Neustálé akné

417
21.3.15 21:19

Neustálé akné

Ahoj, pred tehotenstvím jsem na obličeji neměla nikdy ani pupínek a od porodu je to rok a 3 měsíce a je to hrůza. Dělají se mi velké boláky na bradě, kolem nosu a někdy u obočí. Jsou to velké bolavé boule, co jdou někdy vymáčknout a někdy ne. Na jedné straně brady mi konečně zmizí a na druhé straně se hned objeví a to samé u nosu. Byla jsem u kožní a řekla ať pupínek mažu framikoinem. Říkám ji, že to už léčime vzniklý pupínek, ale že chci léčit to, aby to nevznikalo. No a odpověď…mažte framikoinem :zed: takže ta mi opravdu pomohla. Když jsem tedy mazala, začalo to mizet a když už to skoro zmizelo a mazat jsem přestala, objevil se do pár dnů znovu na stejném místě. Zůstávají mi boláky co se těžko hojí a zůstávaji jizvy nebo spíš fleky. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak tomu předcházet? Léčit nějak vnitřně a jak léčit už vzniklý pupínek? Nechci se porad mazat framikoinem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2273
21.3.15 21:25

Ahoj @Laetitia. Ja jsem silene trpela na bolaky. Mela jsem plne tvare. Pomohl mi chemicky peeling. Asi to sice leci az vznikly bolak, ale od toho peelingu se mi uz bolaky nedelaji.
Asi by to v tvem pripade chtelo zmenit kozarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.3.15 21:25

Ahoj, můžeš mít rozhozené hormony.
Jinak na kůži dobře zabírá zinek, vitamín A (na předpis), někomu pomáhá HAK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
21.3.15 21:59

Me take zachranil a zachranuje laser a chemicky peeling, ale ne u kosmeticky!!! Je lepsi najit si novou dermatolozku, mozna na nejake esteticke chirurgii, kde maji i jine prostredky jak pomoci mimo Framikoinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
21.3.15 23:00

Výborný je zinerit, ale je jen na předpis. Na už vzniklé boláky acnecolor, který je i zamaskuje a rychle léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
22.3.15 09:17

Můj přítel trpěl na akné hodně, pak jsem ho dohnala na kožní a dostal mast Erclaran a vodičku Zinerit. Od té doby je to o 100% lepší. Musí se však mazat každý den a jakmile si dá třeba víc alkoholu apod., tak zase ty mrchy vyskáčou. Změnila bych dermatologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.3.15 09:37
@moje prdelky píše:
Výborný je zinerit, ale je jen na předpis. Na už vzniklé boláky acnecolor, který je i zamaskuje a rychle léčí.

tak zinerit mi pomohl jen když sem ho pouzivala, jakmile sem prestala zas se vse objevilo, což by podle me takhle fungovat nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.3.15 09:38

@Laetitia

a jak se stravuješ? zdravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
22.3.15 10:07

@Laetitia Zkus třeba pít čistící čaje. Já piju kopřivový čaj (sypaný). Ještě beru vitamín B. A čistíš si pleť, nějakou micelární vodou? A nějaký krém proti akné, já se mažu krémem na akné denním i nočním. Aby se ti neobjevovali pupínky vůbec, to nevím, já už jsme se s tím smířila, že minimálně před menstruací prostě budou vždycky. Ale mám zas jinou mast, kterou namažu na noc a hned splaskne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.15 10:51

Anonymně, abych si pak nevyslechla, že jsem prase :mrgreen:
Mám to, co ty. Boláky, podkožní, některé jsou vymáčknout, jiné ne.
Co zabírá je potírat močí. Čerstvou. Prostě na záchodě načůrám na kosmetický tampon nebo když si ho zapomenu tak toaleták a potírám obličej. Čerstvá moč nesmrdí. Zabírá to velmi efektivně.

• Citovat
  • Upravit
873
22.3.15 11:38

Příčina akné je v překyselení organismu, kupte si PH papírky a hned budete vědět na čem jste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.3.15 11:11

@divine_d tak nejak normalne, nejim zadna extra zdrava jidla, ale ani nejim jen same hnusy. Proste klasicky jidelnicek. Jim porad stejne a pred tim jsem na obliceji nic nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.3.15 11:15

@Anys plet si cistim opravdu poctive, rano a vecer. Mam micelarni vody, cistici gely, peeling, masky. Denni krem se spf a nocni kremy. Piju detox caj od lerosu. Brala jsem vit. B, i probiotika jsem zkousela a nic. Ja jsem zvykla ze jsem na pleti nemela nikdy nic a hodne si na obliceji zakladam a tak me tohle dost toci :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
23.3.15 11:47

To ja mam zase na obliceji celozivotne porad neco :mrgreen: ale ted jsem asi v nejlepsi fazi. Pokud jsi tohle vse vyzkousela, opravdu bych si zasla na estetickou chirurgii ke kvalitni dermatolzce a pomoci peelingu a laseru ti oblicej vyleci. Bohuzel vetsinou u akne jenom kvalitni domaci pece nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
23.3.15 11:51

I kdyz ted me tak napada, nevim jestli je laser a chemicky peeling idealni v lete nesmi se s tim na slunicko a to ani trochu :roll: clovek si to musi hlidat i s nejakou pripadnou dovolenou a tak. Ja to zacala lecila nekdy od rijna a skoncila jsem ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí