Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevidím na tom nic divného. Já chodím poprvé na UZ 8tt+ a taky žiju ![]()
Pozde na co? ![]()
I kdyby se melo neco stat, doktor to takhle brzy moc neovlivni…
Myslim ze je to normalni. Pokud nejsi nejak nejak nemocna (napr. cukrovka, nebo tak nejak) tak je to v pohode.ja jsem chodila na UZ po 14 dnech max.po 3 tydnech ale ja mam bohuzel tu cukrovku.
Pozdě na co? je to úplně normál, pokud nemáš nějaké problémy, tak pojišťovna proplácí tři UTZ za těhotenství
Jsem těhotná zhruba stejně, u doktora jsem ještě nebyla a minimálně 14 dní to ani neplánuji. Na utz stejně nic vidět není a pokud to dopadne špatně, tak to neovlivní ani doktor. Zbytečný stres takhle na začátku, chodit k doktorovi nějak brzy.
@kacka52 píše:
Jsem těhotná zhruba stejně, u doktora jsem ještě nebyla a minimálně 14 dní to ani neplánuji. Na utz stejně nic vidět není a pokud to dopadne špatně, tak to neovlivní ani doktor. Zbytečný stres takhle na začátku, chodit k doktorovi nějak brzy.
já vím on už na ultrazvuku viděl, mě objednala sestra kvůli malému špinění na začátku a prodělanému sp v březnu, tak jsem si myslela, že mě bude třeba chtít vidět trochu dříve, ale je to v pořádku
@Anonymní píše:
já vím on už na ultrazvuku viděl, mě objednala sestra kvůli malému špinění na začátku a prodělanému sp v březnu, tak jsem si myslela, že mě bude třeba chtít vidět trochu dříve, ale je to v pořádku
potratila jsem 4× a oni nechtějí moc dělat UTZ a „hrabat“ se uvnitř. Je to tak lepší. Držím palce, ať je to v pořádku
@Ginuš píše:
potratila jsem 4× a oni nechtějí moc dělat UTZ a „hrabat“ se uvnitř. Je to tak lepší. Držím palce, ať je to v pořádku
Jé to mě mrzí ![]()
Děkuji
@Anonymní píše:
já vím on už na ultrazvuku viděl, mě objednala sestra kvůli malému špinění na začátku a prodělanému sp v březnu, tak jsem si myslela, že mě bude třeba chtít vidět trochu dříve, ale je to v pořádkuStandardně se chodí na kontroly 1× za měsíc, takže je to v pořádku. Potrat jsem prodělala taky a kontroly jsem měla po tom měsíci normálně. Jen jsem brala utrogestan. Teď nikam nespěchám, co se má stát se stane i bez kontroly u lékaře.
Naprosto v pořádku. Ultrazvuk není samospasitelný. Pokud je mimi zdravé, obejde se bez častých ultrazvuků, pokud není, nepomůže mu, ani kdybys je dělala denně.
Osobně se v těhotenství častým ultrazvukům spíše vyhýbám. Pokud je vše ok, 4 - 3 za těhotenství stačí.
Ja byla poprve v 8+0tt a uz mam krasnou fotecku a videla jsem bit
.
@Adeelka93 píše:
Ja byla poprve v 8+0tt a uz mam krasnou fotecku a videla jsem bit.
Gratuluji ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora jsem. 5+3 hcg 12000 a další ultrazvuk až 14 září. Mě to přijde celkem pozdě. Co myslíte?