Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To vim taky ja nechtela tak brzy, ale sestra rikala kvuli drobnemu spineni a prodelanemu sp v breznu
SOouhlas s Pikolou. Taky jsem poprvé letěla k doktorovi pomalu s mokrým testem a pak se zbytečně dalších 14dní nervovala, protože tam samozřejmě nebylo nic vidět. Na podruhé už jsem byla chytřejší. Držím palce ať je mimi tam kde má ![]()
Nezbývá ti, než čekat. Je ještě moc brzy, za týden už to může být jinak.
@Anonymní píše:
To vim taky ja nechtela tak brzy, ale sestra rikala kvuli drobnemu spineni a prodelanemu sp v breznu
No, tak se zeptej té sestry. Srdíčko je až tak za týden a více, do té doby to musíš vydržet. Nic jiného se poradit nedá.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mela bych byt 5+3 a na ultrazvuku nic, jen sliznice 9mm, to je malo ne? testy pozitivni carky stejne? Co si o tom myslite?
Já měla v 5+3 jasnou dutinku a to to bylo ještě mladší, než 5+3, což se zjistilo až na dalším UTZ. Ale každá ženská je v tomdle jiná, nedá se říct, jak to má v jakým dni přesně vypadat.
@Anonymní píše:
Ahoj holky mela bych byt 5+3 a na ultrazvuku nic, jen sliznice 9mm, to je malo ne? testy pozitivni carky stejne? Co si o tom myslite?
Měla by jsi být 5+3, takže to nevíš 100% tak neplaš a počkej já tentokrát šla až v 6+5 a bylo už i srdíčko, držím palce
@Anonymní píše:
Holky tak hcg 11000
no tak to by mělo být rozhodně něco vidět
nechci tě ničím zbytečně plašit, určitě ti k tomu něco dr řekne…
No ja treba zazila tady slecnu která byla na kontrole 7+0 myslim, mozna i vic a srdicko nebilo, pry neprosperujici tehu, takze na druhy den nebo tak nejak revize. Pri kontrolnim ultrazvuku pred revizi videli plod s bijicim srdickem a vse bylo v poradku a revize se nekonala. Nadeje umira posledni
drzim palecky, a jak uz tady nekdo psal kazda jsme jina tak se vse ukaze treba pozdeji. A kdyby to nemelo dopadnout tak to tak proste melo byt a dopadne to priste
ja cekala 5 let a probrecela noci a az ted se nam zadarilo. Tak tfuj tfuj at ti to dopadne dobre
![]()
@Anonymní píše:
Holky tak nakonec ho nasel v. deloze uf
Nooo tak super ![]()