Neustále prázdný pupík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
20.8.16 20:15

Neustále prázdný pupík

Dobrý večer všem :mavam:
Jsem ve 24 týdnu těhotenství… A neustále mám hlad :mrgreen: ze začátku jsem se tomu smála, že jsem dříve chodila do ledničky 3× za den ale teď chodím 3× za hodinu.. Najím se a za chvíli mám zase hlad :D nepřejídám se, to vůbec jím malé porce, častěji.. Ale jím opravdu pořád, jinak mi je zle a prcek v břichu hladem tancuje… Od začátku těhu jsem přibrala 8 kg.. A už nevím co dělat :mrgreen: jím slané, sladké, ale hlavně zeleninu, ovoce.. docela se i obávám těhotenské cukrovky, test nás čeká v září… Jak jste to s hladovým pupíkem v těhotenství měli vy? :kytka: jinak přeji hezký večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.8.16 20:22

Pred tehotenstvim mi stacila rajcata, olivy, jogurty…po otehotneni jsem zacala jist jako bagrista :mrgreen: Nabrala 25kg, po sestinedeli vsechno dole…kojim nyni pul roku, jim za DVA bagristy :mrgreen: A jsem -5kg pred otehotnenim. Jin vse…az trochu nezdrave. Zadna cukrovka, nic…takze se neprejidej a jednou v zivote si uzij, ze kremrole v 11vecer proste neni prohresek :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.8.16 20:24

@NapoleonovaDesire :palec: přesně tohle jsem potřebovala slyšet :mrgreen: :mrgreen: naštěstí v noci aspoň spím a do ledničky nelezu ale jakmile se vzbudím ráno tak už jedu :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
20.8.16 20:27

Taky jsem věčně luxovala lednici, asi v těhotenství někdo tak má, časem mě to přešlo, protože mě pálila po všem žáha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.8.16 20:28

Já přibrala 20kg a na konci šestinedělí už jsem to měla pryč a to jsem nekojila. Jedla jsem pořád, v noci jsem se budila hlady :oops: a hlavně jsem ujížděla na sladkým, každý den jsem musela mít piknika(zahuštené sladké mléko) :roll: Cukrovku jsem neměla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.8.16 20:30

@JMaruska nooooo Piknik :palec: to přesně vím o čem mluvíte :D já si na sladké moc nepotrpím, ale Piknik je dobrůtka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.16 20:36

A ja frcela na tavenych syrech… :mrgreen: Taky moooc zdrave. Snedla jsem jich za tehotenstvi kila. A to jinak je nejim. Ale te pani na Madetce, jsen nemohla odolavat vic jak dva pohledy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
20.8.16 20:37

@VerunC při první jsem nabrala 23 kilo kojila jsem jen osm týdnů zůstalo mi devět kilo, teď jsem v jedenáctém týdnu žeru opět jak prase a jednou denně zvracím. Chtěla jsem se hlídat, ale není to v mých silách jím všechno hodně ovoce snažím se nejíst smažené a sladké i když čokoládu si sem tam dám. Zatím mám kilo nahoře tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.8.16 20:38

@NapoleonovaDesire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sýry to taky můžu, to mi nedělá problém :D já třeba nikdy nejedla jogurty.. A teď se po nich můžu utlouct :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.8.16 20:40

@kopejka rozumím Vám ani nevíte jak… Taky jsem si říkala že bych se měla nějak hlídat, ale naprosto nemožné.. Hlad je nezkrotný :nevim: :D ale hlavně že mi je dobře ne, když je spokojená maminka tak i miminko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.8.16 20:52

@SáraW přesně :kytka: ten hlad a ty chutě jsou prostě nezastavitelné :zed: :D :D hlavně že jsou maminky spokojené, tím pádem jsou i mimča :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.8.16 21:01

@VerunC přibrala jsem cca 25kg ale i díky lékům. Skoro 20kg jsem měla snad ve 22 týdnu a pak už to tak rychle nešlo. Jedla jsem jak kdy a teda ujížděla jsem na párcích, studený samotný z lednice :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.8.16 21:07

Začínám 8tyden a dopolko je mi zle, je to lepší když se najim, ale nic mi nejede a roste každý sousto v puse, takhle bojují do večera a po veceri mám hlad. Teď jsme byli na dovce tak obědy byly vydatne, bohuzel ne moc zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.8.16 21:12

Před chvílí jsme se vrátili ze svatby. Jsem 33 t a už jsem se pustila do výsluzky ;) Toť k té kremroli v 11 večer ;))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.8.16 21:18

Možná jíš špatně a něco ti pořád chybí… zkus se mrknout na nějáké vzorové jídelníčky vyvážené stravy jestli ta tvoje tomu odpovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí