Neustálá rýma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
15.12.18 22:35

@Sůvička80 aerius bere denně syn ale nikdy mě to nenapadlo že bych si to mohla vzít i já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
15.12.18 22:50

@ivisek87 : zkus to, syn ho bere kvůli rýmě a ouskum a mamča jednou měla echt zalehlym uši, vzala si aerius ( vzpomněla si, že ho bere syn ) a fakt jí to pomohlo, byla překvapená, ale ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
15.12.18 23:04
@ivisek87 píše:
@Sůvička80 Já tedy na rýmu nějak netrpim vždy mi odezněla během týdne jen teď to trva už nějak dlouho. Mě nevadí zas tolik rýma až na to že bez kapesníku nikam nejdu :lol: ale vadí mi ty ,, zalehle usi a tlak v hlave'' jinak to popsat neumím :nevim:

Prostě není to běžná rýma, ani běžná viroza. Někdy se to vleče déle, zalehlé uši adalší, to k zánětu spojenému s rýmou patří, eustachova trubice je hned vedle. U doktorů jsi byla, takže bakteriální to nebude (předpokládám, že dělali CRP), tak prostě počkat delší dobu. Když pozoruju lidi kolem, v práci, v MHD, tak nemocných je plno, chodí s tím do práce, infikují ostatní. Já jsem dosti odolný, případně to rychle pomine, dle doktorky mám dobrou imunitu. Co mají radil laici víc, když doktoři sami nevědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.12.18 05:27

Doporucuju poridit byliny od tcm. Napoj stribrneho vetru a vyvanuti draci jeskyne. Skvele na rymu.

• Citovat
  • Upravit
2513
16.12.18 07:36

Taky doporucuji sinupret, bzdy rychle zabere na dutiny, uz druhy den je mi vzdy lepe, doporucuji ten forte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.12.18 12:25
@ivisek87 píše:
Ahoj dámy, budu ráda za vaši radu či za jakoukoliv. Je to cca 14 dní co mám rýmu, nepomahali žádné spreje do nosu, tak jsem zašla na orl a dali mi antibiotické kapky. Jenže neustále jako kdybych měla zalehle usi a takový tlak v hlavě myslím, že to je od té rými :nevim: nevíte jak se toho zbavit???Cítím to celý den a uz jsem z toho zoufalá. děkuji

měli by tě poslat na rengen,zda nemáš zánět dutin.tohle máš od rýmy.také to chce vyležet a nelítat v tomhle počasí venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí