Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neustale me brni koncetiny, nekdo radu? cim by to mohlo byt od kolene? az dolu, mravenceni brneni, tak s lehkou zimnici… prosim moc kdo zazil? co pomohlo?
@MilujicislecnaT píše:
Neustale me brni koncetiny, nekdo radu? cim by to mohlo byt od kolene? az dolu, mravenceni brneni, tak s lehkou zimnici… prosim moc kdo zazil? co pomohlo?
Už zase?
Ahoj. Mám to podobné. Brnění nohou i rukou, někdy jakoby až celého těla. Vše najednou. Nejvíce, když si lehnu večer před spaním..Čekám na výsledky krve a B12, zbytek vyšetření podle výsledků..
@Nikis83 a vek prosim? no me jako brnela jedna noha a ruka leva… asi pul roku ted po prodelani virozy me brni zase prava noha pripadam si jak magor… jinak borelka ok, mg mozku a krcni patere tez k vylouceni RS, jinak krev v poradku nevim no… emg me ceka… na zacatku unora, asi budu muset na neurologii roct, ze me brni dalsi noh…. ne a neprestava to…. ![]()
Aha, tak mě začalo brnět asi před týdnem rovnou všechno. Lehnu si večer a jakoby do mě někdo pouštěl do celého těla slabou elektriku. Jinak problémy se zádama mám, ale prozatím nezjištěn žádný útlak nervu a doktoři se netváří že by to mohlo být tím. Tak v úterý na neurologii. Jinak kojím, věk 39. A vy?
@lucad77 tak hlavne ze vite psychyka! to je nejlepsi
co kdyz jsme vazne nemocny?! a vy reknete psychyka?
@MilujicislecnaT píše:
@lucad77 tak hlavne ze vite psychyka! to je nejlepsi![]()
co kdyz jsme vazne nemocny?! a vy reknete psychyka?
Řekla jsem psychika. A ano, jste nemocná, ale s hlavou, a dokud si to nepřipustíte, líp vám asi nebude. ![]()
@lucad77 jste lekar? videla jste me vysledky vysetreni? podle ceho soudite?
@MilujicislecnaT píše:
@lucad77 jste lekar? videla jste me vysledky vysetreni? podle ceho soudite?
Lékař být nemusím. Stačí si projet historii vašich diskuzí. A nevím, jaké výsledky vyšetření máte na mysli, vždyť vám nikdy nic zásadního nenašli.
@lucad77 no zvetsene uzliny mam musim s tim jeste na kontrolu do HK, bcas se v noci desne potima pak to brneni a mrazivost tela ![]()