Neustále peru špinavé povlečení

Anonymní
31.3.25 21:40

Neustále peru špinave povlečení

Dobrý večer, zejména maminy od pubertálních výrostků, mám možná takový pikantnější dotaz. Nemyslím si, že by to byla nějaká neobvyklá věc jen nechci dostat do trapu sebe a syna. Poslední dobou vždy, když peru oblečení nacházím u toho, ze synovo postele velké zaschlé skvrny, které samozřejmě jako dospělá ženská, vím od čeho jsou. Včera se to stalo už podruhé a bylo toho tam poměrně dost. Až mě trochu zarazilo, že ejakuluje, vzhledem k tomu že mu bylo v lednu teprve 11. Máte nějaky tip, jak mu citlivě naznačit, že pokud v posteli masturbuje (což není nic špatného), že si to po sobě musí uklidit. Mluvíme o těhle věcech otevřeně a čáp u nás děti nikdy nenosil, ale tohle je mi nepříjemné s ním řešit, jelikož mu nechci pridělávat trauma typu (máma to ví, načapala mě atp.) Od mala jsme všem říkali, že tyhle věci nejsou špatné ale je to intimní. Starší děcka jsou dcery a s nimi to pochopitelně neřeším. A chlapa doma nemám, abych předala odpovědnost. Omlouvám se za možná trapný dotaz, ale děkuji předem :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2497
31.3.25 21:51
@Anonymní píše: Více

Poslední dobou když pereš povlečení, jsou tam fleky. A včera to bylo podruhé. Takže kolikrát celkem? Znovu a lépe. Když už trolíš, tak pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
31.3.25 21:58

Se zeptej, jestli v té posteli jí nebo pije, že tam jsou furt fleky a ať si dává pozor. Ale on si nemusí honit, to může být z mokrých snů.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
31.3.25 22:09

Naučte ho obsluhovat pračku.

• Citovat
  • Upravit
1972
1.4.25 09:46

Já bych mu to řekla na plnou hubu, ať si bere kapesníky a neznečišťuje tím povlečení.
On se bude stydět a dá si příště pozor.

Nebo bych mu řekla, že svoje povlečení od fleků si bude prát sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
1.4.25 10:04

Synovi jsem v inkriminovaném věku dala k posteli krabici papírových kapesníků a řekla mu, že nejsou jen na smrkání. Protočil oči a odvětil „Ježiš mamiii“ a bylo vyřešeno. Více slov netřeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
1.4.25 10:09

Odhaduju to na poluce. Může z toho být sám docela vyplesklej, mně když se to stalo ve 12 letch poprvé, tak jsem myslel, že jsem se počural.
Doporučoval bych to s ním velmi citlivě probrat, ale spíš bych vyslal manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
1.4.25 16:23

Maskovana puritanka ktora „Mluvíme o těhle věcech otevřeně“, ale „tohle je mi nepříjemné s ním řešit“ „jak mu citlivě naznačit“. Takze asi ani nevies co znamena mluvit otevrene.

Zacni uvedomenim si ze nic zakazane, zle nerobi a nikomu neublizuje, je to rovnaka diskusia ako „co si mal v skole na obed“ - tiez nic zakazane nerobil a nikomu neublizoval tym ze sa najedol.

Normalne sa porozpravate, nic sa nedeje, ako bolo pisane je dost rozdiel ci sa jedna o masturbaciu, alebo poluciu. Za dalsie neviem v akom stave mate sexualnu vychovu, ale moze byt omnoho viac vystresovany z toho ze nevie co sa s nim deje nez by bol vystresovany z toho ze sa normalne porozpravate.

Moze krutit ocami, u nas to tak zacina vzdy a potom je z toho celkom prijemna diskusia…

Dalej si uvedom ze ja som dospely a nereagujem na zenske naznacovanie, pretoze ho nedokazem vnimat a nechapem ho, ked predomna pride zenska a zacne tocit hlavou tak mi nedojde ze ju mam pochvalit ake ma krasne urobene vlasy (aj ked objektivne tam ziaden rozdiel nevidim). Vzdy som to zenskym hovoril ze ked nieco chcu tak musia jednat slusne a na rovinu to povedat. Nastastie aktualna partnerka to chape od prveho rande. Naozaj si myslis ze dieta pochopi „citlive naznacovanie“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
1.4.25 21:57

Tak psala, že chlap to řešit nemůže. A probírat tohle s mámou, to je fakt sen každého kluka. :roll: Brzy přijde na to, že si může mokré sny přivodit sám i během dne a bude klid. 8)

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
1.4.25 22:09
@obet.stalkingu píše: Více
… brzy přijde na to, že ve třídě má i spolužačky…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML