Neustále čekání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.4.02 09:01

Neustále čekání

Ahoj Viktorko,

máš pravdu, že se to tady rozběhlo. Ono je opravdu potřeba o tom problému mluvit. Zjistila jsem sama na sobě, že to člověku hodně pomáhá.

Je dobře, že začínáš věřit tomu, že to dobře dopadne. Negativní myšlení asi opravdu není to nejlepší. Prožila jsem takové období a myslím, že to nejvíce odnášel můj manžel. Ale teď se snažím změnit myšlenky. Ta návštěva mi opravdu hodně pomohla! Ale přeci jen ve mě ještě žije ten červík, který mě nahlodává tím špatným směrem. Musím se ho nějak zbavit. Snad to během té léčby zvládnu.

Je dobře, že to bere takhle s nadhledem a dokážete si z toho dělat trochu legraci. Moc vám držím pěsti! Určitě to vyjde.

Měj se hezky a zase třeba napiš.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.4.02 00:10

Neustále čekání

Ahoj lidičky,už 5.let zoufale čekám.Nyní s novým přítelem a nic.Lékaři nepomáhají,pomůžete vy?Stačí si o tom popovídat.Je mi 23.a prý je čas,ale ten neúprosně letí.Už jsem psala Šárca a dostala jsem adresu na nemocnici,kde mi pomůžou.Mám ale strach,nevím co mě čeká.Napište!!!!Bejby :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.4.02 12:55

Neustále čekání

Ahoj všichni,

až dnes jsem se dozvěděla o těchto stránkách a opravdu mě mrzí, že nás tady je tolik. I když se to dalo čekat. Stejně, jako když jsem poprvé přišla do Gyncentra v Ostravě. Úplně jsem se zděsila, kolik tam bylo lidí. S manželem máme za sebou už dva neúspěšné pokusy. Všem, kteří se právě chystáte moc, moc držím pěsti, aby vám to vyšlo, protože to zklamání je opravdu hrozné. Trvalo mi dlouho než jsem se s tím vyrovnala a ve skutečnosti se s tím stejně nevyrovnám. Okolo mě je spousta miminek (švagrové a neteřinky a kamarádky). Ale ani dokotoři nejsou bohové… Teď jsme se rozhodli, že vyzkoušíme trochu klidu a bylinek. Já menstruaci bez léků nedostanu a ani neovuluji. Taky nemám úplně průchodné vejcovody, ale věřím, že jednou se nám podaří. Zároveň vás touto cestou prosím. Jestli máte nějaké zkušenosti a můžete něco poradit na pravidelnou menstruaci, budu fakt ráda. Nesmíme zoufat a propadat beznaději. Pavla

• Citovat
  • Upravit
1
29.4.02 22:13

Neustále čekání

Ahoj Sunny,nedělej si z toho (bohužel)nic.Když budeš mít takové nerváky určitě se to nepovede.Takže všechno hoď za hlavu a mysli na to až to konečně přijde jak to bude krásný.Moc ti držím pěstě ať se vám to co možná nejdříve povede.Jestli budeš chtít,tak se mi ozvi.Pa pa Bejby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.4.02 07:03

Neustále čekání

AHoj Pavlo,

jsem na tom asi podobně jako ty, nikdy jsem to sama nedostala, jen pomocí léků. Začala jsem se léčit, mám za sebou i jednu neúspěšnou inseminaci. Snažím se věřit lékařům, kteří mě ubezpečují, že není nic ztraceno, tak uvidíme.

Ptala jsi se co pomáhá na menses. Hodně hokám prý pomáhá GYNEX, koupíš ho v každé lékárně, jsou to bylinky. Mě sice sám menses nepřivolal, ale určitě neublížil, možná jsem nebyla jen trpělivá.

Přeju ti hodně štěstí a držim pěsti

Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.02 13:09

Neustále čekání

Ahoj všichni, už dlouho se v této diskusi neobjevil žádný příspěvek. Chápu to tedy tak, že většina z vás už otěhotněla. To vám všem moc přeju. Já se už 3. měsíc snažím otěhotnět. Zatím si z toho žádnou těžkou hlavu nedělám. Mám totiž před sebou nádhernou svatební cestu, kde budeme za pomoci nově předepsaných hormonů, sluníčka a skvělé nálady plodit :lol: Doufám, že to moc dlouho trvat nebude a budu se moct připojit k diskuzím typu naivního kačátka. Teď musím ještě 14 dní pracovat a pak už hurá na děti :D Mějte se krásně Marki

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.9.02 13:24

Neustále čekání

Skoro před rokem jsme s manželem přišli ve 20.týdnu o chlapečka. Teď to zkoušíme znova a moc to nejde. Jsem tak trochu zoufalá. Ráda bych se zeptala jestli jste si zkoušeli dělat test už před termínem menzes a s jakým výsledkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.9.02 13:28

Neustále čekání

Skoro před rokem jsme s manželem přišli ve 20.týdnu o chlapečka. Teď to zkoušíme znova a moc to nejde. Jsem tak trochu zoufalá. Ráda bych se zeptala jestli jste si zkoušeli dělat test už před termínem menzes a s jakým výsledkem.

Hanka

8O
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.9.02 08:08

Neustále čekání

Ahoj Všem „čekajícím“!!!

Když to tady tak pročítám a zjištuji, že spousta vás má evidentní příčiny problémů s otěhotněním, říkám si, jak jsem na tom dobře, i když stále čekající.

Ačkoliv s partnerem nemáme vůbec žádné problémy, které by evidentně bránily otěhotnění, mimino stále nepřichází (po 2 letech, po 2 IVF, léčení léčiteli). Nezoufám, vše má svůj čas.

Je povzbuzující si každý večer před usnutím připomenout, že jsme zase o další skvělý den blíž a blíž k našemu už teď tolik milovanému „stvořeníčku“.

Snad se mi splní jedno velké přání o Vánocích, že budeme moci svým nejbližším oznámit tu nejštastnější novinku v životě.

Držím všem nám čekajícím pěstičky, ať nás to štěstí nenechá dlouho čekat.

Nevzdávejte se, a pište, hodně to pomáhá.

Ahojki Dandy :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí