Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A děláš s tim neco? Mne hodne pomohl čaj Lapacho a Indonal, přečti si o tom neco. Též jsem mela změny a po 4 měsících opět kontrola a Dr nevěřil vlastním očím, ze se to o tolik zlepšilo. Držím palce ![]()
@Breberka123 no prave ze nedelam nic rikal, ze pockam. Aha a sezenu to v lekarne nebo nekde ten caj?? No my cheli mimco, ale stejne to ted bejde takze se nejdrive budu muset uzdravit.
Ja vim, taky mi říkal, ze napřed uzdravit a potom těhotenství, ze pry by se to v těhotenství jeste zhoršilo. Čaj sezenes většinou v nějakých zdravých výživach, ja jsem sla na stránky Grešíka a koukla jsem kde mají kamenné prodejny. Indonal jsem si objednala z netu. Ten je teda dost drahy, ale alternativně lze užívat i nějaké vitaminy na posílení imunity.
Zdravím…já před lety byla na konizaci v únoru a v srpnu téhož roku jsem v pohodě otěhotněla. Mám 8 letého syna a HPV je pryč…je pravdou, že užívám Indol3c
Holky zdravíčko

dr sám říkal pokud plánujete počkáme, ale už je to dlouho :/
potřebuji se poptat, měla jsem hpv infekci před 3 roky, byla jsem na vypálení bradavic z čípku atd… No a od té doby mám menší odchylku, pořád to samé 3 roky
Jedno dítě mám má 7 let, ale ted jsem v létě čekala druhé a potratila nevyvíjelo se.
Ale nešlo to 5 let a, pak z ničeho nic bum. Myslela jsem, že by to bylo tím, ale dr říkal, že ne. Jsem 7 měsíců po revizi sice sex nemáme obden ale mýx 1-2 týdně někdy ani to ne, ůnava a práce :/
Ale právě máme v rodině rak, spodka, tak se docela bojím. A uvažuji, jestli na tu konizaci jít nebo ne, jestli pak nebude problém mít dítě a za jak dlouho :-ú je mi 27 chtěla, bych ještě jedno