5+3 a ultrazvuk až 14.září

Anonymní
19.8.16 20:29

5+3 a ultrazvuk až 14 září

Ahoj holky, dnes jsem byla u doktora jsem. 5+3 hcg 12000 a další ultrazvuk až 14 září. Mě to přijde celkem pozdě. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15498
19.8.16 20:30

Naprosto v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.8.16 20:31

Nevidím na tom nic divného. Já chodím poprvé na UZ 8tt+ a taky žiju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
19.8.16 20:34

Pozde na co? :nevim:

I kdyby se melo neco stat, doktor to takhle brzy moc neovlivni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.8.16 20:35

Myslim ze je to normalni. Pokud nejsi nejak nejak nemocna (napr. cukrovka, nebo tak nejak) tak je to v pohode.ja jsem chodila na UZ po 14 dnech max.po 3 tydnech ale ja mam bohuzel tu cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
19.8.16 20:37

Pozdě na co? je to úplně normál, pokud nemáš nějaké problémy, tak pojišťovna proplácí tři UTZ za těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 20:38

Ok tak děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4315
19.8.16 20:58

Jsem těhotná zhruba stejně, u doktora jsem ještě nebyla a minimálně 14 dní to ani neplánuji. Na utz stejně nic vidět není a pokud to dopadne špatně, tak to neovlivní ani doktor. Zbytečný stres takhle na začátku, chodit k doktorovi nějak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 21:12
@kacka52 píše:
Jsem těhotná zhruba stejně, u doktora jsem ještě nebyla a minimálně 14 dní to ani neplánuji. Na utz stejně nic vidět není a pokud to dopadne špatně, tak to neovlivní ani doktor. Zbytečný stres takhle na začátku, chodit k doktorovi nějak brzy.

já vím on už na ultrazvuku viděl, mě objednala sestra kvůli malému špinění na začátku a prodělanému sp v březnu, tak jsem si myslela, že mě bude třeba chtít vidět trochu dříve, ale je to v pořádku

• Citovat
  • Upravit
42775
19.8.16 21:38
@Anonymní píše:
já vím on už na ultrazvuku viděl, mě objednala sestra kvůli malému špinění na začátku a prodělanému sp v březnu, tak jsem si myslela, že mě bude třeba chtít vidět trochu dříve, ale je to v pořádku

potratila jsem 4× a oni nechtějí moc dělat UTZ a „hrabat“ se uvnitř. Je to tak lepší. Držím palce, ať je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 21:39
@Ginuš píše:
potratila jsem 4× a oni nechtějí moc dělat UTZ a „hrabat“ se uvnitř. Je to tak lepší. Držím palce, ať je to v pořádku

Jé to mě mrzí :,(
Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4315
19.8.16 21:58
@Anonymní píše:

Standardně se chodí na kontroly 1× za měsíc, takže je to v pořádku. Potrat jsem prodělala taky a kontroly jsem měla po tom měsíci normálně. Jen jsem brala utrogestan. Teď nikam nespěchám, co se má stát se stane i bez kontroly u lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.8.16 22:00

Naprosto v pořádku. Ultrazvuk není samospasitelný. Pokud je mimi zdravé, obejde se bez častých ultrazvuků, pokud není, nepomůže mu, ani kdybys je dělala denně.
Osobně se v těhotenství častým ultrazvukům spíše vyhýbám. Pokud je vše ok, 4 - 3 za těhotenství stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
19.8.16 22:40

Ja byla poprve v 8+0tt a uz mam krasnou fotecku a videla jsem bit :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.16 22:46
@Adeelka93 píše:
Ja byla poprve v 8+0tt a uz mam krasnou fotecku a videla jsem bit :srdce:.

Gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí