Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer všem ![]()
Jsem ve 24 týdnu těhotenství… A neustále mám hlad
ze začátku jsem se tomu smála, že jsem dříve chodila do ledničky 3× za den ale teď chodím 3× za hodinu.. Najím se a za chvíli mám zase hlad
nepřejídám se, to vůbec jím malé porce, častěji.. Ale jím opravdu pořád, jinak mi je zle a prcek v břichu hladem tancuje… Od začátku těhu jsem přibrala 8 kg.. A už nevím co dělat
jím slané, sladké, ale hlavně zeleninu, ovoce.. docela se i obávám těhotenské cukrovky, test nás čeká v září… Jak jste to s hladovým pupíkem v těhotenství měli vy?
jinak přeji hezký večer ![]()
Pred tehotenstvim mi stacila rajcata, olivy, jogurty…po otehotneni jsem zacala jist jako bagrista
Nabrala 25kg, po sestinedeli vsechno dole…kojim nyni pul roku, jim za DVA bagristy
A jsem -5kg pred otehotnenim. Jin vse…az trochu nezdrave. Zadna cukrovka, nic…takze se neprejidej a jednou v zivote si uzij, ze kremrole v 11vecer proste neni prohresek
![]()
@NapoleonovaDesire
přesně tohle jsem potřebovala slyšet
naštěstí v noci aspoň spím a do ledničky nelezu ale jakmile se vzbudím ráno tak už jedu
![]()
Taky jsem věčně luxovala lednici, asi v těhotenství někdo tak má, časem mě to přešlo, protože mě pálila po všem žáha.
Já přibrala 20kg a na konci šestinedělí už jsem to měla pryč a to jsem nekojila. Jedla jsem pořád, v noci jsem se budila hlady
a hlavně jsem ujížděla na sladkým, každý den jsem musela mít piknika(zahuštené sladké mléko)
Cukrovku jsem neměla. ![]()
@JMaruska nooooo Piknik
to přesně vím o čem mluvíte
já si na sladké moc nepotrpím, ale Piknik je dobrůtka ![]()
A ja frcela na tavenych syrech…
Taky moooc zdrave. Snedla jsem jich za tehotenstvi kila. A to jinak je nejim. Ale te pani na Madetce, jsen nemohla odolavat vic jak dva pohledy ![]()
@VerunC při první jsem nabrala 23 kilo kojila jsem jen osm týdnů zůstalo mi devět kilo, teď jsem v jedenáctém týdnu žeru opět jak prase a jednou denně zvracím. Chtěla jsem se hlídat, ale není to v mých silách jím všechno hodně ovoce snažím se nejíst smažené a sladké i když čokoládu si sem tam dám. Zatím mám kilo nahoře tak uvidíme
@NapoleonovaDesire
sýry to taky můžu, to mi nedělá problém
já třeba nikdy nejedla jogurty.. A teď se po nich můžu utlouct ![]()
@kopejka rozumím Vám ani nevíte jak… Taky jsem si říkala že bych se měla nějak hlídat, ale naprosto nemožné.. Hlad je nezkrotný
ale hlavně že mi je dobře ne, když je spokojená maminka tak i miminko ![]()
@SáraW přesně
ten hlad a ty chutě jsou prostě nezastavitelné
hlavně že jsou maminky spokojené, tím pádem jsou i mimča ![]()
@VerunC přibrala jsem cca 25kg ale i díky lékům. Skoro 20kg jsem měla snad ve 22 týdnu a pak už to tak rychle nešlo. Jedla jsem jak kdy a teda ujížděla jsem na párcích, studený samotný z lednice
![]()
Začínám 8tyden a dopolko je mi zle, je to lepší když se najim, ale nic mi nejede a roste každý sousto v puse, takhle bojují do večera a po veceri mám hlad. Teď jsme byli na dovce tak obědy byly vydatne, bohuzel ne moc zdravě.
Před chvílí jsme se vrátili ze svatby. Jsem 33 t a už jsem se pustila do výsluzky
Toť k té kremroli v 11 večer ![]()
Možná jíš špatně a něco ti pořád chybí… zkus se mrknout na nějáké vzorové jídelníčky vyvážené stravy jestli ta tvoje tomu odpovídá…