná bolest při každém pohybu
  3. pak mě to zase den nebolí
  4. po dni to zase začne a bolí mě podbřišek opět až do MS :D

Nyní jsem 21. den cyklu a bolí mě i v kříži a z podbřišku mi to jde až do levého třísla, taková tupá bolest, nebo tlak a teplota (tělesná) je u mě skoro pořád 37 na denním pořádku..

Máte to některá také tak? Že vás ten podbřišek bolí prakticky pořád? Nepomohlo vám něco? Nějaké vitamíny nebo tak? Já už jsem z toho zoufalá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
673
22.1.16 18:25

@janellinka zeptej se doktorky na endometriozu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.1.16 18:29

@janellinka Taky jsem to tak měla, bolestí jsem nemohla ani chodit, nic. Poslali mě na nervový a zjistili, že je to od zad. Beru Dimexol a čekají mě rehabilitace. Překvapilo mě, co záda dovedou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 18:29

To už jsem se ptala a i v tomto směru vše ok.. Ale možná bych asi měla spíš změnit doktora :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 18:30

@terezkakol Ty jo, to by mohlo být ono :) Protože se zády mám problémy dlouhou dobu.. Ale nenapadlo by mě to vůbec.. díky za tip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.1.16 18:32

@janellinka Musím říct, že od doby, co beru ty prášky na uvolnění svalů mě v podbříšku neboli :) Jen teda při ms, ale to už je zase něco jinýho :) Zeptej se na to, pak dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 18:37

@terezkakol Jednou jsem tyto prášky také brala na krční páteř, ale napamtuju si už jestli mě to bolelo nebo ne, ale vím, že se mi tyhle bolesti hrozně znásobily od doby, když jsem vysadila antikoncepci, tak si ještě říkám, jestli se mi ještě nějak z toho nevzpamatovává tělo.. Každopádně s těma zádama to zkusím zmínit a vědět dám, třeba to pomůže ještě někomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.16 19:01

oteklé stydké pysky

Ahoj holky, mám dotaz a proto, že jsem se registroval asi před 5 minutami, nemůže zakládat diskuze, tak píšu sem.. Budu ráda za vaše odpovědi. Jsem ve 13tt a dnes mi hodně otekly malé stydké pysky, strašně to bolí, na záchodě se nemůžu pomalu utřít, na chvíli splaskly, ale teď jsou zase nateklé. Poprvé se mi to stalo ve spojitosti s herpesem před 3 lety, pak už nikdy. Čtu, že to může být i hormonální změnou v těhotenství, ale nevím, co si o tom myslet. Šla jsem do lékárny a ptala se jestli je Rosalgin také na otoky, paní se mě pak ptala, jestli mám otok končetin nebo čeho :D, tak jsem jí řekla, že vaginální, ale že jsem těhotná a ona mi řekla, že vše je pouze po konzultaci s lékařem a že teda nic… achjo. Nemáte nějaké babské rady, které by mi mohly ulevit? Díky.

• Citovat
  • Upravit
1086
22.1.16 19:16

Radu nemám, ale Rosalgin se v těhu může, doporučila mně to doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.1.16 19:17

@janellinka Tak při brání antiko mě to taky bolelo, před 2 týdny jsem vysadila, tak mi to třeba taky pomohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.1.16 19:17
@janellinka píše:
To už jsem se ptala a i v tomto směru vše ok.. Ale možná bych asi měla spíš změnit doktora :(

Na endometriózu? To ale bez laparoskopie nemůže s jistotou vědět. Na UTZ se dají vypozorovat jen případný větší srůsty. Mě na laparo našli jen malinký ložisko na jednom vaječníku, ale i tak to bolelo pekelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 19:23

@Nabot Já byla na laparoskopii už dvakrát :) Pokaždé kvůli cystě a posledně jsem tam byla loni někdy v létě a právě zkoumali i tuhle věc.. Tak jestli se to třeba nerozjelo v poslední době, tak by to mělo být ok, ale trochu se toho bojím… a hlavně už na laparo nechci, je to hrozný :(

Příspěvek upraven 22.01.16 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 19:24

@terezkakol No já lituju, že jsem někdy brala antinu… Co mě to udělalo za pakárnu, když jsem ji vysadila, nepřála bych nikomu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.16 19:27

Anonymní - kdysi jsem něco četla o sedacích koupelích, ale jestli to bylo v souvislosti s tímhle… Každopádně když si sedneš do bylinek, ublížit by ti to nemělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27637
22.1.16 20:09

Ureoplasmata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie