Proč moje třítýdenní holčička neustále pláče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
merett
12.10.10 18:20

řekla bych že je to spíš o povaze dítěte a ne o tom jestli bylo nošené :think:

• Citovat
  • Upravit
9053
12.10.10 18:21

Cappy- ty tedy vyloženě tvrdíš, že nemůže být závislé býť jediné dítě? To je jakoby jsi řekla, že všichni děti rády jí banány…

Prostě ať je zkušenost se šátkem, či není, 1% ze 100% jsou (nebo) můžou být jen závisláci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.10.10 19:29

Tak místo abyste tady zakladatelce poradily, tak se tady hádáte, jestli nosit nebo nenosit… :roll:

Janco - my to měli stejně, syn plakal v podstatě celý den a trvalo to min. ty 3-4 měsíce (tím tě nechci strašit). U nás to byla kombinace prdíků, jeho celkového neklidu a prostě byl odmalička nespavec. Pomohlo prso (což u tebe nehrozí, když nekojíš), nošení v babyvaku, potom šátku a houpání na balonu. A taky to zavinování, jak radily holky. Přeju, ať to brzo překonáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.10.10 19:44

Betty, proč tady pleteš furt jakási procenta? :nevim:

Já ti prostě nerozumím.
Já tady jen naznačovala, že nemám ráda, když člověk dělá jakékoliv závěry, i když o problematice nic neví.

Jako když vegetarián tvrdí, že maso je prostě hnusné, aniž by ho kdy zkusil - rozumíš, co tím chci říct? :oops:

EDIT: Tak jsem si to v klidu přečetla a už jsem to pochopila.
Ty se svou teorii snažíš podpořit tím, že aspoň jedno dítě ze 100 je nošením rozmazlené? 8-o
Tomu říkám argument :palec:

Příspěvek upraven 12.10.10 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
12.10.10 19:49
bramburka81 píše:
Tak místo abyste tady zakladatelce poradily, tak se tady hádáte, jestli nosit nebo nenosit… :roll:

víš ono to vzniklo tím raděním zakladatelce na počátku diskuze, jedna skupina radila nosit houpat a celkove venovat se, druha nechat byt aby nebyla rozmazlena…

• Citovat
  • Upravit
6093
12.10.10 20:02

Předem se omlouvám, jestli můj poslední příspěvek vyzněl nějak agresivně, nemyslela jsem to tak :kytka:

Betty, vyprdněme se na to, radši si pojď udělat nějaké metříky :-P když je máš tak ráda :lol:

Jsem prostě citlivá na tvrzení rozmazlené děti v šátku - já vím, moje chyba :-?

Ale tak pořád lepší, než na vedlejším diskuzním fóru zakládat nová témata o tom, co kdo kde na emiminu napsal, že :mrgreen: (zdravím jizvíková :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.10.10 20:12

Cappy- vždyť já se nechci rozhodně hádat :wink: Jen jsem se ptala, zda jsi ochotná připustit, že některé děti jsou prostě tímto způsobem rozmazlené..to je vše :kytka:

Tak to nechme.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.10.10 20:42

Nevím, jestli je to tu ještě k tématu a zakladatelka si to přečte, ale u nás zafungoval skvěle Karp, viz Magi a Wiola.

Wiolla píše:
Magi píše:
Radím to tady pořád, ale mně fakt pomohly poznatky z knihy Nejspokojenější miminko v okolí od Karpa. Zavinování, pouštění fénu atd......
Gladys píše: ..Nektere deti jsou ale od prirody drazdive, vic jim vadi volny prostor kolem nic, preci jen ta miminka jeste prakticky nejsou zrale na zivot ve velkem svete, mohlo by pomoct zavinovani, dudlicek, „bily sum“, to je napriklad fen, sumeni naladene na radiu…
Zavinuti je velmi specificke, zavinuje se dite na vanocku, velmi tesne, aby se citilo jako v brisku, tj i ruce k telu, nejelepe do velke plenky, fleecove decky…
Tak tak. Karpa jsem měla pečlivě nastudovaného, rady aplikovala a především na zavinování (to pevné, ne jen zabalit do rychlozavinovačky) nedám dopustit. :palec:

Ještě dneska, když se mladší syn (1,5r) před spaním „plácá“ v posteli a nemůže zabrat, tak ho lehce zabalím a ještě před utažením už spí :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.10.10 01:54
irinek píše:
Ahoj, já prvně byla taky zoufalá, ale když opravdu malá moc plakala, došla jsem k lékařce jestli je vše v pořádku. Jestli jí třeba nemůže něco být. Pak jsem řešila co jí dělalo nejvíc dobře.Tak přeji hodně štěstí a´t budeš šátkovat, jezdit doma s kočárem, nosit......Hlavně pevné nervy. Nám taky chvíli trvalo než jsme vymysleli to nej pro nás.V tuto dobu to může být i růstový spůrt a stím člověk nic nevymyslí.

Já už taky plašila a ptala se doktora jestli je malá v pořádku,jestli jí nemůže něco být.Řekl že je naprosto zdravé miminko.My nekojíme,máme jí na Nutrilonu.Včera jsme koupili jiné mlíčko BEBA,tak čekáme,jestli to třeba nebude lepší,že by jí třeba neseděl ten Nutrilon.
Ale jak říkáš, pevné nervy by to potřebovalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.10.10 01:59
bramburka81 píše:
Tak místo abyste tady zakladatelce poradily, tak se tady hádáte, jestli nosit nebo nenosit… :roll:Janco - my to měli stejně, syn plakal v podstatě celý den a trvalo to min. ty 3-4 měsíce (tím tě nechci strašit). U nás to byla kombinace prdíků, jeho celkového neklidu a prostě byl odmalička nespavec. Pomohlo prso (což u tebe nehrozí, když nekojíš), nošení v babyvaku, potom šátku a houpání na balonu. A taky to zavinování, jak radily holky. Přeju, ať to brzo překonáte…

Děkuji :mrgreen: mě nevadí,že se tady takhle holky rozjely,taky se ráda přiučím zda nosit či nenosit :-P

Tak to jsi mě teda moc neuklidnila.Jestli vše takhle potrvá 3-4měsíce tak to asi nevydržím nespat tak dlouho :-D a nervy ze železa taky asi nemám :-?
Je fakt,že prdíky nás taky dost trápí.Bereme kapečky,tak uvidíme jestli se to zlepší.Jinak jsem zkusila malou nakrmit,pak jí tak 10 minut ponosit na rukách a pak si sní asi na 20 minut sednout a pohupovat v houpacím křesle,a je to malilinko lepší,tak uvidíme zda to nebyla náhoda.Každopádně děkuji za tvůj příspěvek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
13.10.10 02:35

Jani, malá nám taky plakala a pak mi nezávisle na sobě švagrová a jedna kamarádka poradili zbavit se Sab simplexu. A taky, že jo. Nevím jak je to možný, ale jestli jí víc nadýmal nebo co, nevím. Ale přešli jsme na Baby Calm a byl klídek a vyzkoušeli jsme i Bio Gaya a taky dobrý, ale drahý jak mrcha. Tak to zkus vysledovat. Přeju pevný nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
13.10.10 08:33
JančaK píše:
Jani, malá nám taky plakala a pak mi nezávisle na sobě švagrová a jedna kamarádka poradili zbavit se Sab simplexu. A taky, že jo. Nevím jak je to možný, ale jestli jí víc nadýmal nebo co, nevím. Ale přešli jsme na Baby Calm a byl klídek a vyzkoušeli jsme i Bio Gaya a taky dobrý, ale drahý jak mrcha. Tak to zkus vysledovat. Přeju pevný nervy.

Nám taky Sab simplex nepomohl, ani Baby calm, nejvíceasi ty Probiotické kapky a masírování bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
13.10.10 09:50
bramburka81 píše:
JančaK píše:
Jani, malá nám taky plakala a pak mi nezávisle na sobě švagrová a jedna kamarádka poradili zbavit se Sab simplexu. A taky, že jo. Nevím jak je to možný, ale jestli jí víc nadýmal nebo co, nevím. Ale přešli jsme na Baby Calm a byl klídek a vyzkoušeli jsme i Bio Gaya a taky dobrý, ale drahý jak mrcha. Tak to zkus vysledovat. Přeju pevný nervy.
Nám taky Sab simplex nepomohl, ani Baby calm, nejvíceasi ty Probiotické kapky a masírování bříška.

ještě jsem slyšela že pomáhají laktobacilky baby, sama zkušenost nemám, ale slyším samou chválu

• Citovat
  • Upravit
72
13.10.10 10:53
merett píše:
bramburka81 píše:
JančaK píše:
ještě jsem slyšela že pomáhají laktobacilky baby, sama zkušenost nemám, ale slyším samou chválu

Jo ty Laktobacílky baby mám taky koupené,takže čekám až jí bude měsíc a začnu jít o dávat a uvidíme.Může se to používat od ukončeného 1.měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.10.10 15:15

mam holčičku tento týden jí budou 3 mésíce a také jsme od začátku hodné plakaly a to hlavně k večeru-spala jsem třeba jen 2× 2 hodiny z celého dne,skoro jsem nejedla a jen utěšovala,nosila,houpala…zhubla jsem 10 kg za 3 týdny…ale zachránilo nás pevné zavinování do plýnky a pouštění fénu dokonce jsme tím i jeden fén oddělaly jak běžel v jednom kuse ted pouštíme šum z rádia (tolik to nesežere proudu) :-)
začlo se to zlepšovat po 6ti nedélí ale do teď je stejně ještě hodně podrážděný a plačtivý miminko a tak ještě furt zavinujem a šumíme :-) také jsem četla knihu nejšťastnější miminko a opravdu na tom něco bude…i v nemocnici maličký a uplakaný děti hodně zavinujou pracuje tam kamarádky teta která nám to jako první poradila…prdiky jsme taky mněly a máme do teď sab simplex nepomohl a baby calm my taky nepřišel že by na nás fungoval ale dávám jí ho pro klid duše pořád taky dáváme ty probiotika a to už od 3 týdnů doktorka i v lékárně mi řekly že je tam sice napsaný od 1 měsíce ale že se tím farmaceutické společnosti spíše jen sychrují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí